Baby Viper Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Ena malenkost se je spet za pohvalt.. bolj to?no velika 54cm-najnovej?i/najmlaj?i mazda? Tim, rojen na prvi spomladanski dan, ki si ga baje deli z Ayrtonom Senno in ?e zdj ka?e jezik vsem lojzom Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Vse ?estitke o?iju, mamici in novemu baby viperju. Citiraj
Metachlone Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 se pridru?ujem ?estitkam Citiraj
Lava Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Mini vajpr ?estitke Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Allyssa Napisano 21. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2014 ?estitke! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Ta veseli dan smo dolgo ?akali, ?estitke star?ema, ?e posebej o?etu in mami! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Ga?per ?estitke ob rojstvu vajinega TIMA - najmlaj?ega Mazda?a lp ale? Citiraj
Baby Viper Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Hvala vsem! Zaenkrat je bil nekam sumljivo priden in se ni niti malo ogla?al ali cvilil..pomoje mu je ?e zdj jasn, da se po otro?je ne bo nikamor pr?lo in more bit diplomatsko lisac Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Ga?per, a se dans mal ?efa po?uti?? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. marec, 2014 Prijavi Napisano 21. marec, 2014 Mal se pa morm, vsaj dons..pa vsaj v tej temi No, pa tud ?efica je za pohvalt, ker se je kr konkretno namu?la v zadnjih dveh dnevih Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
uklopko Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Cestitke obema.!:-) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 ?e 1x ?estitke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Mal se pa morm, vsaj dons..pa vsaj v tej temi No, pa tud ?efica je za pohvalt, ker se je kr konkretno namu?la v zadnjih dveh dnevih Dveh dnevih? Ja, kaj ste pa po?eli? Sicer pa ?estitke! ?e ni strogo varovana voja?ka skrivnost: in koliko je teh 54 cm te?kih? Obseg glavice? APGAR? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Bolj kot vse to je pomembno vpra?anje: kdaj ga bomo pa zalili? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Sej bo sam zrastu... ga ne rabi? ni? zalivat Citiraj
Deeyan Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 dons pa nebo lih saussage party Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Toma. Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Zaaral MX-5ko Najverjetneje se vidimo 5.4. Citiraj
g.Wankel Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Welcome to the club Za katero si se potem odlo?il? Citiraj
Toma. Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Welcome to the club Za katero si se potem odlo?il? Tisto ta srebrno, ki je v?eraj pri?la gor. Od treh, ki sem jih gledal je bila najbolj?e ohranjena, skoraj ni? rje, sem ostal kar malo Pa velik plus je ta, da ima klimo, ker bom avto vozil tudi pozimi (primorci se ne bojimo soli pa snega ) Citiraj
g.Wankel Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Sem ti ravno to mislil napisat...da tista srebrna je top izbira in bi druga?e ?la prej kot v tednu...ravno zaradi letnika, kilometrov pa ?e klimo ima. Se mi zdi da sem videl neko nizko ceno, ampak sedaj nisem ve? prepri?an No pa tudi ne poznam avta, zato nisem potem ni? pripisal v tisti temi... ?estitke, in se vidimo verjetno po istri ?e 2 ?tartata tudi iz kopra tisti dan... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Ena malenkost se je spet za pohvalt.. bolj to?no velika 54cm-najnovej?i/najmlaj?i mazda? Tim, rojen na prvi spomladanski dan, ki si ga baje deli z Ayrtonom Senno in ?e zdj ka?e jezik vsem lojzom ?estitke star?ema, predvsem materi in o?etu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Dveh dnevih? Ja, kaj ste pa po?eli? Sicer pa ?estitke! ?e ni strogo varovana voja?ka skrivnost: in koliko je teh 54 cm te?kih? Obseg glavice? APGAR? Ker je bla 9 dni ?ez rok in so na pregledu ugotovil, da bi blo treba spro?t so jo notr obdr?al in ji dal umetne popadke..kar se je zavlekl prvi dan,nasledn jutr smo ?li pa v porodno in se matral cca 10ur. Ampak je uspel, poba zdrav, te?ek 3640g,glava 35cm,prvi apgar 8,drugi 9 in vse ?tima ?estitke star?ema, predvsem materi in o?etu. Hvala za ?estitke, oba trojica smo kul Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Ker je bla 9 dni ?ez rok in so na pregledu ugotovil, da bi blo treba spro?t so jo notr obdr?al in ji dal umetne popadke..kar se je zavlekl prvi dan,nasledn jutr smo ?li pa v porodno in se matral cca 10ur. Ampak je uspel, poba zdrav, te?ek 3640g,glava 35cm,prvi apgar 8,drugi 9 in vse ?tima je*emti?, je ?e prevelik za v Miato Citiraj
Z M A J Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Viper v mojem Mobi?uk imeniku sem te takoj spremenu iz "babyViper" v ViperFotr. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Ker je bla 9 dni ?ez rok in so na pregledu ugotovil, da bi blo treba spro?t so jo notr obdr?al in ji dal umetne popadke..kar se je zavlekl prvi dan,nasledn jutr smo ?li pa v porodno in se matral cca 10ur. Ampak je uspel, poba zdrav, te?ek 3640g,glava 35cm,prvi apgar 8,drugi 9 in vse ?tima Se pa silijo s temi umetnimi popadki... Naj lepo po?akajo, noter ni ?e nobeden ostal... Je pa kar velik IQ, tako da jo je ?e zato namu?il. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.