Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej ne vem al nej verjamem tej novici ali ne... Chuck Norris je pa ja nesmrten. Umrl je Chuck Norris | 24ur.com WWW.24UR.COM Umrl je Chuck Norris. Da je preminil v 87. letu starosti, je s čustveno objavo sporočila njegova družina. "Čeprav bi radi okoliščine ohranili zase, vedite, da je bil obkrožen s svojo družino in da je odšel v miru,"...
-
Te čist razumem, jebena situacija, ampak dokper se boš tkole žrtvoval, pa svoje zdravje zravn, se ne bo nič spremenil. Včasih je treba mal dvignt roke, pa pustit da kj pogori
-
ja mam včasih občutek, da sem edini... jebat ga nisem v javnem sektorju al pa v zdravstvu. Problem je v tem, da dobri 6 let nazaj sem prišel v oddelek, kjer so bile staroste in sem se od njih učil ter se lahko vedno uprl na njih, ko je kaj zašmelcalo. Zdaj je pa vseh teh 5 odšlo v penzione (žal eden tudi pod rušo) in sem dobil v oddelek mlade čokolinote, ki so roko na srce pridni in delovni in čist OK. Razlika je v tem, da prej sem se jaz lahko posvetoval s 5 ljudmi, zdaj se pa 5 mladincev posvetuje zgolj z mano. Se pravi, ko gre nekaj narobe, ko se kaj ne zna je treba pomagat. Ker vodim oddelek je tudi cela koordinacija na meni in vsa ostala jajca, ki pridejo okli tega. Tudi vsi vsi ostali oddelki vedno obračajo samo name, ker sem edina starosta z izkušnjami tako vodenja kot same tehnike in sem dovolj dolgo v firmi, sem pač pri vsaki pasji procesiji prisiljen bit zraven. Nič ne rečem, plača je temu primerna, ampak vedno se v takih zadevah reče, da denar pa res ni vse in bi se danes takoj odpovedal 10% plače, da dobim enega, s katerim si bi razdelil moje delo, al pa vsaj da bi prevzel ene 25-30% le tega pa da mogoče lahko grem na dopust brez prenosnika s sabo.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.