Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Begunci, so smrti ube?ali v Tur?iji, Jordaniji, Libanonu...

Kar je pri?lo v EU so ve?inoma imigranti, ki i??ejo socialno pomo?

ja tocno, uni v turciji in okoli so bogatasi :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ali bezijo pred vojno ali samo iscejo boljsi standard?

Ker ce je to drugo, potem najbolje, da izgubim osebno, se napotim proti severu (ker je tam moj profil delavca veliko bolje placan-verjetno to ne velja samo zame) in pricakujem, da bom celo pot zivel na tuje stroske in da me bodo povsod, ne sicer veselo, sprejeli.

Kdor bezi pred vojno, naj najde zatocisce (oz.naj se ga sprejme) v sosednji varni drzavi.

Kdor isce boljsi standard, naj ga gre iskat, pod pogoji in s pravicami, ki so jasno doloceni...

Sicer pa... dajmo jih sprejeti v nase domove,komur se tako smilijo...

Napisano

Ne polagaj mi besed v usta, ker tega nisem rekel.

iskalec socialne pomo?i != pomo?i potreben

Ker pomo?i potrebni so ve?inoma ?e vedno v begunskih centrih (dru?ine, ki so ostale brez vsega), medtem ko so v EU pri?li tisti, ki pomo? manj potrebujejo, ali pa sploh ne (ve?inoma mladi mo?ki od Maroka do Pakistana).

Zaradi kaviar ?lovekoljubov so nastradali predvsem tisti, ki pomo? zares potrebujejo.

_69618234_syria_children_numbers_976.jpg

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

stare podatke mas, v turciji jih je vec kot 1.5 milijona, v angliji (kjer moja sestricna vodi begunski center) pa nekaj deset tisoc

sicer pa nima smisla debitarat, ker nimate pojma

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Nisem iskal aktualnih podatkov. ?esar ti no?e? videti je, da je po (zastarelih) podatkih 1mio otrko - od 1 mio imigrantov v EU je pa otrok koliko?

In seveda sem za to, da se pomo?i potrebnim pomaga - ampak ne tako, da se v EU spusti vsakega pritepenca, ki i??e lagodno ?ivljenje. Ker ?e si ti mnenja, da so najbolj pomo?i potrebni mladi mo?ki, potem imava res hudo razli?ne pojme.

Napisano

stare podatke mas, v turciji jih je vec kot 1.5 milijona, v angliji (kjer moja sestricna vodi begunski center) pa nekaj deset tisoc

sicer pa nima smisla debitarat, ker nimate pojma

Pol nam pa razlozi, ce nimamo pojma...

Napisano

Konec koncev, brezveze razpravljat o stevilkah.

Vecina jih je najbrz res pomoci potrebna. Najbrz je marsikdo, ki bi potreboval pomoc, ostal brez nje.

In najbrz je marsikdo prisel v EU in ?e kam drugam, s kaksno drugo zeljo, kot z zeljo po begu pred vojno.

Ampak, jaz vidim problem v tem, kako se je pristopilo k resevanju te problematike. V stilu "pridite k nam, caka vas boljse zivljenje kot ste ga imeli tam, v zameno pa ne pricakujemo nic... ceprav se tudi pri nas ne cedita med in mleko... ubistvu, lepse bomo poskrbeli za vas, kot za marsikatero osebo pri nas, tudi kot za marsikaterga otroka... in ko boste delal sranje, vam noben nic ne bo mogel"

Ja. Pomagat soljudem. Ampak dajmo tud tle najprej pomest pred svojim pragom pa vsaj PROBAT resit tezave lastnega ljudstva, potem pa velikodusno poskrbeti za migrante...

Napisano

Erjavec je nor - a zdaj bomo pa pokleknili ?e pred sultanovimi gro?njami namesto, da bi mu zagrozili, da bo dobil po gobcu, ?e bo ?e naprej grozil.

33112_1.png

Napisano

Kva pa davek na internet ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kva pa davek na internet ?

tko kot davek na neumnost - to ne bodo skos spravili, ker nimajo podlage. Per?ak je v Trzinu predolg hlape vdihaval od cestnega prometa, zato mu take budala?tine zdej ven letijo. O?itno mu ni jasno, da dr?ava ?e tako pobira DDV od stro?kov komunikacij. 

33112_1.png

Napisano

F*k o*f pa saj niti -10 ne bo v naslednjih 10 dneh!

Severe Weather Alerts - Medvode, Medvode
  •  
    Yellow Warning for Extreme Low Temperature Yellow Warning for Extreme Low Temperature in effect from Wednesday, 12:00 AM CET until Wednesday, 8:59 AM CET. Source: Slovenian Environment Agency

Gledam zdele kamero na Golteh in ?e se ?e malo otopli, jim bo ?e umetnega pobralo :P

http://www.golte.si/slo/smucisce/spletne-kamere

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tudi sam nisem najbolj prepri?an samo v Osimskem sporazumu se okoli tega mislim da  niso dogovarjali. Obstaja pa Videmski sporazume iz dveh desetletij prej kot osimski, kjer pa je bilo dolo?eno glede prometnih povezav in obmejnega pasu, ki naj bi potekal od Trbi?a, do Novigrada, ?e se ne motim.

Je pa vpra?anje, ?e vinjete spadajo pod dolo?be tega sporazuma (direktno itak ne) - po moje je vzrok nekje drugje.

33112_1.png

Napisano

Z brezvinjetnim na?inom pod Markovcem se kupujejo glasovi na Primorskem. Tranzit iz Italije v Istro ne gre skozi predor.

Napisano

Z brezvinjetnim na?inom pod Markovcem se kupujejo glasovi na Primorskem. Tranzit iz Italije v Istro ne gre skozi predor.

Kako da ne? Za Izolo,  Portoro? in Piran gredo italijani  prav skozi predor.

Napisano

Ja, in ene 20x ve? na Hrva?ko mimo predora

kaj nas briga za tiste...tej nam ne nosijo ?oldov.

Napisano

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.