Boss Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 je Deeyan napisal: obstaja No kot sem rekel, tole pa? ni ?parovec. Citiraj
Deeyan Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 zame je poraba je od 6.5 do 8l Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 Deli bodo pa jebada za tole ko?ijo, s tega vidika bi bilo dosti pametneje kupit FBA 323 1.5! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 Bolha eno leto stare hude blizzard dilce 100cm za ?L 40? pancarji - trofnem prek bolhe bratranca, bo zastonj ?elada - trofnem An?etovega soseda, ja sej mu jutri avto prpeljem, pol bo? pa za drink dal... Tilen dobi pa prej?njo rundo od ?L. 2 otroka opremljena za 40? Tako kot pride pa tudi gre, matr kako to rastejo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Rendy mi je prinesel doma?ega Jagermaistra, sedaj posku?am prehlad pregnat, v majhnih koli?inah delam po?irke, da ne bo pomote! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 je JozaGulikoza napisal: Rendy mi je prinesel doma?ega Jagermaistra, sedaj posku?am prehlad pregnat, v majhnih koli?inah delam po?irke, da ne bo pomote! in kak je? ga nisem poskusil (ponavadi ga vedno) Citiraj
Gorjup13 Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Porihtal da mi gretje sped dela v avtu in odstranil nadle?no modro svetlobo v avtu Citiraj
Z M A J Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 Skoraj sem ?e zdrav, morda le ?e malo "na slabem glasu", odli?na zadevca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 dodal ?e en monitor na mizo in je supr (2x Dellov U2311) res fajn zadeva vesel k zmaj da si rahlo sposodim frazo Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 Ne hvalim sebe pa? pa renolda od moje najdra?je. To je tolk dober ravto, da niti desnih vrat ni treba zapret preden zapelje? iz gara?e - se avtomatsko zapro same ko zadenejo v ?tok od gara?nih vrat Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 oouch... kdo je bil pa za volanom takrat, ko se je testirala tale avtomatika? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 je Boss napisal: oouch... kdo je bil pa za volanom takrat, ko se je testirala tale avtomatika? Moja najdra?ja. K sre?i. Naj ?e enkrat pohvalim renolda - tista debela plasti?na letev, pravzaprav bolj dilca na vratih megana ni samo za okras, vrata so odnesla brez po?kodbe. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 No, no?!? Pa pravijo kako je Renold kanta! Naj pohvalim sebe, medicinsko sestro in slu?beno tajnico za sodelovanje. Pomoje bom v tretjem poskusu prinesel pravilno izpisane bolni?ke liste. Upam. Citiraj
LabiGT Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 je Symon napisal: Naj pohvalim sebe, medicinsko sestro in slu?beno tajnico za sodelovanje. jebemu, do tuki se je slisal obetavno...naprej pa....no ja kaj pricakujes od renold voznika Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Sestra res ni moj tip, tajnica pa tko tko no. Aja jaz moram tut pohvalit kanto Renojevsko. Mehanik jo je za?el podirati nakar je ugotovil, da je olje za?elo spu??ati le pri aksi in se je raztrgala man?eta. Ne na semeringu tako, da tudi menjalnika ne bo podiral (ker ni superdupernujno) in bom pri?paral kar lep kup dinar?kov. Pa? bo samo velik servis pa magar nove nosilce motorja, da bo vse skupaj bolj fiksno. Aja o?a so prvi? peljali Renolta (jaz sem ?el z Mazdo do mehanika) in je priznal, da res fajn gre, da bi imel ?e bi bil mlaj?i. Mehanik mu je kr rekel, nikoli ni prepozno. Dober filing k ponavad fotri zanala?? prcajo, tule je pa priznal, da tole je prava stvar. Sam, da je konec najbolj bednega meseca, januarja pa gre ?e po?asi na gor vse skupaj. Citiraj
uklopko Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 je Symon napisal: Sestra res ni moj tip, tajnica pa tko tko no. Aja jaz moram tut pohvalit kanto Renojevsko. Mehanik jo je za?el podirati nakar je ugotovil, da je olje za?elo spu??ati le pri aksi in se je raztrgala man?eta. Ne na semeringu tako, da tudi menjalnika ne bo podiral (ker ni superdupernujno) in bom pri?paral kar lep kup dinar?kov. Pa? bo samo velik servis pa magar nove nosilce motorja, da bo vse skupaj bolj fiksno. Aja o?a so prvi? peljali Renolta (jaz sem ?el z Mazdo do mehanika) in je priznal, da res fajn gre, da bi imel ?e bi bil mlaj?i. Mehanik mu je kr rekel, nikoli ni prepozno. Dober filing k ponavad fotri zanala?? prcajo, tule je pa priznal, da tole je prava stvar. Sam, da je konec najbolj bednega meseca, januarja pa gre ?e po?asi na gor vse skupaj. ahhh ker ?e bolj?ega ni peljal zakon le po?timaj tako kot treba Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 1. februar, 2012 Prijavi Napisano 1. februar, 2012 Mo?no ampak zdajle mi ne pade na pamet ni? primerljivega. Ma ja, da bo spet za ene 5 let. ?e uno VVL jermenico bom preventivno menjal tako, da ta bo pa potem gotovo za naslednjih 200.000 km, ?e bojo naslednji lastniki vestno menjali olje. Zaenkrat je dobra ampak pa? nisem hotel tvegati. Citiraj
Z M A J Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Pijem , po par mescih, mater je dobra! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Burja je zakon! Prazne avtoceste tovornjakarjev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Z malo sre?e bo Clio jutri ?e sestavljen. Je bil kar ?as za veliki servis pa tudi nekatere stvari, ki sem jih posebej naro?il so bile potrebne menjave. Citiraj
uklopko Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 je Symon napisal: Z malo sre?e bo Clio jutri ?e sestavljen. Je bil kar ?as za veliki servis pa tudi nekatere stvari, ki sem jih posebej naro?il so bile potrebne menjave. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Malo prej sem pomagal enmu starej?emu gospodu, ki je bil s svojim ?kodilakom malo zmeden v prometu, pa je nekega ?ip?aparja tolko razpizdu, da je ?el ta za njim. Ker sem ?e v ?tartu predvidel kaj sledi, sem se prikrito pripeljal in ?elel videt kaj sledi. Itak trenirkar?ek uleti ven, agresivno zaparkira ubogega ata (ki je o?itno ?elel le v bli?njo trgovino), za?ne preklinjat vse ?ivo, na najbolj gnjusen in poni?evalni na?in. Takrat sem pa lepo jaz pristopu povpra?al kaj je narobe (lejga zlomka, takoj je izgubil ju?nja?ki naglas in hkrati ni bil ve? tako pogumen, hoho). Potem smo ?li vsak svojo pot (nekaj je ?e godel samemu sebi v brado, nisem ga zastopu, heh). Ampak jaz sem potem naredil ?e eno prikrito ogledni?ko furo, da vidim ?e se na? "heroj" slu?ajno spet vrne ustrahovat g. penzjonista. Takole bom reku, za ?ibkej?ega ?loveka se bom vedno pripravljen potegnit, pa tudi ?e s tem sebe izpostavim nevarnosti. ?e pa zakasiram kak?no na kumaro, pa sem itak ?e s treningov tega vajen in odporen na tak?no sceno, hehe. Kaj bi pa vi naredil v dani situaciji (me zanima kok ma kdo kaj pirhov, ehhe)? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Skutr?k laufa k ?us, komi ?akam poletjeeeeeeee <3 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 je nisde napisal: Skutr?k laufa k ?us, komi ?akam poletjeeeeeeee <3 hmmm a misli?! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 2. februar, 2012 Prijavi Napisano 2. februar, 2012 Sj vem da nism edini Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.