Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ni ga ?ez feeling ko nese? odpoved z nasmehom...

:bravo: Poznam to. Ko te prepri?ujejo, da ti lahko zdaj dajo pogodbo za nedolo?en ?as, da ?e res odhaja? itd, da te je nadrejeni dosti hvalil (a bej?, mene je sam jebal pa nikol se ni ni? poznalo?!?)... Ko jih jebe. :hudicek:
Napisano

+1 res taprau ob?utek... edino kar za?ne najedat je to, ko te potem vsak drug dan prepri?ujejo da mora? ostat... tut na kr podl na?in :glare:

Mi smo na za?etku leta imeli reorganizacijo in me je novi ?ef od vsega za?etka gledal kot konkurenta in ne sodelavca (pa sva prej, ko sva bila na isti stopnji, lahko dobro sodelovala)... v takem okolju ne more ?lovk delat in se raje umaknem... pa tut ?e bom za?el z nule

Napisano

zdej je ?e ex... greco john sykes... sem tut pri kitarah najraje na japoncih :rolleyes:

Jaz imam pa najraje moje custom made. :P

Napisano

Jaz imam pa najraje moje custom made. :P

ja ja kaj se hvalis :D

kako sicer napreduje tvoja les paul?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Matr, ko sem jaz nazadnje prinesel odpoved, je bil nasmejan teh. direktor. Bil je tako zelo vesel da je eden manj, da ni bilo odpovednega roka pa ?e 2jurja mark za popotnico so mi dal. Ampak tega je ?e kar nekaj ?asa nazaj, kmalu po svobod. (tazadnji)

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

aaa potem te pa "poznam" ?e s kitarskega foruma... vse hvale vredno je tole tvoje delo :notworth:

Hvala.Se trudim naredit ?im bolj?i pribli?ek originalu. :D

Napisano

danes vozil Hondo VF1200 motor V4 :)

CBR 600 in pa Aprilia Dorsoduro 1200...

slednje je ZAKON ! :)

kak to gre... :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

naj se pohvalim da smo si v slu?bi na?timal za tipkovnco razer black widow ultimate :D in je res fajn, se spla?a vsako ?rko prtisnt tut ?e google ?e najde kar i??? :D en film?k kio so ga posneli pri eventusu

hehe its awsome :D
Napisano

Suvereno sem nateral 3 Jugoviće, ki so se mi naslanjal na ?rnga zmaja, kot da ga majo v lasti ?e odkar so ga v fabrki nardil, mislim bedniki eni! Mogo?e se je kdo ?e sliku z njo, da bo mel za Fejzbuk, hihi. :hudicek:<_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Suvereno sem nateral 3 Jugoviće, ki so se mi naslanjal na ?rnga zmaja, kot da ga majo v lasti ?e odkar so ga v fabrki nardil, mislim bedniki eni! Mogo?e se je kdo ?e sliku z njo, da bo mel za Fejzbuk, hihi. :hudicek:<_<

hja, kaj ?e?, pi?ke se lepijo na pleh :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Drga? me to ne mot, sam ?e pa lastnik ?e zlaga svoje stvari v vozilo, frajerji pa ?e zmer tam prodajajo meglo, to me pa razpizdi! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

zdaj vem zakaj je ajvar tih glede mps :D

sem pa najdu dva minusa:1. prtljaznika se ne da povecat (zici ne grejo dol), al mogoce jaz nisem pogruntal

2. auspufa...fak no kerva ceska varka

drugace pa...brez besed, vlece v 4. kot moja v 2. ce ne se bolj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

zdaj vem zakaj je ajvar tih glede mps :D

sem pa najdu dva minusa:1. prtljaznika se ne da povecat (zici ne grejo dol), al mogoce jaz nisem pogruntal

2. auspufa...fak no kerva ceska varka

drugace pa...brez besed, vlece v 4. kot moja v 2. ce ne se bolj

Za sede?e sem povedal, rore mam pa jaz pove?ane, tako da tist pleh v odbija?u ne skriva dveh majhnih cevk ampak 2 rora. :blush:

Poraba ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Poraba ?

recimo, da ta avto ni za moja avtocestna povprecja :)

oz. ca. 14l/100km (po magistralnih cestah je blo okol 100km/h, avtocesta pa (je tak stil avtoceste, skoz vzponi in paci in ovinki, recimo kot visnja gora) nikoli pod 160km/h...

se pa da bocno drset na gladkem asfaltu pri 100km/h...zakon...joy machine, lahk bi bil se boljsi zvok motorja ampak ok

na avtocesti je en odsek kjer prides iz ovinka v ravnino potem je spet ovink, z obema mojima 6-kami, sem komi dosegu 210km/h...tle pa je blo cez 250km/h potem sledi mocno zaviranje, mpsove zavore primejo brez tezav pri taki hitrosti

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.