Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zdej ne vem kako je pri Spartan, k je model že star več kot 10let. Pri Suunto je tako, da je potrebno pred vadbo sinhronizirati koordinate GPS, katere se stalno spreminjajo. Jaz ne pomnim več kdaj bi nazadnje čakal več kot 30sec da mi poveže GPS pred vadbo. Kot sem rekel spartan je bil zelo sfaljen model od suunto, še dorbo da ga nisem leta 2019kupil. Sestra tudi vsakič uro poveže na Garmin connect.
-
Občasno ima Suunto težave z GPS-om, za to občasno dam poleg Glonas. Če je posodbljen sveže na aplikaciji, najde prej.
-
Jaz sam govorim o kvalteti ki jo Fenix 8 ponuja za 1100€, ter razne težave, ki jih imajo. Ura je dobra ni pa vredna 1100€, prej bi bila relana cena 700€ pa bi bila dober nakup. Sej pravim sestra ma fenix pa ma težave z GPS k išče po 3minute plus. Za suunto se strinjam je katastrofa v vodi. 🤣 Pomoje ti prej odbije kak meter kot doda lol. Je pa res da jaz sem to testiral z Suunto 9 baro, ki je že zelo star model. Je pa treba tudi glede na šport gledat. Za tek so na primer bolj specifični modeli.
-
Ne vem, če bo to 100% držalo. Jaz imam Fenix 6 pro, žena Suunto. Za štos smo pred leti izmerili na suhem dolžino od pomola v Strunjanu do mreže na spodnji strani, kjer uradno konča kopališče. Izmerili smo točno 200 m. Ko plavava, meni pokaže več ali manj točno (+/-2 m), ženin Suunto, pa poleg tega, da rabi kake pol minute, da pokaže rezultat, precej več (+10/15m). Tudi na smučanju je razlika v korist fenix, pri teku je pa malenkost bolj točna Suunto. Višino bolje pokaže Suunto, hitrost fenix. Pulz je bolj točen na fenix, hoja tudi fenix. Tako, da nobena bi 100% točna v vsem. Test ur 2025. https://www.zdnet.com/article/best-sports-watch/
-
Se ne strinjam, mal poguglaj. Ampak na konc koncev se vsak zase odloči
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.