Bini Napisano 18. marec, 2024 Prijavi Napisano 18. marec, 2024 Ni da ni.... Pravi cirkus... 😂 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. marec, 2024 Prijavi Napisano 18. marec, 2024 2 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 19. marec, 2024 Prijavi Napisano 19. marec, 2024 Imamo v Novi Gorici denarja, da ga kar z lopato mečemo v burjo. 74.000 € za en skret sredi Nove Gorice! A po drugi strani pa v mestni občini Nova Gorica vsi stanovanjski objekti še niso priklopljeni na vodovod... Asfalt je pa tudi... Konec koncev, se vidi, da je Nova Gorica zelo komunističen kraj in se zgleduje po Moskvi: Rdeči trg ima šestpasovnico (da imajo kje organizirat parade), ko pa zapelješ iz Moskve ven, so pa luknjaste ceste in blatni kolovozi - kot pri nas. Ampak imamo pa skret za 74.000€... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
AmpeR Napisano 19. marec, 2024 Prijavi Napisano 19. marec, 2024 Ni panike. 100 potrebnih bo slo lulat na dan in bo v cca 5 letih izplačan Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. marec, 2024 Prijavi Napisano 19. marec, 2024 pred 2 urama je Slivka napisal: Imamo v Novi Gorici denarja, da ga kar z lopato mečemo v burjo. 74.000 € za en skret sredi Nove Gorice! A po drugi strani pa v mestni občini Nova Gorica vsi stanovanjski objekti še niso priklopljeni na vodovod... Asfalt je pa tudi... Konec koncev, se vidi, da je Nova Gorica zelo komunističen kraj in se zgleduje po Moskvi: Rdeči trg ima šestpasovnico (da imajo kje organizirat parade), ko pa zapelješ iz Moskve ven, so pa luknjaste ceste in blatni kolovozi - kot pri nas. Ampak imamo pa skret za 74.000€... Tudi v Rusiji imajo točno to, kar si zaslužijo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 19. marec, 2024 Prijavi Napisano 19. marec, 2024 (urejeno) @AmpeR: Sicer Nova Gorica ni na Gorenjskem, a vseeno močno dvomim, da jih bodo našli vsak dan 100, ki bodo pripravljeni plačati 50 centov za nekaj, kar lahko zastonj opravijo v bližnjem grmu... @Mraušk Mčk: tudi za Ruse nisem čisto prepričan, če si res to želijo. Ali pa ti trpijo, ker vedo, da če bodo kaj bleknili, bodo šli na sprehod po Navalnovi poti... Popravljeno 19. marec, 2024 od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 19. marec, 2024 Prijavi Napisano 19. marec, 2024 Barka tone in podgane bežijo... Golobovo ožjo ekipo sodelavcev zapušča še en obraz | 24ur.com WWW.24UR.COM Še en v vrsti umikov iz ožjega kroga sodelavcev premierja Roberta Goloba. Šefinja državnega Umarja Maja... 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2024 Prijavi Napisano 28. marec, 2024 Interpelacija; tale Makedonka pa je nekaj posebnega, če ste kaj spremljali danes, heh 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 28. marec, 2024 Prijavi Napisano 28. marec, 2024 Kaj pa je zdaj to? Mislim, da se jim je dokončno skisalo in da res ne vedo, kaj delajo. Sploh me je pa zmotil zadnji stavek: Zakon je začel veljati v začetku avgusta lani. A sestavljajo ga pa šele zdaj... A ljudje "tam zgoraj" še vedno ne razumejo, kaj jim energetiki tumbamo že leta. Eno je postavit sončno elektrarno. Nekaj čisto drugega je pa njeno sobivanje z ostalimi viri električne energije. Ko se zapelje oblak čez Sonce in je taka elektrarna naenkrat v senci, mora biti takoj na razpolago drugi vir, drugače bo omrežje "počepnilo". In če že moraš nekje imeti rezervo, potem raje denar takoj investiraj v tak vir, ki bo stabilen in ekološko sprejemljiv... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 13. april, 2024 Prijavi Napisano 13. april, 2024 Tole mi je pa zelo grdo za videt in nikakor ne pravi način sporočanja verske vsebine, pa da se razumemo, sem nekako pol-vernik, torej nikakor ne proti RKC zadevam, vendar ne na ta način. Po poti z Jezusom? 'Sram naj vas bo, da uničujete naravo' | 24ur.com WWW.24UR.COM Živo rdeče črke, naslikane na zidove, mostove, avtocestne ograje, zdaj pa tudi na skale ob planinskih poteh. Grafit "Jezus" se je pojavil tudi ob poti na Nanos, kar je razjezilo tako izletnike kot tudi lokalno planinsko... 2 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 13. april, 2024 Prijavi Napisano 13. april, 2024 Agresivno sporočanje lastnih prepričanj. Teli bimboti kracajo tudi po objektih na AC in drugih zidovih. 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 14. april, 2024 Prijavi Napisano 14. april, 2024 V zdravstvenih ustanovah bi bilo potrebno organizirat ustrezen program zdravljenja. Verski fanatizem in ekstremizem JE bolezen. Tako kot npr alkoholizem ali odvisnost od drog. Meni se ti ljudje smilijo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
FuManchu Napisano 14. april, 2024 Prijavi Napisano 14. april, 2024 Saj obstaja že. Umobolnica ji pravimo. 3 Citiraj
Jest Napisano 16. april, 2024 Prijavi Napisano 16. april, 2024 Snih snih… 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. april, 2024 Prijavi Napisano 16. april, 2024 IMG_1912.MOV 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Dubaj pod vodo: padlo največ padavin v zadnjih 75 letih | 24ur.com WWW.24UR.COM V Združenih arabskih emiratih je v 24 urah padlo največ padavin v zadnjih 75 letih, je sporočila tamkajšnja meteorološka služba. Samo v Dubaju je padla več kot letna količina padavin. Močno deževje je... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 Tam praktićno skoraj nikjer ni odvodnjavanja za meteorne vode,ker ga do sedaj niso potrebovali! To sem videl na lastne oči a bodite ptrepričani,da se boda kmalu pričela gradbena dela za rešitev tega problema.....🤑$$$ 3 Citiraj
Boss Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 pred 9 urami je Z M A J napisal: Dubaj pod vodo: padlo največ padavin v zadnjih 75 letih | 24ur.com WWW.24UR.COM V Združenih arabskih emiratih je v 24 urah padlo največ padavin v zadnjih 75 letih, je sporočila tamkajšnja meteorološka služba. Samo v Dubaju je padla več kot letna količina padavin. Močno deževje je... Na evo pa jim je končno prav prišlo, da skos hodijo naokrog v kopalnih plaščih. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 17. april, 2024 Prijavi Napisano 17. april, 2024 pred 2 urama je Bini napisal: Tam praktićno skoraj nikjer ni odvodnjavanja za meteorne vode,ker ga do sedaj niso potrebovali! To sem videl na lastne oči a bodite ptrepričani,da se boda kmalu pričela gradbena dela za rešitev tega problema.....🤑$$$ Panorama pa lepa kot iz igrice 😍 Verjamem pa, da bodo prej uštimal po poplavah kot mi. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. april, 2024 Prijavi Napisano 22. april, 2024 Med begom trčil v policijski avto, ograjo in prometno signalizacijo | 24ur.com WWW.24UR.COM V nedeljo zvečer so ljubljanski policisti na ljubljanski obvoznici in cesti proti Tacnu lovili avtomobil, v katerem sta bila voznik in sopotnica. Voznik kljub opozorilom Policije ni ustavil in med begom trčil v odbojno... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 6. maj, 2024 Prijavi Napisano 6. maj, 2024 Italija bi prekinila schengenski sporazum, Slovenija o tem ne ve nič | 24ur.com WWW.24UR.COM Da je Italija zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo, je dejal podpredsednik italijanske vlade. Kot razlog je Antonio Tajani navedel nevarnost, da bi se med begunce infiltrirali teroristi z... E makaronarji moji, pa lih oni največ migrantov pokasirajo na jugu 1 1 Citiraj
Boss Napisano 7. maj, 2024 Prijavi Napisano 7. maj, 2024 To ti je ta faši Italija ... Slovenija je kriva ja to bo. Citiraj
Alex Napisano 7. maj, 2024 Prijavi Napisano 7. maj, 2024 pred 4 urami je Boss napisal: To ti je ta faši Italija ... Slovenija je kriva ja to bo. Kaj čmo. Naši vrli Levaki z golobnjakom na čelu jih vabijo "velikomen in Slovenia" in tako so najprej Avstrijci rekli, dosti je, sedaj pa še Italijani. Si mislijo, imejte si jih sami. Mi imamo že svojih dovolj. Saj ni za drugo, a bomo morali mi tukaj ob meji zopet kazati dokumente. Citiraj
g.Wankel Napisano 7. maj, 2024 Prijavi Napisano 7. maj, 2024 (urejeno) U ja, še mal pa boš tudi ti na Krku nogice namakal 😂 Popravljeno 7. maj, 2024 od g.Wankel 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.