Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Orli letijo pod nebo, ?ESTITKE! Poleti bodo letos ?e posebej zanimivi. :ouje:

Ej...bravo na?i ?tirje orli za skupno zmago...tako naprej???lp

Napisano

Rokometa?i se pa na zadnjih 4-ih tekmah za razliko od skakalcev niso ravno izkazali, je res? 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

u pizda... pa kako je uspelo taksi direkt zadet pa vseen naj bi taksist in potnik pre?ivela

33112_1.png

Napisano

Takole se delajo novice:

Jaz pa vremenarje in njihov rde?i alarm razumem. Edino tako se lahko re?ijo PoopTV style novinarskih prispevkov:

- Novinarka (raport medtem ko hodi proti kameri): "Po tem neo?i??enem plo?niku so morali otroci danes v ?olo. Zaradi poledice je komaj 10-letni Miha padel in si zlomil nogo. Zdaj le?i na otro?kem oddelku travmatolo?ke klinike in vsaj 3 tedne ne bo mogel v ?olo. Kdo bo za to odgovarjal?"

- Novinarka (v bolni?ki sobi): "Miha, kako se je zgodilo?"

- Miha: "Ja s prjatli smo ?li v ?olo, pa sm hotu vzet telefon iz ?epa, takrat pa mi je v [all-starkah - to se izre?e ven] spodrsnilo in sem padel".

- Novinarka: "In koliko ?asa ne bo? zdaj v bolnici, kaj pravijo zdravniki?"

- Miha: "Ma kaj jaz vem, en teden bom tukaj, pol pa ?e dva tedna doma".

- Novinarka: "In kako se po?uti??"

- Miha: "Super je, ker ni treba v ?olo [opomba novinarke: to bomo izrezali ven], malo je dolg?as"

- Novinarka: "Posku?ali smo poiskati krivca. ?li smo Komunalnega podjetja Ljubljana, ki je zadol?eno za ?i??enje plo?nikov, tam pa so nas odslovili, da oni niso odgovorni, ?e? da je bila vremenska napoved, da naj bi za?elo sne?iti ?ele dve uri kasneje."

- Novinarka (napadalno, medtem ko rine mikrofon pred usta de?urnemu vremenarju na ARSO): "Torej ste za zlom noge in to, da Miha 3 tedne ne bo mogel v ?olo, krivi vi, ker niste pravilno napovedali sne?nih padavin?"

- Vremenar: :FACEPALM:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Napoved za jutri :) 

skitched-20150205-095646.jpg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Tole je menda naslovnica Slovenskih novic  :ninja:  :aaaaa:

B9D8KTBIQAEYJPR.jpg

lp

Thomas

image.png

Napisano

Cela apokalipsa ni kej..?e bi imel miato registrirano bi iz principa cel dan vozil zgoraj brez :D

Pa naj pol fotkajo in dajejo na naslovnice trapasti novinarji..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

To je dana?nji trend - psihiranje folka do konca. Krivi smo si pa sami, ker ?e bi ignorirali take rumene medije bi se zelo hitro, to senzacionalisti?no podajanje informacij, kon?alo.

33112_1.png

• 3 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Pa kaj je zdaj to.... bolj blesavih prispevkov pa ?e ne, da o naslovu sploh ne govorim...

http://cekin.si/clanek/zato-se-moramo-bati-jutrisnjega-soncnega-mrka.html

Ampak temle na popu se pa res ?e totalno me?a... son?nega delnega mrka se moramo bati, ker bomo za nekaj minut prikraj?ani za proizvodnjo elektrike... Ja najbolje, da kr temo pono?i ukinemo, ker nam pozimi za 10 in ve? ur onemogo?a proizvodnjo elektrike iz son?nih central.

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Meni je pa ?e vse skupaj tako sme?no in bedasto. Menjamo vlade in ministre kot spodnje gate. Pomoje podiramo prav vse hitrostne rekorde v EU.

Pa meni pri vseh teh ponarejenih magisterskih ni jasno kaj tega vraga ne preverja nih?e prej, Ampak vsi divajajo to gledat ?ele ko se kdo primaje na ministrsko mesto? 

Ali kaj meni ni jasno?

Napisano

Jasno ti ni zato, ker si prepo?ten. V politiko pa se zgrne vsa mo?na sodrga z vpra?ljivimi moralnimi na?eli.

33112_1.png

Napisano

Moti me to, da za to ponarejeno magistrsko se je sigurno vedelo ?e prej. Niso zdaj to leteli v dveh dneh preverjat. Zakaj niso to ?e prej zinil in ne bi zgubljal ?asa.

Napisano

Moti me to, da za to ponarejeno magistrsko se je sigurno vedelo ?e prej.

Tudi Mirko bi lahko napravil proverko pravo?asno.

Sploh pa ne vem zakaj tolk ene panike, najbolj po?ten politik ima tud ?etrtino diplomske, na faksu katerega je delal samo najve?ji "olo?", prepisano iz ene knjige brez navedbe citiranja, pa ni imel te?av.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Mah sej smo vsi seminarske plonkal iz knjig (Takrat ?e ni blo wikipedije). Ker ho?em bit "izviren", pisem diplomsko ?e 4 leta. :D

Teme, ki jih te kekci obravnavajo v svojih diplomskih in magistrskih, so ve?inoma sama ena bedarija. Ne mislim odobravat plagiatorstva, samo kake nove stvari tele ?trudli ne bojo pogruntal. 

Lahko bi Mirko preverjal, a je to bedarija, da bi moral kot Stalin preverjati svoje sodelavce, namesto da se ukvarja z resnimi problemi. Politike zaradi mojih "zdravstvenih razlogov" ve? ne morem spremljati, ampak koliko berem o tem, Mirko ni napa?en, njegov problem je da naivno zaupa vsem pijavkam, ki so se nalimale okoli njega. Lahko, da imam napa?en vtis na vse skupi.

Pri opoziciji majo vsaj to po?timan, da vejo v kater ?ep mora prvo it. ;)

Napisano

Sploh pa ne vem zakaj tolk ene panike, najbolj po?ten politik ima tud ?etrtino diplomske, na faksu katerega je delal samo najve?ji "olo?", prepisano iz ene knjige brez navedbe citiranja, pa ni imel te?av.

To se naokoli govori, dokazal ?e pa ni noben ni?. Za mene je to vredno toliko kot slovenska politika oz ni vredno pol PIZD? tople vode.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?e vedno aktualno v zvezi z letalsko nesre?o v francoskih Alpah, v francoskem dokumentarcu v zvezi s tem je bil objavljen podatek, da Lufthansa od leta 2009 ni zaposlila niti enega kopilota. Vsi so samo prekerni delavci. Ni? ?udnega, da je potem Merklca nesla svojo rit pokazat na kraj nesre?e, ima tud ona svoj del zaslug.

Tale svetovni turbokapitalizem bo po?ru samega sebe, in zgleda da prav kmalu.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.