Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

S kolegi Mazda?i smo danes naredil kar konkreten premik z mrtve to?ke v smislu bodo?ega Mazda kluba (?e gre vse po planu in ne bo potrebno kaj dopolnit se ju3 za?ne postopek registracije dru?tva)! :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pohvalil bom Symonovega Renoja.....me je peljal eno dirka?ko turo v soboto.....morm priznat da noro dobro leti, pa ?e neki......NI CRKNUUUUUUUUU :hohoho::vesel::bravo:

Napisano

Da se pohvalim, na Limbarski gori sem od o?tirke dobil pir zastonj :cheers: . Prislu?ila sva si ga z na?im desetmese?nim mal?kom - on je od zadaj navijal :jupiii: jaz pa spredaj sopihal :wacko: ko sem ga v prikolici z biciklom vlekel gor.

Spust je bil (pre)vro?. Za diske. Moram kupit ve?je.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Hja prete?ka sta bila ali pa si preve? teral. :D Sicer pa pohvalno, to si pa res ?vical.

No, da se pohvalim jaz tudi, na pikniku ?pilal fuzbal k norc. Predvsem zadnja beseda lepo opi?e stil ?pilanja. :P

Napisano

Jaz sem pa u?eraj s frendom ?el na to?ko ?elo z biciklom. Je bil kar konkreten vzpon za 1. bolj orenk kolesarski dan.

panoramska.jpg
Napisano

Evo nova pridobitev...

Objavljena slika

Naredil generalko... Menjal jermen, valj?ke, bat, clilinder, le?aje, dihtunge, zavorne plo??ice, plastike porihtal, avspuh spoliral, fergazer nastavil, zajlo za gas menjal,... :cheers:

If in doubt, flat out... 

Napisano

.... zdej zgleda kot iz zlata, a si kupu ?e verigo da lahko zaklene? ga? :blush:

33112_1.png

Napisano

Eeeeh mam doma zabico za na disk ;)

Drugace pa ne vem se ce dobi tak zrihtanga na a.net za tak dnar ko je mene motor pa obnova prisla :aaaaa:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ne morm verjet....res da sicer 90 km v nulo po omejitvi oz. malo pod, malo nad na AC...poraba 7,4litre ?zmeden? sem prav trkal po displayu :hohoho:

Napisano

ej pa gre tale HT kam ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Pa cuj ene 80-90 po stevcu :D Sam je 50 kubicn ne 70... Edina predelava je sportn avspuh...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Pa cuj ene 80-90 po stevcu :D Sam je 50 kubicn ne 70... Edina predelava je sportn avspuh...

itaq pri tebi pa original my ass

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

js se morm pa kr pohvalt, kok mi je mojster ajvar zmajsko u?meku profil, hkrati pa me ?e proglasil za d(i)rka?a :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Dons sm mela na obisku majstra za knauf, ker morm zdj spet stanovanje na glavo obrnt za nove potrebe :)

In prou ne morm verjet, ma 10?/m2 z materjalom in nardi na fertik, ?e barve si loh zmi?ljuje?. ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

To je pa stra?no pocen - men je bizgec hotu ra?unat ve? kot 30?/m2

33112_1.png

Napisano

Dans sm ?e kar dober in ju3 grem ?e komot delat! :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.