Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz pa ne... sem neki mo?gane preve? fitnesiral zdej me pa glava boli. No ja vsaj avto je pa opran kar tud neki ?teje - zdej bo pa ziher de?. :(

Tle ?e kaplja! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

zdej me pa glava boli

brezveze se sekira?, te ni? pametnega ne boli ;):D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

hvala kurcu, ker o?itno imam same prtegnjene misli zadnje ?ase... mater upam, da ni to tist kar pravijo "kriza srednjih let" :whatever:

33112_1.png

Napisano

Danes parkiral kar na sodno dvori??e! :danzoman::bravo:

Napisano

srednjih?

ti sam eno trugo kupi za na mazdo, psa, pa si na?!

Kaj pa roadsterja? Ti ma? izku?nje v tem - a te po nakupu roadsterja kmal kriza mine. Tolk, da vem kolk dnarja naj dam vanjga. :ne vem:

Recimo tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5681654&show=1 - dam pol zdele, ?ez en let ga pa prodam pa odpla?am ?e drugo polovico in neki denarja dobim nazaj.

Al pa tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5718199&show=1 in odpla?ujem na obroke. :blush:

Ra?unamo drugo leto ?e zimski pav?al v Bohinju, in bo to potrebno, ker plinske pe?i se ne upam pu??ati pri?gane, ko gre? ven.... sramezljiv.

Webasto si zrihti za prikolico ogrevat. S tem ima? ?e toliko izku?enj, da res ne bi smel bit problem montirat ogrevanje.

33112_1.png

Napisano

Itak! Pazi na imiđ, ena usrana mazda je bolj za bejbe....tako da tale por? bo ok, proda? 6ko za prvo obrok - pol bo pa ?e kako...saj bo Majer ztrihtal.

Sej bi tud Miato mel sam mi je premajhna oziroma mal sem prevelik pa se bom te?ko z zaprto streho okrog vozu :ne vem: Ne, ?estko bom obdr?al to bo le tko za dodatek.

A misli?, da me bo kriza minila prej kot v dveh letih? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

boxter je pa za....bljak za nobenga ni. sam ne boxterja no, to je pa res babji avto.

Sej bom ?rnega vzel... al naj raje BMW-ja al pa Me?ko :blink:

33112_1.png

Napisano

Porsche mora biti 911, Cookster odpade. Pa baje imajo ta?voh verzije neke te?ave z motorjem. Servisi najb? niso poceni ?e ga nekaj na fu? rihta? ga te?je proda?. Znanec je izjavil, da sre?a da je vsaj 911 GT3 RS predrag, da bi ga ?mekiji kupili in dokon?no uni?ili imdid? znamki. :P

?e bo BMW pa kupi E46 cabrio ampak ?koda ker je lagunaseca blau prodan. :( SLK je pa za penzioniste. :P

Napisano

Boss, en ti je password za forum pohackal ... in pise "traparije" po forumu :bravo::policaj::rolleyes::vesel:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

SL je men totalna stroj?ina in ve?na oblika. A pa to zaresno gleda? ali samo malo firbca? in zavaja? mazda?e? :P:harhar:

Napisano

Super dan v Kotorju pri 21C :bravo: (jaz se pa po zimakih guncam)

v ljubljani pa sneg in 3 stopinje...pa se bundo moram met obleceno...fuj :angry:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Danes napotil sodelavko (dobro prijatelco) k na?emu majstru Pelku, garant ji bo carsko po?timal Likalnik Mehana dci! :danzoman::bravo:

Napisano

SL je men totalna stroj?ina in ve?na oblika. A pa to zaresno gleda? ali samo malo firbca? in zavaja? mazda?e? :P:harhar:

?ak mal ti si ?el tud ?ez to fazo roadsterja - mene pa pa? zdej grabi. ?rne ?pegle, kapco in bradico ?e mam, rabm ?e divji avto pa se pol vozu neki ?asa v stilu "drivin' five miles per hour so everybody can see me", dokler napad norosti ne mine.

Kolikor vidim je to v parih letih OK pol pa lahko ?e zmeri tak avto prodam za pribli?no podoben denar.

Kaj pa ?e me zagrab, da bi mel motor? :blink:

Boss, en ti je password za forum pohackal ... in pise "traparije" po forumu :bravo::policaj::rolleyes::vesel:

res je... a si ga vidu cepca zdej pa ?e o motorju razmi?lja. :o

Resno razmi?ljam, da bi ?el v ponedeljek raje denar dat vezat vsaj za en let, da se res ne bo "zgodil" kak tak nakup "mimogrede". :huh:

33112_1.png

Napisano

@Boss - jezt sem imel socialni tip roadsterja (Miato NA), pa kolkor mi je ta avto po?astil enega veselja in zadovoljstva, to mu ne pozabim nikoli. Tudi tete, ko sem jih noter ukrcal, kaj jim je bila to morala se peljat, hehe. :ljubezen::jupiii: :mi pijemoo:

Se ti spla?a malo pogledat za kakim tak?nim avto?kom (ali pa npr. S2000), konec koncev si od mene vi?ji le za kaka 2 ali 3 cm, pa sem se jaz kar prijetno vozil z njo (ima pa NB ?e kar nekaj manj placa, te?je sem se namestil v njej, NC mi pa ni poznana). :party0035:

Napisano

Ma Honda mi ni kej preve? lep avto pa ?e izbire ni nobene, da o ceni ne govorim... tri miate istega letnika dobim za ta denar. Ok ni tolk konjov pa so what.

33112_1.png

Napisano

vsaj zimaki se ti ne guncajo :closedeyes:

evo spet je zima tle..ne mores verjet no...spet bom sel mal tek na smuceh v bundi pa to

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

evo spet je zima tle..ne mores verjet no...spet bom sel mal tek na smuceh v bundi pa to

...men je pa ?e na displayu v Mazdi crknil pred napisom temperature... v?eri je zato kr 27°C kazal :ne vem:

33112_1.png

Napisano

@Boss, - bolj?e bi bilo da se seli? v Jamralnik! :P

Prjatelco sem precej navdu?il za nakup Mazde3 1.4 ali 1.6 cca. 2005 letnika, pa da vidi kaj je to avto ne njen Likalnik Mehane dci! :danzoman::bravo:

Napisano

Sprehodil sesalec do obale in potem se sprehodil po portoroski obali.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

@Boss, - bolj?e bi bilo da se seli? v Jamralnik! :P

Prjatelco sem precej navdu?il za nakup Mazde3 1.4 ali 1.6 cca. 2005 letnika, pa da vidi kaj je to avto ne njen Likalnik Mehane dci! :danzoman::bravo:

Z 1.4 bo razo?arana tako da al 1.6 al pa ni? :) 1.4 je "kiksnjen" motor, in ga tudi pri novih trojkah ni ve?.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.