Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ma kurac... jebe? pingvine :hudicek: pol pa naj ne reklamirajo, kot da je 155KM (konjskih mo?i) pa nej raje napi?ejo, da so to pingvinje sile. :angry:

lol. to so Eko-horsepower. :)

e, ti si kandidat za good ol' v6 ko ji lahk loputo pobrusis pa zajlo skrajsas da je skos na 3000rpm tako kot moja. ne no.. :D malo manj.

ce ve kdo za koga ki ne racuna prevec zato da bi preprogramiral mazdin ECU naj napise ker mi zadaj ves cas smrdi po neizgorelem bencinu in je vzig vredu, kabli so dokaj, svecke so super. edino kable se zamenjam, ce pa pol ne neha smrdet pol pa tut nevem. :angry:

Napisano

ma kurac... jebe? pingvine :hudicek: pol pa naj ne reklamirajo, kot da je 155KM (konjskih mo?i) pa nej raje napi?ejo, da so to pingvinje sile. :angry:

Za to imam VGRAJENO re?itev, pali na bencinarjih in na navorih, ti poka?em ko se dobimo. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Za to imam VGRAJENO re?itev, pali na bencinarjih in na navorih, ti poka?em ko se dobimo. :hudicek:

Hehe - preseneti me :blush:

33112_1.png

Napisano

Za avto ni treba malo kuri, kaj ti bo mali? A muske ne bomo mel?

Druga?e pa a se boji? da ne bo kje ?troma? :glare:

?trom bo, bomo pa od soseda potgnil kak drat. :bravo:

Muzika bo pa itaq 24 ur nonstop, pri sosedih seveda. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

7.0 sec do 100. <_< slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h.

S ?im si meril? Mislm da je tak cajt do 100 super dose?ek za 170 konjev, al kok jih ma??! :P:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ja kao stock 123kw + kolektorji + auspuh.

s tem da mislim da ma o2 senzor malo problemov in da so v?igalni kabli bolj bogi.

meril sem z videom (namnotiral sem si kamerco na volan) in zmeru od 0 do 100.

sej ko sem gledu videe po jutjubu so 2.0 V6 zgledle kr dost pocasnej, sploh od 60-100 (v drugi), pa vse okol 8.5-10sec.

sam sj pravim, v prvi mi takoj sko?i na 50 ... morm gume mal spustit al neki ker je fucked up :) pa mam Goodyear GS-D3.. pa jim zgleda suho ne disi najbolj.

Napisano

ja kao stock 123kw + kolektorji + auspuh.

meril sem z videom (namnotiral sem si kamerco na volan) in zmeru od 0 do 100.

sej ko sem gledu videe po jutjubu so 2.0 V6 zgledle kr dost pocasnej, sploh od 60-100 (v drugi), pa vse okol 8.5-10sec.

Hja meni se zdi malo optimisti?no. ?tevec je meni pri Mazdi lagal pri 100 skoraj za 10km/h. Jaz ti povem, da mora? tole meriti s kak?nim G-techom, Racechronotom ali ?im podobnim. ?e ima? pa realnih 7 sekund do 100 pa samo svaka ?ast. B)

skoda fabia 1.4 poraba: 5.3l/100km

zadnje case razturam benz sceno :)

Ni? nenavadnega. Jo imamo ampak combi, 1, generacijo in sem tudi na ni?jo porabo prilezel na relaciji. B) Druga?e pa ima 7-8 litrov porabe ker ima zelo kratke ture. U glavnem dosti OK avto, ?e ima? cin?pule na zalogi, z ostalim pa nismo imeli te?av.
Napisano

?e rabi? generator imam jaz pri bratrancu 150kWga...:) smo hi?o delal z njim.....

ne pretiravat no :bravo:

7.0 sec do 100. <_< slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h.

najprej s kak?nim GPS-jem preveri kolk ka?e ?tevec, ko ka?e GPS 100km/h. Kakor je pri Mazdah v navadi je pri 100km/h po ?tevcu v resnici "le" nekje med 93-95km/h. Se pravi, da verjetno si tam nekje na 8s do 100kmh.

33112_1.png

Napisano

Ni? nenavadnega.

ce bos peljal na relaciji pristina-pec (15km ceste, k je sploh ni) potem non stop prehitevanje starih kant, potem je kar nenavadno :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom :P).

2 uri poliranja z neko uau nano-tehnolo?ko polirpasto pa? naredi svoje :blush:

Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto.

Napisano

Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom :P).

Kje so pa slike

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Sedaj pa samo ?akam kdaj bo Yavarye vpra?al, ?e si kaj drugega tudi polirala... :hohoho::harhar:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Sedaj pa samo ?akam kdaj bo Yavarye vpra?al, ?e si kaj drugega tudi polirala... :hohoho::harhar:

Nop ga bom prehitel :P

A si ti ?e kj druzga spolirala :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kje so pa slike

Moram po?akat na no?, ker trenutno se tok ?ajna, da se ne da slikat :D

Ka pa ce nisi svojega spolirala?

Moja, moja, brez skrbi.

Nop ga bom prehitel :P

A si ti ?e kj druzga spolirala :D

:rolleyes:
Napisano

Moram po?akat na no?, ker trenutno se tok ?ajna, da se ne da slikat :D

Moja, moja, brez skrbi.

:rolleyes:

Tale rolleyes lahko prevedemo "ja valjda" :hudicek:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.