Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Saj vem kaj so studijski zvobniki nevem zakaj mi to razlagate ... Soba se mi zdi pa nabasana...
-
Ne izgleda kakšen idealne prostor, predvsem pa je po mojem preveč prazen prostor - tudi v veliki prazni telovadnici bo ob predvajanju glasbe bolela glava, ne glede na tip zvočnikov. Verjetno bi veliko pomagal na tleh kakšen težak čim večji tepih, ob strani pa kakšne težke zavese, morda kakšen kos tapiciranega sedežnega pohištva, itd.
-
Odvisno,kaj bi rad...moraš vedeti-studijski zvočniki so studijski. Pomeni,da so trimani na absolutno preciznost in nevtralnost...tudi če je za to vzet v zakup bass. Studijski ne smejo nič dodajati ali odvzemati-to je pri "mešanju" veliki NOGO!!! Seveda pa to ni tak zvok,k bi bil za relaksirano pislušanje...ajd,je lahko,a hitro imaš poln kurac tega,da ti vse servira dobesedno "v faco". Sem vprašal,kaj bi rad....ali "mehčalec" ali "drugo smer". Da ti razložim Nubert-sound. V bistvu so ekstremno nevtralni,nekdo bi rekel celo "dolgočasni"(predvsem tisti,ki so navajeni t.i.soundinga). Kot studijski nič ne dodajajo in nič ne odvzemalo...nekateri jih celo preferirajo pred "pravimi studijskimi". Imajo pa nooor.bass,so izjemno hitri...težko,da boš khe slišal tako hitrost in preciznost...te kar preseneti pri npr. kitarnih solojih in basskitari...bobnih itd... Npr. Dragan-prodajalec v Sonus Artu v Lj.,ko je v trgovini poslušal prijateljeve nuLine-42 je rekel,da v življenju kaj takega še ni slišal...kdor ga pozne..nekdaj je delal VBigBangu na HiFiju v btc-ju....je slišal že vse zivo.... Pa je to nuLine (srednja klasa pri Nubertu). Visoki so pri nubertu zmeraj jasni in precizni ,srednji pa nevtralni in močni. Če prihajaš "z škodo od soundinga" boš rabil par dni,da se navadiš...ko boš pa spet slišal kaj drugega,pa boš takoj pogruntal khe zvočniki šepajo. Mene že vsi poznajo,in se bojijo,če pridem na kak HiFi sejem😂🤣... Mater,je ze klobasa😅
-
lahko dam +2 al pa -2db na HF al pa LF, razlike praktično ni. Pač raj bi mal bolj užival ob polsušanju. Plus ob nizki glasnosti se ful "informacije" izgubi.
-
A nimaš gor na njih nastavitve za poslušanje? Flat morajo bit za miksanje komadov. Je razlika med studijskimi in hi-fi zvočniki.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.