Z M A J Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Ju3 spet na Krvodajalsko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 s60 isto...volvo ni moj tip avta...vulva pa je A ni to sam za parkirat ? Pa z njo lahko gre? na morje po avtocesti ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tauko Napisano 7. junij, 2011 Prijavi Napisano 7. junij, 2011 Ju3 spet na Krvodajalsko! A ni v kamniku 9-10ga,kokr sn jest vidu? and love is in the air Citiraj
a_sist Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Ju3 spet na Krvodajalsko! jaz sem v ponedeljek oddal 4dl vrhunske A+ Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Dostavl so mi FullHD LedLcd TV 32", en komplet PC, 23" monitor, eno plato in en proc, tako da je popoldanska zabava zagotovljena. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Led al oled? al mogoce sladoled Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Led al oled? al mogoce sladoled Led, oled, ne vem ?e ?e delaj tako velike. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 a seveda Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 danes, jutri upam na 2x ve? , sem oja?al anteno iz 12db na 33dB Marko koliko ?asa rabte - v?eraj sem mejlal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 kolk ?asa rabimo do ?esa? da me date na 8/1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 Prvi? letos se kopal v morju - Strunjan, voda carska, k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
.Sašo. Napisano 8. junij, 2011 Prijavi Napisano 8. junij, 2011 zdravje gre na bolj?e! Citiraj Captain Slow za volanom.
Z M A J Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 Dobr sm prespal preteklo no?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 dobu sem lece...narocil v torek popoldne preko ebaya, danes ze tuki..ce to ni hitro Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 dobu sem lece...narocil v torek popoldne preko ebaya, danes ze tuki..ce to ni hitro Ktere ma? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 soflens59 (bausch und lomb) kupujem ze iz casa, ko sem zivel v nemciji....za primerjavo, tkuaj stanejo 26 eur, ebay pa 11,40, postnina 3 eur... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 soflens59 (bausch und lomb) kupujem ze iz casa, ko sem zivel v nemciji....za primerjavo, tkuaj stanejo 26 eur, ebay pa 11,40, postnina 3 eur... Dnevne, tedenske, mese?ne ?Kolk ma? dioptrijo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 soflens59 so samo mesecne -1.5 (cena je ista za vse dioptrije, najbrz) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 Js pa ?tudiram da bi za?el uporabljat samo dnevne, ker je cel kup dela z mese?nimi, jebiga sem pa? len. Zjutraj jih namontiram, zve?er pa v kanto, pa ?e jo "zgubim" je prov en qur.. Js mam pa trenutno johnson&johnson, po priporo?ilo boss-a, prej sem mel zeiss :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 Dela je precej z mese?nimi je pa zato cnej pa glih tko Ok. Citiraj
LabiGT Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 lece ti mora priporocit okulist... jaz sem tud prej mel johnsona, pa se mi je zdelo, da so ble predebele in ratale suhe...pa mi je nemc pol mal testiral ucke pa to, pa mi je instaliral tele soflense, ki so mi super dela pa je ravno za ene 30 sekund (vsaj pri men) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 Js pa ?tudiram da bi za?el uporabljat samo dnevne, ker je cel kup dela z mese?nimi, jebiga sem pa? len. Zjutraj jih namontiram, zve?er pa v kanto, pa ?e jo "zgubim" je prov en qur.. Js mam pa trenutno johnson&johnson, po priporo?ilo boss-a, prej sem mel zeiss :ne vem: Pa ma? v izpitu o?ala IN le?e....to je sedaj oboje potrebo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 men nc ne pise (ko sem delal izpit, se nisem bil corav) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2011 Prijavi Napisano 9. junij, 2011 Men tud ne, itaq mam sam -0,5, tako al tako jih nimam ?isto vsak dan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.