Stroker Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Jao,..pol si bil pa priden,..samo zve?er pred tv-jom cca 1500kcal,..to je skor dnevna poraba kcal Hja, je treba delat, ?e ho?e? pridet s 85 na 140 kg, ni to kr tko. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ti bi bil ful primeren za mojga testnega zaj?ka. Ponavad obupajo ?e pr 2. kosu torte Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Ti bi bil ful primeren za mojga testnega zaj?ka. Ponavad obupajo ?e pr 2. kosu torte morda ni razlog v ljudeh hec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 morda ni razlog v ljudeh hec Ja baje so preveliki kosi,..ne vem ?e bi lih nazaj hodil, ?e bi bla taka katastrofa od okusa,.. :ne vem: Sicer pa lahko stalna ekipa testnih zaj?kov tega foruma sama pove Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Sicer pa lahko stalna ekipa testnih zaj?kov tega foruma sama pove ma oni so podkupljeni Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Firma RBA d.o.o. - posrednik, ki mi je prodala ?rnga zmaja, se je dr?ala obljube, zamenal so mi kompresor klime in ?e hladi k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 26. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2011 ma oni so podkupljeni S ?em? Zan? tortami? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 heh iz monte carla v nico...hudi ovinki pa se lep razgled...upam, da mi kdaj spet rata neki tazga ponovit Komi ?akam ?e nekaj dni.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 ?e lep cajt me ni katera objava n forumu tok razveselil kot Slivkova, SRE?ANJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 Sam res! Le da nou kaka burja zamorila sceno Citiraj
uklopko Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 nabavil nove feltne!!!!!a so cool Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 danes potem ko sem sel iskat zeno iz brnika, sva sla en kratek trip do predela v bovec in potem nazaj preko vrsica v kr. goro in LJ...kar lustno poza pri 1611m Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tauko Napisano 26. maj, 2011 Prijavi Napisano 26. maj, 2011 nabavil nove feltne!!!!!a so cool Ajoj,to pa lohk pol v ta prvu graben zapele?,se po?teno pokesa? za grehe ki si jih storil in ?ivi? duhovno ?ivljenje brez dobrin in pritiklin Citiraj
Stroker Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 nabavil nove feltne!!!!!a so cool Sej te feltne si imel ?e v ponedeljek, ko si se po Verov?kovi vozil gor in dol (si se va?il). Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Z M A J Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Men so hude, kje se to kupi? Tole pomoje cesto dr?i - ko pes je?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema.. slike prilozim kasnej... jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 a je mpeg4? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 a je mpeg4? Ja je,vsaj mislim da je..takrat sem se spraseval na forumu..bom kasnej preveru. Mogoce so krive antene k sem jih dal cist spodaj pod sipo. Ceprav imajo pogled zunaj. Sj ves kaj mislim... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema..slike prilozim kasnej... jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov. nastavi najprej regijo, mora biti mpeg4, potem pa ko gres avtomatsko iskanje - FTA OnLY spremeni v ALL thats it aja pa anteno priklop Ja je,vsaj mislim da je..takrat sem se spraseval na forumu..bom kasnej preveru. Mogoce so krive antene k sem jih dal cist spodaj pod sipo. Ceprav imajo pogled zunaj. Sj ves kaj mislim... v nastavitvah se vidi jakost signala - vsaj 68% mora biti drugo pomembno v nastavitah mora? imeti vklju?eno napajanje antene z avtoradia, druga?e ne lovi ni? tretje, sedaj mi bo? verjel da je signal v SLO v kurcu - in pa tudi ?e je mpeg2 najde kanale samo ni slike in napi?e video not supported Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 nastavi najprej regijo, mora biti mpeg4, potem pa ko gres avtomatsko iskanje - FTA OnLY spremeni v ALL thats it aja pa anteno priklop v nastavitvah se vidi jakost signala - vsaj 68% mora biti drugo pomembno v nastavitah mora? imeti vklju?eno napajanje antene z avtoradia, druga?e ne lovi ni? tretje, sedaj mi bo? verjel da je signal v SLO v kurcu - in pa tudi ?e je mpeg2 najde kanale samo ni slike in napi?e video not supported Ja sj sem dal,bom se enkrat bolj to vse skupaj preveru,nekje je regija ampak slovenije ni nikjer,je nemcija,italija itd..austrije pa ni.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Ja sj sem dal,bom se enkrat bolj to vse skupaj preveru,nekje je regija ampak slovenije ni nikjer,je nemcija,italija itd..austrije pa ni.. nemcija je ok Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 A si ziher? Ne vem ?e je Nem?ija ?e ma Mpeg4 :ne vem: http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T Citiraj
jures Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 A si ziher? Ne vem ?e je Nem?ija ?e ma Mpeg4 :ne vem: http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T ziher, nastavitev podro?ja (men dela na vseh EU) dolo?i le frekven?ni pas, mpeg pa je le kodiranje videa - kompresija in podobno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 27. maj, 2011 Prijavi Napisano 27. maj, 2011 Kon?no zaslu?en vikend js mam pa ?e en dan ?e dober, da je sam 6 ur Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.