Ploki Napisano 16. april, 2012 Prijavi Napisano 16. april, 2012 kak je bil program? kdo je pa igral Citiraj
Alex Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 kak je bil program? kdo je pa igral Igral je profesor klasi?ne kitare , ki tudi u?i sina, g.Svetlin Markov, druga?e Bolgar, ki je ?tudiral kitaro v ?vici.Igral pa je dela od Augustina Pio Barrios-a.Res carsko tip raztura. Citiraj
Ploki Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 lu?tno. Barriosa nism nikoli v 12ih letih enkrat igral. splet okoli??in bolj kot karkoli drugega Citiraj
uklopko Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 naredil redni servis.nadalnih 15-20 kkm mir z oljem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Nov mobitel, prve aplikacije izgledajo takole: Citiraj
nisde Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Kaj si pa uzeu za en stroj? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
dejanot Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Kaj si pa uzeu za en stroj? Sony Ericsson live with walkman ali xperia active Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Symon Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Sony Ericsson live with walkman ali xperia active Blizu. Sem mislil Xperio Active ampak potem sem vzel Mini ker z nekaj sre?e ne bom s kladivom u?igal po mobitelu ali se potapljal z njim. ?ez sem dal ?e gumijasto ohi?je pa folijo?ez monitor pa bo tudi za prvo silo. Sam hardware je pa v Xperii Mini, Mini Pro in Active popolnoma isti. Da bi pa Pro vzel zaradi tipkovnice pa tudi nisem. Ima pa Active res . Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Danes je kar uspe?en dan za mano, med drugim naredil tehni?ni pregled za stroja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Spekel (beri: naredil iz steklenih vlaken in poliestra) stylish odbija? na rde?i mazdi zdaj pa zbrusit pa pokitat Citiraj
Deeyan Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Kokr sm dons gledu mojstra na delu bi kr ?lo, sam moke mu mal zmankuje Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680 Mislim da mu lahko tudi kaj te?jo nalogo nalo?i?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Mislim da mu lahko tudi kaj te?jo nalogo nalo?i?. mi je ?ist ql tole, U-style pa zrihta papirje pa je to to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! (K ZMAJ)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! (K ZMAJ)! sva?ta Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 U-style mi je v par minutah odgovoril, da je ZELO zainteresiran za sodelovanje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 U-style mi je v par minutah odgovoril, da je ZELO zainteresiran za sodelovanje! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680 ?lo bi, zdaj ko mi ena mazda stoji, jo lahko kamot uporabim za upasanje odbija?a. Ker ?e odbija? pe?em dol z avta se pri monteranju zvija in hitro popoka ko se ga ?ravfa gor Citiraj
iceman22 Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! kok je potem popusta pri njemu? Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ?e nisva ?ist dorekla (ker kluba ?e nimamo) ampak pomoje da 10% bo zihr (na storitve, kar material je pa? material in cena kak?na je). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! (K ZMAJ)! Si pa oseba na forumu z dale? najve? razli?nimi imeni - a se ?e spomni? kak?en nick si mel ?ist na za?etku? Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Hehe, Boss (k zmaj). Danes je bil uspe?en dan, pa z ustanovno ekipo smo spet pogruntal par novih varjant kaj nardit, le Clemen u?iva v Kanegri in je verjetno pirjen, tko da ga nimam na liniji. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Don Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ?e nekaj iz slova?ke. Stari, mal sm razo?aran ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.