LabiGT Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 Begunci, so smrti ube?ali v Tur?iji, Jordaniji, Libanonu...Kar je pri?lo v EU so ve?inoma imigranti, ki i??ejo socialno pomo?ja tocno, uni v turciji in okoli so bogatasi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 ja tocno, uni v turciji in okoli so bogatasi Ali bezijo pred vojno ali samo iscejo boljsi standard? Ker ce je to drugo, potem najbolje, da izgubim osebno, se napotim proti severu (ker je tam moj profil delavca veliko bolje placan-verjetno to ne velja samo zame) in pricakujem, da bom celo pot zivel na tuje stroske in da me bodo povsod, ne sicer veselo, sprejeli. Kdor bezi pred vojno, naj najde zatocisce (oz.naj se ga sprejme) v sosednji varni drzavi. Kdor isce boljsi standard, naj ga gre iskat, pod pogoji in s pravicami, ki so jasno doloceni... Sicer pa... dajmo jih sprejeti v nase domove,komur se tako smilijo... 3 Citiraj
Tadej7ad Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 ja tocno, uni v turciji in okoli so bogatasi Ne polagaj mi besed v usta, ker tega nisem rekel. iskalec socialne pomo?i != pomo?i potreben Ker pomo?i potrebni so ve?inoma ?e vedno v begunskih centrih (dru?ine, ki so ostale brez vsega), medtem ko so v EU pri?li tisti, ki pomo? manj potrebujejo, ali pa sploh ne (ve?inoma mladi mo?ki od Maroka do Pakistana).Zaradi kaviar ?lovekoljubov so nastradali predvsem tisti, ki pomo? zares potrebujejo. 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
LabiGT Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 stare podatke mas, v turciji jih je vec kot 1.5 milijona, v angliji (kjer moja sestricna vodi begunski center) pa nekaj deset tisocsicer pa nima smisla debitarat, ker nimate pojma Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tadej7ad Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 Nisem iskal aktualnih podatkov. ?esar ti no?e? videti je, da je po (zastarelih) podatkih 1mio otrko - od 1 mio imigrantov v EU je pa otrok koliko? In seveda sem za to, da se pomo?i potrebnim pomaga - ampak ne tako, da se v EU spusti vsakega pritepenca, ki i??e lagodno ?ivljenje. Ker ?e si ti mnenja, da so najbolj pomo?i potrebni mladi mo?ki, potem imava res hudo razli?ne pojme. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Nejc1986 Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 stare podatke mas, v turciji jih je vec kot 1.5 milijona, v angliji (kjer moja sestricna vodi begunski center) pa nekaj deset tisocsicer pa nima smisla debitarat, ker nimate pojmaPol nam pa razlozi, ce nimamo pojma... Citiraj
Nejc1986 Napisano 22. november, 2016 Prijavi Napisano 22. november, 2016 Konec koncev, brezveze razpravljat o stevilkah. Vecina jih je najbrz res pomoci potrebna. Najbrz je marsikdo, ki bi potreboval pomoc, ostal brez nje.In najbrz je marsikdo prisel v EU in ?e kam drugam, s kaksno drugo zeljo, kot z zeljo po begu pred vojno. Ampak, jaz vidim problem v tem, kako se je pristopilo k resevanju te problematike. V stilu "pridite k nam, caka vas boljse zivljenje kot ste ga imeli tam, v zameno pa ne pricakujemo nic... ceprav se tudi pri nas ne cedita med in mleko... ubistvu, lepse bomo poskrbeli za vas, kot za marsikatero osebo pri nas, tudi kot za marsikaterga otroka... in ko boste delal sranje, vam noben nic ne bo mogel" Ja. Pomagat soljudem. Ampak dajmo tud tle najprej pomest pred svojim pragom pa vsaj PROBAT resit tezave lastnega ljudstva, potem pa velikodusno poskrbeti za migrante... 3 Citiraj
Z M A J Napisano 23. november, 2016 Prijavi Napisano 23. november, 2016 Evo, ko gre glih debato o teh osebkih; http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/vransko-na-avtocesti-odlozil-vec-kot-31-ilegalnih-prebeznikov.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 http://m.24ur.com/novice/svet/erdogan-poslusajte-me-ce-boste-sli-se-dlje-se-bodo-meje-odprle.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. november, 2016 Prijavi Napisano 25. november, 2016 Erjavec je nor - a zdaj bomo pa pokleknili ?e pred sultanovimi gro?njami namesto, da bi mu zagrozili, da bo dobil po gobcu, ?e bo ?e naprej grozil. 3 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Kva pa davek na internet ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. november, 2016 Prijavi Napisano 28. november, 2016 Kva pa davek na internet ?tko kot davek na neumnost - to ne bodo skos spravili, ker nimajo podlage. Per?ak je v Trzinu predolg hlape vdihaval od cestnega prometa, zato mu take budala?tine zdej ven letijo. O?itno mu ni jasno, da dr?ava ?e tako pobira DDV od stro?kov komunikacij. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. november, 2016 Prijavi Napisano 29. november, 2016 http://www.rtvslo.si/slovenija/na-bojiscih-bliznjega-vzhoda-nasli-orozje-ki-ga-je-slovenija-predala-v-unicenje/408708 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. november, 2016 Prijavi Napisano 29. november, 2016 F*k o*f pa saj niti -10 ne bo v naslednjih 10 dneh! Severe Weather Alerts - Medvode, Medvode Yellow Warning for Extreme Low Temperature Yellow Warning for Extreme Low Temperature in effect from Wednesday, 12:00 AM CET until Wednesday, 8:59 AM CET. Source: Slovenian Environment Agency Gledam zdele kamero na Golteh in ?e se ?e malo otopli, jim bo ?e umetnega pobralo http://www.golte.si/slo/smucisce/spletne-kamere 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dare Kosterca Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Kar se Italijanov ti?e,mislim,da gre za dolo?bo v ozimskih sporazumih. Citiraj
Boss Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Tudi sam nisem najbolj prepri?an samo v Osimskem sporazumu se okoli tega mislim da niso dogovarjali. Obstaja pa Videmski sporazume iz dveh desetletij prej kot osimski, kjer pa je bilo dolo?eno glede prometnih povezav in obmejnega pasu, ki naj bi potekal od Trbi?a, do Novigrada, ?e se ne motim. Je pa vpra?anje, ?e vinjete spadajo pod dolo?be tega sporazuma (direktno itak ne) - po moje je vzrok nekje drugje. 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Z brezvinjetnim na?inom pod Markovcem se kupujejo glasovi na Primorskem. Tranzit iz Italije v Istro ne gre skozi predor. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Alex Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Z brezvinjetnim na?inom pod Markovcem se kupujejo glasovi na Primorskem. Tranzit iz Italije v Istro ne gre skozi predor.Kako da ne? Za Izolo, Portoro? in Piran gredo italijani prav skozi predor. Citiraj
Tadej7ad Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Ja, in ene 20x ve? na Hrva?ko mimo predora Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Alex Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Ja, in ene 20x ve? na Hrva?ko mimo predorakaj nas briga za tiste...tej nam ne nosijo ?oldov. Citiraj
Tadej7ad Napisano 2. december, 2016 Prijavi Napisano 2. december, 2016 Saj nikogar ne briga za italijanske turiste - gre za kupovanje glasov 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Alex Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Bravo Ilka. Tako se vozi!!! http://www.24ur.com/sport/zimski_sporti/v-zivo-ilka-stuhec-na-smuku-v-lake-louiseu-s-stevilko-29-v-cilj-na-prvo-mesto.html 1 Citiraj
Gelipter Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Bravo Ilka. Tako se vozi!!! http://www.24ur.com/sport/zimski_sporti/v-zivo-ilka-stuhec-na-smuku-v-lake-louiseu-s-stevilko-29-v-cilj-na-prvo-mesto.htmlEj...super tako naprej:-):-):-)pohvale vredno lp Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 samo ?e kak?en taljanski trener da jo poriva naprej, pa mamo novo mazetko Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 3. december, 2016 Prijavi Napisano 3. december, 2016 Ilka, druga zmaga v dveh dneh... prva liga. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.