Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Keri bolani zici :aaaaa::aaaaa::aaaaa:

Kapo dol za tole :cheers:

Ve? kva se dobr sedi v njih...k bi bil na babi :hudicek:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Dobr ne pretiravaj, raj? sem na babi (pa ponavadi ne sedim jaz na njej?!?) kot v takem zicu. :P

no ?e ?e pod njo...

pod zicem pa ne bi bil :D

me zanima kaj bi moja rekla k skos na teh zicih sedi :P

Napisano

Kr kul so teli zici od Shisija, sam ?e dobr zrihta tisto udrtino na zadnjem boku pa bo top :bravo:

In da se ?e malo pohvalim, po 3 tednih sem kon?no na?el ?as in si spacal skup kiler. Tako, da je mazdica zopet vozna in jutri je na naju odprta sezona lova. Pri?akujem kak?no objavo v "Spontana (naklju?na) sre?anja "

Napisano

Kr kul so teli zici od Shisija, sam ?e dobr zrihta tisto udrtino na zadnjem boku pa bo top :bravo:

Kr kul... <_< zici so noriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rulam:

V?eraj ?el na Triglav ocenit ?kodo - avto je totalka. Vrednost po Eurotax-u je 1800? + 10% za nadpovpre?no ohranjenost = 1980?. Izpla?ana mi bo od?kodnina med 1500 in 1600? :ouje: torej mi po popravilu ostane dober tiso?ak :danzoman:

P.S. pa ta avto je res zakon :harhar:

Napisano

Pono?i porihtal povezavo do hidroelektrarne na ?vedskem, tako da jo kolega lahko nadzoruje in popravlja parametre od doma. :ouje:

Zaklou?il sem ob pol 3h zjutraj. :blink:

Samo pa so teli ?vedi modeli, net majo kr nek standard 8 mega, pod to baje se ne da dobit ?zmeden? , pa modeme brez juzernejmov ali pa passvordov in brez stati?nih IP naslovov, skratka zanimivo predno po?tudira? zadevo pol na koncu pa ?e bolj simpl kot pri nas. :danzoman:

Po?asi zaklju?ujem projekt SVIZEC

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

hehe ajvar TV polanc vam pomaga u klanc--------------TA JE PA HUDA :bravo:

sishi evo kaj ?e? bol?ga za bo?i?ka kot vse to kar se ti je zgodilo :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

hehe ajvar TV polanc vam pomaga u klanc--------------TA JE PA HUDA :bravo:

Ja kva to je to, to tud pi?e na extra reklamnem kanalu POLANC TV, kjer laufajo ZASTONJ reklame od tistih firm - podjetnikov(poljanske doline jasno) ki to ?elijo.

Napisano

To je za celo leto LPGja - Right?

Tam, tam :hohoho: V bistvu se servisi, LPG pa benz pokrivajo iz slu?bene kilometrine...tko da tiso?ak gre v bajto ;)

sishi evo kaj ?e? bol?ga za bo?i?ka kot vse to kar se ti je zgodilo :)

Ta december si bom pa res zapomnil... :danzoman:

P.S. mam filing, da bojo eni ?tev?ki dodani...

Napisano

Gor je dost ćefurjev, pa mora bit malo po njihovo. :blush:

Napisano

Gor je dost ćefurjev, pa mora bit malo po njihovo. :blush:

hahaha..ta je pa dobra..prilagaja se strank..

www.trziskisladoled.si

Napisano

hahaha..ta je pa dobra..prilagaja se strank..

Kwa pa misli? zakaj je tolk "ju?nih" programov ? <_<

Napisano

pohvalil bom mazdo 6...

naredil trip LJ-stuttgart-pariz-Lj, vceraj direkt iz pariza v Lj (kar je dobrih 1200km v kosu), tankal samo enkrat, poraba je 6.2l/100km (zadnje case pada, ne vem kako to), voznja v kar slabih pogojih je trajala 12 ur,

avto pa kljub 260.000km prevozenih se vedno raztura :rispekt:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kr kul... <_< zici so noriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rulam:

V?eraj ?el na Triglav ocenit ?kodo - avto je totalka. Vrednost po Eurotax-u je 1800? + 10% za nadpovpre?no ohranjenost = 1980?. Izpla?ana mi bo od?kodnina med 1500 in 1600? :ouje: torej mi po popravilu ostane dober tiso?ak :danzoman:

P.S. pa ta avto je res zakon :harhar:

no vidi?, pa se ti je konc koncev fajn iztekl :bravo:

Napisano

Jst ma pa sre?o k mam dobro prjatlco k mi je dans tko lepo re?ila ko?o, kr jst nism mogu opravt ne?esa pa je ona namest mene se zajebavala s pisanjem ene bedarije. :ljubezen: my friends :D

Napisano

Vozil kolegov SLK II Kompressor - kera makina, pa nori pospe?ki, Me?ka je Me?ka, tle ni kej (zame ni primerjave z Z4 npr.)! :bravo::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vozil kolegov SLK II Kompressor - kera makina, pa nori pospe?ki, Me?ka je Me?ka, tle ni kej (zame ni primerjave z Z4 npr.)! :bravo::ljubezen:

res je, Z4 je za ene dva razreda boljsi :P

tuki sem se posnel z odprto streho

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

res je, Z4 je za ene dva razreda boljsi :P

cca :hudicek:

No sej SLK je ?ist lu?kan avto?ek sam absolutno predrag za tisto kar nudi :blush:

33112_1.png

Napisano

cca :hudicek:

No sej SLK je ?ist lu?kan avto?ek sam absolutno predrag za tisto kar nudi :blush:

Mercedes ni ve? tisto,kar je bil.Globalizacija press. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.