Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne "rjavi"...oksidira pa...in se z tem oksidom "ščiti". Problem je v tem,če uporabljaš močnejša čistila...+ voda+temperatura+druge "žlahtnejše" kovine v kopeli in dobiš elektrolizo...in odvisno od tega,kako masiven je aluminijasti kos,pa pač prej ali kasneje "pobere". Če bi ta "pajek" bil narejen iz INOXa-enako kot boben,ga nebi pobralo...tako pa.... Moje sožalje🥺
-
Posploševati pa tudi pri Miele ne smemo!!!...tudi oni so ga začeli srati. Torej previdnost je na mestu. Skratka,za tiste,ki jih Miele zanima-treba se je fajn pozanimati in preveriti...najbolje v živo. Ker pa Mieleta ne boš nikjer dobil "ceneje" v bistvu nima veze,kje ga kupiš...greš k Miele-tu v salon in preveriš...kupiš tam,ali pa kjer ti paše-cena bo ista. Tako na brzake vprašal UI....pa mislim,da cenejši W1 niso nemški...W2 bi pa po moje že morali biti....a kot rečeno preveri!!!
-
Leta in leta sem večinoma sam na 2 avtih 2x letno menjal platišča z zimskimi in letnimi gumami, pral, čistil kamenčke. Dovolj. Odločil sem se, da bom na Vitari letne Continental s prevoženimi 7.000 km zamenjal s Continental AllSeasonContact 2, letne pa prodal. Čez kakšno leto ali 2, bom enako naredil na Mazdi 6.
-
Kdo jim kaj verjame. Se sami sebi ne. 😉 https://www.24ur.com/novice/tujina/mati-pokojne-laborantke-pustili-so-jo-da-umre.html
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Tako kot je takozvani "demokratičen" zahod takoj vedel, da so plinovod razstrelili Rusi. Ali pa primer, ko je en butast Ukrajinec napačno nastavil "to" in "from" na prastarem brezpilotnem izvidniku iz 70ih, in je letel za 180 stopinj v napačno smer pa napolnjen z razstrelivom "pristal" pri Zagrebu. Tudi takrat so bili krivi Rusi, s tem da se je zagrebška televizija zelo potrudila, da je v poročilih izrezala vse uporabne posnetke in je bilo videt samo neko opletanje s kamero po vejah. Pa saj je tud Šveglca enkrat zajebala ker je bila v Buči pred ostalimi in so bila njena poročila ob 6ih popoldne čist drugačna kot ob 10ih zvečer, ko so ji že povedali kaj mora poročat. oz kaj je "videla". V vojni je vse dovoljeno. In ker vonderlajdra trdi da smo v vojni, je očitno dovoljen tudi mehanizem obveščanja javnosti podoben mehanizmu našega sovražnika.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.