Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Noja… s tem se ne strinjam… krivca sta oba… in ni potrebe po smetenju… že tako je preveč političnega prepucavanja… ni pa potrebe po žaljenju na osebnem nivoju… 

Delno je res, se strinjam.... :nevem:

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Aja...o zgornji sliki...luškana muca🧐...samo,da bi nehal z posti🙄....rad bi,da bi bil tiho🤨..."pod preprogo pomesti"...dajmo mu nagobčnik....ja seveda😂🤣...

Vidim pri drugih temah, da imaš precej znanja in očitne intelektualne sposobnosti.

Potem se pa tematika dotakne politike, gre pa vse skozi okno, komunikacija pod nivojem, uporabljanje nekih slabšalnih, da ne rečem sovražnih izrazov...kar šokiran sem ko gre tako hitro tako nizko.

Poklicno delam z mediji (ne v medijih), zraven so vključene tudi kake konference, kjer se vsesorte predava. Ubistvu si precej šolski primer žrtve logaritmov...bolj ko nekaj iščeš, bolj ti dajejo potrditev, bolj si jezen, globlje gre...ravno ta mantra, meni ne bodo servirali, jaz si bom sam poiskal svojo resnico, to je nekaj najlepšega kar se logaritmu lahko zgodi. Sploh ker apriori določene medije že izključiš. Nekih resnih člankov in medijev je itak vedno manj, vsebolj bazira na igri čustev, paljenju takorekoč, vse za klike.

Sem v osnovi bolj pragmatik, meni gre vsa ta politika strašno na živce. Ker se vseskozi igra na čustva ljudi in ko so pogruntali, kako stvari delujejo, se potencira vedno bolj. Tukaj se pa preko idealoških vprašanj rešujejo vsesorte neumnosti in deli denar...odgovornosti ni nobene, v nobenem podjetju nebi tega gledali več kot eno leto, v politiki pa vedno novi mandati..mal menjaš stranko, pa si spet zraven, nekaterim pa niti tega ni treba, parkirani za lajf. Pa se to vidi že na lokalni ravni...kdo gre v politiko? Uspešni ljudje, ki imajo kaj za pokazat? Zelo redko in ne dolgo...običajno najdeš takšne, ki jim drugje ne gre, pa preko tega iščejo neko priložnost/pomembnost.

Popravljeno od SeekK
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
  • Hvala 1
Napisano

V luči zadnjih dogodkov so nekaterim zrasla krila, evidentno je da rabijo take dogodke, oz samo čakajo na kri....s totalnim podrejanjem in poniževanjem nemislečih.

Čisti ekstremizem

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Če bi levica šla z SDS lahko naslednji dan razpustijo stranko, ker bo imela podporo 0. To nima veze s širino ampak gre za izdajo volilnega telesa. Enako se bi zgodilo kontra, če bi se SDS pridružila recimo levici v koaliciji. Tako, da ne bi preveč o tem razglabljali.

A če pa levica ni v vladi...a lahko kaj naredi?

A nebi bilo lepo,če bi bila skupaj z desnimi,in tako imela možnost vplivati na odločitve desne vlade?

Toliko o širini ne samo levice...

Enako tudi za druge stranke-z levico sem hotel dati le primer. V demokraciji bi se morali pogovarjati in skupaj dosegati kompromise,in tako priti do zakonov,ki bi služili vsem...samo,če nekdo noče,ker izključuje,se lahko "na trepalnice mečemo,pa bo narod "pušnil....

Da se pa da,je pa dokazal ravno Počivalšek...seveda je bil za to na levi takoj "ekskomuniciran"...a objektivno gledano je tako za narod in državo lahko sploh kaj naredil.

Pa boste spet,kako kradejo itd...me ne zanima!!! sem že pisal-je velika razlika,ali kradeš samo zase in za "svoje",ali pa pustiš še kaj narodu!!!

Dej no, zdajle se pa norca delaš iz nas.... mislim, kolk maš pa ti selektiven spomin in zdaj ti naj pa še iščem prispevke in dokazujem, kar smo vsi dali skos v zadnjih 30 letih janševanja. 😱

Ne,se ne delam norca...

Celo tisti, ki so bili blizu JJ in SDS so izjavili, da JJ ne išče sodelavcev ampak le in zgolj služabnike.

Pa se zmeniva,da mi podaš samo dokaz za to trditev...resen dokaz-ne "rekla,čula,kazala"...vir,kdo je to napisal,rekel,kdaj  itd....pa ne mi "palček,k je blizu Janši" ipd....dost imam tega pribijanja.

Prosim!.....v izogib,da te nebi tukaj označili za lažnivca.

Pred eno uro je SeekK napisal:

Vidim pri drugih temah, da imaš precej znanja in očitne intelektualne sposobnosti.

Potem se pa tematika dotakne politike, gre pa vse skozi okno, komunikacija pod nivojem, uporabljanje nekih slabšalnih, da ne rečem sovražnih izrazov...kar šokiran sem ko gre tako hitro tako nizko.

Poklicno delam z mediji (ne v medijih), zraven so vključene tudi kake konference, kjer se vsesorte predava. Ubistvu si precej šolski primer žrtve logaritmov...bolj ko nekaj iščeš, bolj ti dajejo potrditev, bolj si jezen, globlje gre...ravno ta mantra, meni ne bodo servirali, jaz si bom sam poiskal svojo resnico, to je nekaj najlepšega kar se logaritmu lahko zgodi. Sploh ker apriori določene medije že izključiš. Nekih resnih člankov in medijev je itak vedno manj, vsebolj bazira na igri čustev, paljenju takorekoč, vse za klike.

Sem v osnovi bolj pragmatik, meni gre vsa ta politika strašno na živce. Ker se vseskozi igra na čustva ljudi in ko so pogruntali, kako stvari delujejo, se potencira vedno bolj. Tukaj se pa preko idealoških vprašanj rešujejo vsesorte neumnosti in deli denar...odgovornosti ni nobene, v nobenem podjetju nebi tega gledali več kot eno leto, v politiki pa vedno novi mandati..mal menjaš stranko, pa si spet zraven, nekaterim pa niti tega ni treba, parkirani za lajf. Pa se to vidi že na lokalni ravni...kdo gre v politiko? Uspešni ljudje, ki imajo kaj za pokazat? Zelo redko in ne dolgo...običajno najdeš takšne, ki jim drugje ne gre, pa preko tega iščejo neko priložnost/pomembnost.

Deloma se strinjam.

V mojem primeru navedbe tistih dveh prispevkov RTLa...nasih TV-medijev ne spremljam,tako,da ne morem komentirati njihovih objav. 

Pri RTLovih pa se mi je dopadlo predvsem,ker so pokazali posnetek množice z trga...posneti od zgoraj-cel trg poln raje. TO JE ZA MENE DOKAZ!

Takšne dokaze "naši" mediji radi "izkrivijo" in "predrugačijo". Ker ni laž samo neresnica,citati izven konteksta ipd. ampak tudi tisto,kar ne poveš in ne pokažeš...za to "našim medijem ne zaupam!!!

Rad bi le resnico...še posebaj pa v tem primeru....tukaj sta dve strani,in vsaka ima svojo verzijo resnice...jaz tukaj sicer nisem prizadet,ker živim v Ljubljani...me pa vseeno zanima,in bi rad vedel,kaj bo ptič in ostali na vladi naredili...rad bi objektivnost in resnico-nič drugega.

Kar se pa tiče nabiranja političnih točk-mi je vseeno,ker nabirajo jih vsi-levi,desni,kot tudi tiste vmes in postrani-vsi!!!

Napisano

Pa dejmo že končno prestavt tisto ograjo s Kolpe na Savo da novjo taspodn kar naprej h nam gor hodil. 

SIOL.NET

Člani sekretariata Sveta za nacionalno varnost so na današnji seji sprejeli sklep, v katerem vladi predlagajo aktivacijo 37. člena zakona o...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 4 urami je skritikrt napisal:

Pa se zmeniva,da mi podaš samo dokaz za to trditev...resen dokaz-ne "rekla,čula,kazala"...vir,kdo je to napisal,rekel,kdaj  itd....pa ne mi "palček,k je blizu Janši" ipd....dost imam tega pribijanja.

Prosim!.....v izogib,da te nebi tukaj označili za lažnivca.

A to, da izjav ne poznaš boš zdaj druge zmerjal z lažnivci, ker izjave poznajo.... no ja sej kaj pa naj pričakujem.

Sej poznaš nekega Dimitrija Rupla, ki je nekega davnega leta 1995 izrekel tole. 

Citat

Janez Janša je demagog. V politiki nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. Janšev načrt je spraviti SLO oblasti v težave, pa naj nas stane kar hoče.

Ta isti Rupel je nato kasneje klečeplazil pred JJ-em, da bi mu oprostil tole izjavo in ga celo neskončno branil pred KPK-jem in drugimi napadi nanj. Če ne poznaš zgodovine... pač googlaj. Sem ti dal vse iztočnice.

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je skritikrt napisal:

V mojem primeru navedbe tistih dveh prispevkov RTLa...nasih TV-medijev ne spremljam,tako,da ne morem komentirati njihovih objav. 

Pri RTLovih pa se mi je dopadlo predvsem,ker so pokazali posnetek množice z trga...posneti od zgoraj-cel trg poln raje. TO JE ZA MENE DOKAZ!

Takšne dokaze "naši" mediji radi "izkrivijo" in "predrugačijo". Ker ni laž samo neresnica,citati izven konteksta ipd. ampak tudi tisto,kar ne poveš in ne pokažeš...za to "našim medijem ne zaupam!!!

Je če si že Martinovo razpoložen, ti tole oprostim, ker drugače mi ni jasno kako lahko samo v dveh zaporednih stavkih negiraš samega sebe :nevem:

Se pravi ne spremljaš naših medijih, veš pa vse kar notri piše in da izkrivljajo sliko in da ne pokažejo tistega kar pričakuješ da bodo. ?zmeden? Kako torej veš kaj je bilo objavljeno in kaj ne?

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

A to, da izjav ne poznaš boš zdaj druge zmerjal z lažnivci, ker izjave poznajo.... no ja sej kaj pa naj pričakujem.

Sej poznaš nekega Dimitrija Rupla, ki je nekega davnega leta 1995 izrekel tole. 

Ta isti Rupel je nato kasneje klečeplazil pred JJ-em, da bi mu oprostil tole izjavo in ga celo neskončno branil pred KPK-jem in drugimi napadi nanj. Če ne poznaš zgodovine... pač googlaj. Sem ti dal vse iztočnice.

A po tem...oz po tvojem je dvoličnežu brez hrbtenice za verjeti?

Ali it izjava samo paše v agendo.

Napisano

Torej a sem se ti zlagal al ne? 

Gre pa zato, da marsikdo ve kako je na tem, Ruplu se je le zapisalo. Ostali pa točno vedo, da če hočejo prosperirat v Janševem objemu se morajo skloniti zelo globoko in boh ne daj kaj čez Maršala Twita povedat. Če bodo uslužni bodo potrepljani po hrbtu in pohvaljeni. Če pa bodo imeli kaj svojih možganov in upozorili na kakšne nepravilnosti bodo pa leteli iz SDS kot so dolgi in široki. Kar veliko jih je letelo ven, nekaterim je bila celo stranka ukradena... ni da ni, v S(S)DS je tega veliko. Tam se diha kot eden... in edini JJ.

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Je če si že Martinovo razpoložen, ti tole oprostim, ker drugače mi ni jasno kako lahko samo v dveh zaporednih stavkih negiraš samega sebe :nevem:

Se pravi ne spremljaš naših medijih, veš pa vse kar notri piše in da izkrivljajo sliko in da ne pokažejo tistega kar pričakuješ da bodo. ?zmeden? Kako torej veš kaj je bilo objavljeno in kaj ne?

Ne spremljam TV-medije. Internetne pa praktično vse.

Kdo pa danes še gleda TV?...v primerjavi z časom socializma pri nas,ko je bila vsesplošna folklora vsakodnevna indoktrinacija v poročilih na nacionalni TV,je danes največ informacij ha internetu...

Jaz sem v otroštvu imel še srečo,ko so na ORF tu in tam povedali kaj,kar oblast ni dovolila...pa še to si Avstrijci niso upali preveč drezati...

Danes je pa raznolikost na netu čisto nekaj drugega,in se na srečo najde tudi kaj,kar ni po diktatu palčka...le poiskati moraš.

Pogrešam nutijo...nekam tiho je okoli nje zadnje dni🧐...da jo slučajno ni Nika pojedla🙄

Napisano

Kateri objektivni medij ti pa tolk z Murgelčanom nagaja. Murgelčan je JJ-ev kriptonit in pri 85 letih še zmeri razmišljate kako se mu gre za denar in ne vem kaj še vse. Resno, a bo denar nesel v grob s seboj? A resno mislite, da se mu gre za vpliv še teh nekaj let , ko bo gazil zemljico. Neverjetni ste, res - človek živi v nekih Murglah, ki so daleč od nekega sijaja in prestiža... a palček naj bi se pa za denar grebel. Matr če bi res imel denar, ga v Murglah ne bi bilo več.

Me zanima kdo bo naslednji archnemesis, ko bo palček odšel v večna lovišča. Kdo bo pol kriv za vse jade in težave SDS-a in JJ?

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Torej a sem se ti zlagal al ne? 

Gre pa zato, da marsikdo ve kako je na tem, Rupliu se je le zapisalo. Ostali pa točno vedo, da če hočejo prosperirat v Janševem objemu se morajo skloniti zelo globoko in boh ne daj kaj čez Maršala Twita povedat. Če bodo uslužni bodo potrepljani po hrbtu in pohvaljeni. Če pa bodo imeli kaj svojih možganov in upozorili na kakšne nepravilnosti bodo pa leteli iz SDS kot so dolgi in široki. Kar veliko jih je letelo ven, nekaterim je bila celo stranka ukradena... ni da ni v S(S)DS je tega veliko. Tam se diha kot eden... in edini JJ.

Nisi se zlagal.👍

Sedaj pa povej,če je to kaj nenavadnega,če je nekdo Alfa in ima komando na svojem?

A ni tako prav,da če si glaven,si glaven?!

V tvoj prispevek namesto JJ vpiši "palček",in imaš takoj drugo stran...samo,da tu zna kdo leteti ne samo iz partije,ampak tudi z službe,ali pa z tega sveta...smo že malce pozabili na Ivana?,pa je spet treba spomniti.

Napisano
pred 24 minutami je skritikrt napisal:

V tvoj prispevek namesto JJ vpiši "palček",in imaš takoj drugo stran...samo,da tu zna kdo leteti ne samo iz partije,ampak tudi z službe,ali pa z tega sveta...smo že malce pozabili na Ivana?,pa je spet treba spomniti.

Prjatu, en je aktiven politik, drug pa že dolgo penzioner. Nekak ni isto ali pač. En ima vpliv, da ti je vladal z odloki mimo ustave, drug pa ne bi smel še na kavice hodit, da se mu ne pripiše zarotniško delovanje. Divje, a ne?

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je skritikrt napisal:

@FuManchu

A je to fejk,al ni?😲...rtvslo.info🧐

Žal ni fejk.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 21 minutami je Boss napisal:

Prjatu, en je aktiven politik, drug pa že dolgo penzioner. Nekak ni isto ali pač. En ima vpliv, da ti je vladal z odloki mimo ustave, drug pa ne bi smel še na kavice hodit, da se mu ne pripiše zarotniško delovanje. Divje, a ne?

Si sfalil temo🧐...bi moral dati med vice😄...al se pa sedaj ti norca delaš?!🤨

pred 24 minutami je FuManchu napisal:

Žal ni fejk.

In pol so našli kaj?...neke pendreke in petarde al kaj...🤨

Kolikor jaz slišim,je tukaj za slišati polavtomatsko in avtomatsko orožje🙄...kot na fronti🥺

Napisano (urejeno)

Kam smo prišli ...nekateri se delate norca iz ljudi na račun njihove zunanjosti (palček itd), narodnosti (čefur itd), jih žalite, se iz njih posmehujete  ... kakšni intelektualni biseri ...

Vam je tole kaj znano:

V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Od vsakega zavednega Slovenca bi pričakoval, da spoštuje svojo ustavo.

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Si sfalil temo🧐...bi moral dati med vice😄...al se pa sedaj ti norca delaš?!🤨

In pol so našli kaj?...neke pendreke in petarde al kaj...🤨

Kolikor jaz slišim,je tukaj za slišati polavtomatsko in avtomatsko orožje🙄...kot na fronti🥺

Golob se je pohvalil, da brez naloga za hišno preiskavo ne morejo nič...

Pa vemo koliko je ura.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Kam smo prišli ...nekateri se delate norca iz ljudi na račun njihove zunanjosti (palček itd), narodnosti (čefur itd), jih žalite, se iz njih posmehujete  ... kakšni intelektualni biseri ...

Vam je tole kaj znano:

V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Od vsakega zavednega Slovenca bi pričakoval, da spoštuje svojo ustavo.

Imaš prav...a sam nisi nič boljši...si "pozabil" napisati še "jajo","puklast" itd...

Seveda-vsi smo enaki,samo eni ste bolj enaki.

Najprej pred svojim pragom pometi...po tem pa šele pred tujimi...

pred 3 urami je Boss napisal:

Maršala Twita

Tukaj imaš že enega ki čaka v vrsti...

Napisano
pred 18 minutami je skritikrt napisal:

Na ti dam še kakšnega:

general Glanzkopf

Der slowenische patient

gologlavi jastreb

Ivani Jansha (verjetno celo resnično rojstno ime poslovenjeno v Ivan Janez Janša)

Kalimero

Princ teme

Veliki vodja

Paranojik

a bo dovolj? 😜

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 37 minutami je skritikrt napisal:

Imaš prav...a sam nisi nič boljši...si "pozabil" napisati še "jajo","puklast" itd...

Seveda-vsi smo enaki,samo eni ste bolj enaki.

Najprej pred svojim pragom pometi...po tem pa šele pred tujimi...

Ja, se strinjam. Kdaj sem bil tako žaljiv?

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Na ti dam še kakšnega:

general Glanzkopf

Der slowenische patient

gologlavi jastreb

Ivani Jansha (verjetno celo resnično rojstno ime poslovenjeno v Ivan Janez Janša)

Kalimero

Princ teme

Veliki vodja

Paranojik

a bo dovolj? 😜

A je treba kaj komentirati?

pred 2 minutama je Janez007 napisal:

Ja, se strinjam.

Ne morem verjeti🧐

Napisano

Če prav razumem desni na žaljivke svojega tabora odgovarjajo z žaljivkam levega tabora. Levi tabor pa se na prejete žaljivke levega tabora brani z žaljivkami na račun desnega....

To je ko v času hladnje vojne na Kubi...samo da zmerjanje nadomešča rakete na papirju

Evo Trump ma edinstveno priložnost za nobelovo nagrado za mir.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 16 minutami je skritikrt napisal:

A je treba kaj komentirati?

Ti kar komentiraj... naj te ne bo sram. Ampak si občutljiv kot snežinkica, ko tvojega idola trolamo.

U ja pozabil Tomaž Majer (to je psevdonim, ki si ga je sam dal, kot recimo Koštomaj pa Majnik) takrat, k je imenoval volilce Jankoviča za neizobražene trenirkarje, ki govorijo Srbsko in imajo na rokah napisano številko, koga morajo volit. Sej veš pomanjkanje kojones pol so pa psevdonimi na vrsti.

pa še kakšnega:

- januzel

- kaplar

- puklasta pokveka

ok, bo dost za danes. Glede na to, da si JJ lahko privošči žaljenje vseh od prostitutk, trenirkarjev, leve falange, mislim, da imamo vso pravico ga trolat nazaj. Nekdo je nekoč začel, zdej je pa jok in stok, ko dobiva nazaj z obrestmi. Goloba se tud žali pa kaj... men so smešni vzdevki pa v njih ne vidim nobene drame... a ja, mogoče zato, ker Goloba ne idoliziram in napad nanj ne dojem kot napad nase?

33112_1.png

Napisano
pred 16 minutami je jures napisal:

Če prav razumem desni na žaljivke svojega tabora odgovarjajo z žaljivkam levega tabora. Levi tabor pa se na prejete žaljivke levega tabora brani z žaljivkami na račun desnega....

@jures sem moral počasi prebrat, da ne bi zgrešil bistva... ja tako je, res je... men je smešno kot je recimo vzdevek politkolesarji (ta je res izviren in bravo tistemu, ki si ga je izmislil). 

Fantje, dejte se zresnit pa ne se sekirat zarad politikov... ti sami dobro vejo, da ko greš v politiko moraš imet prekleto trdo kožo. Kdor tega ne zmore naj pusti politiko pri miru in naj raje sadi rožice, ter meditira v miru.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na temo vetrnic smo mislim da tud edina zavrta država v EU, če ne svetu....hrvatje so nas povozil, španci, nemci, avstrijci....brez besed.   Mi pa imamo 1 za vzorec, vsaka nadanja je pa samo vir korupcije....to smo mi
    • @jures sem moral počasi prebrat, da ne bi zgrešil bistva... ja tako je, res je... men je smešno kot je recimo vzdevek politkolesarji (ta je res izviren in bravo tistemu, ki si ga je izmislil).    Fantje, dejte se zresnit pa ne se sekirat zarad politikov... ti sami dobro vejo, da ko greš v politiko moraš imet prekleto trdo kožo. Kdor tega ne zmore naj pusti politiko pri miru in naj raje sadi rožice, ter meditira v miru.
    • Ti kar komentiraj... naj te ne bo sram. Ampak si občutljiv kot snežinkica, ko tvojega idola trolamo.   U ja pozabil Tomaž Majer (to je psevdonim, ki si ga je sam dal, kot recimo Koštomaj pa Majnik) takrat, k je imenoval volilce Jankoviča za neizobražene trenirkarje, ki govorijo Srbsko in imajo na rokah napisano številko, koga morajo volit. Sej veš pomanjkanje kojones pol so pa psevdonimi na vrsti.   pa še kakšnega: - januzel - kaplar - puklasta pokveka   ok, bo dost za danes. Glede na to, da si JJ lahko privošči žaljenje vseh od prostitutk, trenirkarjev, leve falange, mislim, da imamo vso pravico ga trolat nazaj. Nekdo je nekoč začel, zdej je pa jok in stok, ko dobiva nazaj z obrestmi. Goloba se tud žali pa kaj... men so smešni vzdevki pa v njih ne vidim nobene drame... a ja, mogoče zato, ker Goloba ne idoliziram in napad nanj ne dojem kot napad nase?  
    • Če prav razumem desni na žaljivke svojega tabora odgovarjajo z žaljivkam levega tabora. Levi tabor pa se na prejete žaljivke levega tabora brani z žaljivkami na račun desnega....   To je ko v času hladnje vojne na Kubi...samo da zmerjanje nadomešča rakete na papirju   Evo Trump ma edinstveno priložnost za nobelovo nagrado za mir.
    • A je treba kaj komentirati? Ne morem verjeti🧐
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.