Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Fenomenalen dan od prve sekunde naprej; kava z meni zelo ljubo osebo (ki se je razvlekla na 2h ?ebljanje), fenomenalnih 75km z specialko (lj-grosuplje-polica-mali vrh-besnica-javor-pance-smarje sap-skofljica-orle-lj), direkt ?e v kolesarskih hla?ah na polurni tek in potem ve? kot zasluzeno kosilo s kupom zelenjave...

In ?e ni konec dneva

post-9068-0-83567200-1549217645_thumb.jpg

post-9068-0-18420000-1549217661_thumb.jpg

post-9068-0-08000700-1549217682_thumb.jpg

post-9068-0-19793200-1549217696_thumb.jpg

Napisano

Kaksna pa je bla mama? A so kake njene slike?

Sliki sta samo dve, naredil fanti?u v spomin:

post-5658-0-01024100-1549391978_thumb.jpg

post-5658-0-68841400-1549391978_thumb.jpg

Mame pa nisem slikal...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Dana?nje lepe ?tevilke, tudi zunanja temperatura :)

post-185-0-47121500-1549466984_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ilka booo svetovna prvakinja smuka, ppnovnooooo! :)

Napisano

Kje se lahko spremlja to?kovanje ? na fis uradni strani se je smotano znajdit

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Itak da je to?kovanje usak ?port ma nekje, da vidi? kdo ima koliko to?k v kateri disciplini...

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Pohvaliti velja mojstra za popravilo plati?? (Bernard Kuhar iz ?marce), ki ni je zravnal 2 plati??a za Zja. Zadaj so rahlo ?ir?e kot spredaj, za gume 255 napram prednjim 225. Bo vesela pomlad :)

post-185-0-80785900-1549987781_thumb.jpg

Napisano

Barvanje bo naslednji korak :)

Ju3 pa na Pokljuko, to bo idealen ?portno dru?abni dan :)

Napisano

V?eraj pa noro lep kolesarski izlet. Plan je bil narediti malo ve? km,ampak jebes plane...

Lj-skofljica-smrjene-grosuplje-pescenik-pance-javor-jance-besnica-pecar-sostro-orle-lavrica-lj.

Kje se je "zalomilo"? ?tartal ?ele ob 12h (lazy me)in na Pancah ve? kot 1h klepetal z neznanimi kolesarji o Dolomitih...

V?asih je fajn spoznati ljudi,ki niso bebci ,ampak so ubistvu super osebki...

In sem se vrnil ?e kar po komkretnem mraku...

Vseeno zbral energijo in po dolgem ?asu obiskal star?e na vikendici...

Ni,nekje pri Smrjenah je padel leto?nji 1000i kilometer... Hvala topli zimi,hehe...

Podstorzic sankanje v?eraj :)

Zmaj,ti pa zna? uzivati. Kapo dol. Carpe Diem.

Napisano

H?i danes presenetila na Starem vrhu in se suvereno ter brez te?av spustila po tave?ji strmini.  :jupiii:

Napisano

Wuhu... Kak?en dan... In ?e ga ni konec...

9h spanja-najljubsi zajtrk-99km po bli?njih klancih (po dolgem ?asu s5 na Kure??ku), najljub?e kosilo -prvic letos v vise?i mre?i....

In... Ja... ?e malo in spijem kavo z meni zelo ljubo osebo, ki mi nudi ogromno,ogromno podporo pri stvareh ki so Kul in me hkrati ornk okurca ko za?nem govoriti/mislit/poceti bedarije...

Lajf je lep

Napisano

Wuhu... Kak?en dan... In ?e ga ni konec...

9h spanja-najljubsi zajtrk-99km po bli?njih klancih (po dolgem ?asu s5 na Kure??ku), najljub?e kosilo -prvic letos v vise?i mre?i....

In... Ja... ?e malo in spijem kavo z meni zelo ljubo osebo, ki mi nudi ogromno,ogromno podporo pri stvareh ki so Kul in me hkrati ornk okurca ko za?nem govoriti/mislit/poceti bedarije...

Lajf je lep

Oho, da niso pti?ki, ki se ?enijo ustrelili amorjeve pu??ice? To na koncu-lajf je lep da slutiti na spremembo, ko enkrat toliko ni mon okoli tebe. :)

Napisano

Oho, da niso pti?ki, ki se ?enijo ustrelili amorjeve pu??ice? To na koncu-lajf je lep da slutiti na spremembo, ko enkrat toliko ni mon okoli tebe. :)

Haha,ne,ne... Debili ostajajo,ne skrbi. Ne sparam jezika ko je treba koga/kaj okurcat in koga /kaj pohvaliti.

Je pa res... Ve? ko je kretenov,bolj pridejo normalni ljudje do izraza...

Napisano

Danes opravil tretji razgovor za zaposlitev letos. Mogo?e se pa le obeta sprememba na bol?  :ne vem:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Sem danes podpisal pogodbo za novo zaposlitev in ju3 ?e zadnji? na staro delovno mesto, 5ek ?e na novo.  :ouje:

Napisano

Ej. ..Zmaj ?estitke za novo slu?bo...jebemliga..koliko si ti ?e zamenjal teh slu?b...he he

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.