Nejc1986 Napisano 26. marec, 2020 Prijavi Napisano 26. marec, 2020 Kdorkoli re?e, da se kdorkoli nima kaj bati,ker "pobira starej?e" , nima vseh pik v glavi. No, saj na koncu bomo pri?li do tega, da se nih?e (razen redkih izjem ) ne zaveda resnosti virusa? Ampak, v prvi vrsti mora vsak poskrbeti zase (in,ne , to ne pomeni, da koga drugega zaje**?) in ?e starostnik ve, da je on rizi?na skupina ,naj se pa? dr?i doma (kot mu je to svetovano). Mularija na plezali??u gor ali dol. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Trump se boji, da se bodo amiji za?eli pobijati med seboj. Pa saj jih dr?ava neprestano u?i, da se krizna ?ari??a re?ujejo s pobijanjem. https://siol.net/forum/thread/zda-postale-najvecje-zarisce-trump-ljudje-bodo-brez-dela-ponoreli-in-se-zaceli-ubijati-49186 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Ne vem ?e. Recmo, da jaz zbolim, pa da ne ka?em simptomov in samo prena?am virus. Med slu?bo imam veliko stikov s strankami, ki jih lahko nehote oku?im, nato ?e oni svoje star?e/stare star?e... Al pa grem domov k star?em, ki so doma v karanteni oz pazijo, da nebi kej pokasiral, na eno kavo in jih oku?im?? Kaj ti nuca, ?e oni pazijo, ?e se ostali ne obna?ajo/obna?amo situaciji primerno? Mogo?e primeren video... ?e dela? tako kot pravi? ne bo? dolgo na varni strani. Kot prodajalec mora? paziti kot ,da si oku?en,ne pa kot ti pravi? kaj ?e sem pa bom druge oku?il! Upam,da jih ?e nisi. ?e ima? kakr?nikoli stik mora? uporabljati za??itna sredstva,da res ne bo? kaj prinesel domov! Ja te v?igalice so posre?ene ampak vsaka bi ?e morala pri?gati vsaj 3,da bi bil prikaz ?irjenja virusa realen oziroma prepre?itev. Citiraj
Bini Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Moja napoved je za ZDA zelo katastrofalna in sedaj se vidi kaj dela kapital in koliko jim je za svoj narod! Mislim,da bodo zelo bogi tudi revni narodi..... Sem zelo vesel,da sem tu kjer sem kljub nekaterim kritikam in pesimizmu nekaterim v dr?avi,ki jim ?e vedno ni ni? prav in jim tudi nikoli ne bo. 4 Citiraj
Jest Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Na cestah pa je res mrtvilo... Se ne spomnim, kdaj bi v petek dopoldan bila recimo Ljubljana (Siska, Celovska,...) tako prazna ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Moja napoved je za ZDA zelo katastrofalna in sedaj se vidi kaj dela kapital in koliko jim je za svoj narod! Mislim,da bodo zelo bogi tudi revni narodi..... Sem zelo vesel,da sem tu kjer sem kljub nekaterim kritikam in pesimizmu nekaterim v dr?avi,ki jim ?e vedno ni ni? prav in jim tudi nikoli ne bo.Bere? mi misli in to?no govorim ?e od nekdaj;lahko smo sre?ni da ?ivimo kjer ?ivimo... Ampak kaj, ko preve?krat vidimo sosedovo, bolj zeleno travo..Na cestah pa je res mrtvilo... Se ne spomnim, kdaj bi v petek dopoldan bila recimo Ljubljana (Siska, Celovska,...) tako prazna ... 90950814_10158334440407147_8671120395996233728_o.jpg 90641367_10158334440447147_7801343029830221824_o.jpg 91342865_10158334440592147_5016216214804889600_o.jpg 90963899_10158334440662147_1176436802739765248_o.jpgJaz sem se ?e navadil;vsak dan na cesti. To je kot kak?no zelo mirno nedeljo ali pa 1.1. ob 8h zjutraj 1 Citiraj
Freak Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 @Bini, sam nisem prodajalec, ampak serviser. Sicer trenutno imamo samo de?urstva za nujne primere in uporabljamo tudi nujna za??itna sredstva. Citiraj
Boss Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 @Bini, sam nisem prodajalec, ampak serviser. Sicer trenutno imamo samo de?urstva za nujne primere in uporabljamo tudi nujna za??itna sredstva. skafander?Bere? mi misli in to?no govorim ?e od nekdaj;lahko smo sre?ni da ?ivimo kjer ?ivimo... Ampak kaj, ko preve?krat vidimo sosedovo, bolj zeleno travo..Ja zakaj pa misli?, da se vedno spravim v argumentirano debato, tudi tukaj na forumu, ko nekdo pizdi ?ez Slovenijo in Slovence ter pravi, kako so pa drugod razmere super fajn. 3 Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Ampak ko bo vsega konec ,bomo spet ve?inoma kupovali tur?ke/kitajske pralne stroje in ne doma?ih... Never ending story Citiraj
Bini Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 @Bini, sam nisem prodajalec, ampak serviser. Sicer trenutno imamo samo de?urstva za nujne primere in uporabljamo tudi nujna za??itna sredstva. Potem pa ni noben problem,veselo na delo....pardon,vikend je! Citiraj
Jest Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Ampak ko bo vsega konec ,bomo spet ve?inoma kupovali tur?ke/kitajske pralne stroje in ne doma?ih... Never ending storySaj so tudi ?domaci? narejeni v turciji ali na kitajskem Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Saj so tudi ?domaci? narejeni v turciji ali na kitajskem Vem,vem.... Zacaran krog... Ampak vseeno pa dajmo vsaj ne peezdit ?ez na?o dr?avo... 1 Citiraj
Boss Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Proti 80% evrope je na?a dr?ava zgled civiliziranosti... na evo zdaj me pa popljuvajte. 2 Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 a ni popljuvanje necivilizirano Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 a ni popljuvanje necivilizirano Jah klinc, ko pa nimamo vsi lopat pri roki, da bi ga PRELOPATALI. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Proti 80% evrope je na?a dr?ava zgled civiliziranosti... na evo zdaj me pa popljuvajte.Se popolnoma strinjam. Upam, ampak res upam, da bomo za?eli proizvajati ve? svojih izdelkov, ker imamo, kakor vidimo sedaj, zelo sposobne in?enirje, elektroin?inirje, elektronike, informatike in druge.Izdelovati moramo ve? visokokvalitetnih izdelkov, kon?nih izdelkov in ne samo polizdelkov. Nadalje, hrana.Aktivirati kmete, tudi tiste, ki tega ne delajo ve?,pa bi to zopet po?eli, da proizvajamo ?im ve? svoje, kvalitetne, sve?e zelenjave in sadja.Sedaj lahko vidimo, da ko je kriza, si prepu??en ve? ali manj sam sebi.Treba je udarit po mizi, ko bodo pametnjakovi?i iz Bruslja zapovedovali, kaj smemo in kaj ne. Kak?ne kumare so prave in katere premalo zavite. Povezati se moramo z Vi?egrajskimi dr?avami. Mislim, da se bomo z njimi bolje razumeli. 2 Citiraj
Freak Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 O?itno bolezen ni nevarna samo za starej?e in kroni?ne bolnike. https://www.24ur.com/novice/tujina/koronavirus-v-franciji-in-veliki-britaniji-zahteval-zivljenji-dveh-mladih-deklet.html https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-o-predlogih-za-pomoc-pri-soocanju-z-epidemijo.html Poklukar: "Med kriti?no bolnimi pacienti so tudi mlaj?e osebe. Zato opozorilo mladim: bolezen ne izbira, imamo tudi huj?e oblike pri mladih in sicer zdravih. Zato upo?tevajte pravila." @Boss - ne nimam skafandra . Mam masko, razku?ilo, pa jaz uporabljam ?e rokavice. @Bini - za nas ni vikenda ampak itak imamo de?urstvo od doma in klice sprejema na? dispe?er. Pol pa ?e je treba it, je treba it. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 O?itno bolezen ni nevarna samo za starej?e in kroni?ne bolnike. https://www.24ur.com/novice/tujina/koronavirus-v-franciji-in-veliki-britaniji-zahteval-zivljenji-dveh-mladih-deklet.html https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-o-predlogih-za-pomoc-pri-soocanju-z-epidemijo.html @Boss - ne nimam skafandra . Mam masko, razku?ilo, pa jaz uporabljam ?e rokavice. @Bini - za nas ni vikenda ampak itak imamo de?urstvo od doma in klice sprejema na? dispe?er. Pol pa ?e je treba it, je treba it.Kirur?ko masko? Citiraj
Z M A J Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Se mi smilijo ti ljudje iz ex skupne dr?ave, ker zgodbe prav gotovo niso izmi?ljene. Sprva so jih vabili, potem izkori??ali (oz. prejemali so res majhne pla?ice), zdaj pa so jim odve? https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/delavci-v-hotelih-save-turizma-trdijo-da-so-bili-prisiljeni-v-podpis-odpovedi/518641 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Poklukar mora ?iriti paniko, da se to dogaja tudi mladim... s tem pa? posku?ajo vplivati na milenijce, ki so ena najbolj egoisti?nih generacij in jih zanimajo samo oni sami ter jim ni jasno kako enkrat v ?ivljenju jim nekdo sili v omejitve. Tega niso navajeni, saj so v ve?ini imeli v ?ivljenju opravka le s permisivno vzgojo v zavedanju pravic in pozabljanju na dol?nosti. Logi?an poteza, ker milenijcem pa? dol visi za boomerje in edino to, da jim re?e?, da je nevarno tudi za njih jih bo mogo?e spravilo vsaj malo v razmi?ljanje. Druga?e je pa objavljanje podatkov o parih primerih mlaj?ih nekako razumljivo, saj par teh primerov zveni bolje kot ?e skoraj 30.000 mrtvih po celem svetu. Tistih nekaj z imeni in predvsem starostjo pa? ?tejejo, 30k pa so le ?e statistika.Neko? je kro?ila ena taka morbidna ?ala... Hitler na novinarski konferenci re?e, da je treba pobit 6milijonov ?idov in enega klovna. Potem pa zasli?i vpra?anje s strani novinarjev, zakaj pa enega klovna? Pa Hitler odgovori, a vidite nikomur ni mar za ?ide.Se mi smilijo ti ljudje iz ex skupne dr?ave, ker zgodbe prav gotovo niso izmi?ljene. Sprva so jih vabili, potem izkori??ali (oz. prejemali so res majhne pla?ice), zdaj pa so jim odve? https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/delavci-v-hotelih-save-turizma-trdijo-da-so-bili-prisiljeni-v-podpis-odpovedi/518641Pa sej si delal v Nem?iji in zahodni evropi. ?e bi bil ti zdaj tam gor bi se tebi isto zgodilo... najprej odpustijo uvo?ene. 1 Citiraj
LabiGT Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 Pa sej si delal v Nem?iji in zahodni evropi. ?e bi bil ti zdaj tam gor bi se tebi isto zgodilo... najprej odpustijo uvo?ene.ampak ce bi bla novica iz nemcije bi drugace napisal ne drugace pa ko sem delal v nemciji, ko je bla kriza (recesija 2009) so odpustili nemce...mene pa obdrzali 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 27. marec, 2020 Prijavi Napisano 27. marec, 2020 pol so te ?ele grdo gledal... 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. marec, 2020 Prijavi Napisano 28. marec, 2020 Kar se ti?e mlaj?ih hudo obolelih... Zanimivo , da ni nobenih detajlnejsih podatkov o njih... Mogo?e ?e bodo. Upam, da je to res zgolj bolj stra?enje dru?be. ?eprav se nebi zana?al na to. Je pa res na ?alost ?e videti,kako se ljudje po?asi vra?ajo k navadam pred izolacijo. Zunaj ni kaosa kot v Italiji, ne umre vsak dan 50ljudi, verjamem da marsikdo sedaj zamahne roko ?e? "saj ni tako hudo"... 1 Citiraj
Boss Napisano 28. marec, 2020 Prijavi Napisano 28. marec, 2020 Evo, dajmo ?e malo ve? panike, da bodo ljudje za vikend res doma... tak?nih izmerjenih vrednosti ne pomni... slab spomin, al pa je ?e zelo mlada. https://www.24ur.com/novice/slovenija/onesnazenost-zraka-zaradi-saharskega-peska-tako-visokih-vrednosti-ne-pomnimo.html Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. marec, 2020 Prijavi Napisano 28. marec, 2020 Evo, dajmo ?e malo ve? panike, da bodo ljudje za vikend res doma... tak?nih izmerjenih vrednosti ne pomni... slab spomin, al pa je ?e zelo mlada. https://www.24ur.com/novice/slovenija/onesnazenost-zraka-zaradi-saharskega-peska-tako-visokih-vrednosti-ne-pomnimo.htmlNimam pojma o teh vrednostih.... Je dostikrat tako onesna?en zrak? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.