Nejc1986 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Jeee,dobil mail,ki me je razveselil... Kot ka?e dopust BO.... HAPPY 3 Citiraj
Alex Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Jeee,dobil mail,ki me je razveselil... Kot ka?e dopust BO.... HAPPYA pri vas pa te obvestijo o dopustu preko maila? zanimivo. Citiraj
Nejc1986 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 A pri vas pa te obvestijo o dopustu preko maila? zanimivo.Mi je ubistvu ?isto vseeno kako ,samo da je.... Ker res RABIM svojo dozo mo?ganov na off nekje na malo vi?ji nadmorski vi?ini.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Ker res RABIM svojo dozo mo?ganov na off nekje na malo vi?ji nadmorski vi?ini....Pri pomanjkanju kisika zaradi visokih nadmorskih vi?in resni?no pride do efekta na mo?gane da ti je ravno do Koro?ke. Sprobano. Stranski efekt je glavobol. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Pri pomanjkanju kisika zaradi visokih nadmorskih vi?in resni?no pride do efekta na mo?gane da ti je ravno do Koro?ke. Sprobano. Stranski efekt je glavobol.Ja,sem kar nekaj ?tudij prebral na to temo.... Ampak.... 2500m vseeno ni tako visoko... Se cuti razlika,ni pa nevemkaj. Citiraj
Alex Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Danes sem nabavil to zverino, da se lahko spopadem z modernej?im zvokom, kot je bil pred 12 leti, ko smo prenehali z aktivnim igranjem. Pa sem si rekel, nova zgodba, novi zvok.Ampak, kako to ?ge.Se bomo vrnili kot totalni heavy metal band. 4 Citiraj
AmpeR Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 No?no nudo kopanje zakon :-) pa ?e utrinke lahko gledam... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Danes sem nabavil to zverino, da se lahko spopadem z modernej?im zvokom, kot je bil pred 12 leti, ko smo prenehali z aktivnim igranjem. Pa sem si rekel, nova zgodba, novi zvok.Ampak, kako to ?ge.Se bomo vrnili kot totalni heavy metal band. Jaz se na te stvari ne spoznam, spljoh, ampak tole pa zgleda ko kak?en star radijo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 ja sej je isto, lampas tole lampas star radio Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 No?no nudo kopanje zakon :-) pa ?e utrinke lahko gledam... A potem si le naredil bazen? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 ja sej je isto, lampas tole lampas star radio He, he, res je princip delovanja enak. Edino kar je razlik je to, da je ta ?katla svinjsko draga in drugo, da je svinjsko glasna. Citiraj
Slivka Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Svinjsko glasna? Svinjsko glasna ko nasuje? krmo v korito ali svinjsko glasna, ko je ?as kolin? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Svinjsko glasna? Svinjsko glasna ko nasuje? krmo v korito ali svinjsko glasna, ko je ?as kolin? Svinjsko glasna, ko priklopim pr?ut vanjo in odprem volume. Citiraj
AmpeR Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 A potem si le naredil bazen?A sem ga kar kupil in postavil. Svinjsko glasna, ko priklopim pr?ut vanjo in odprem volume. Koliko pa je to mo?no v watih in DB? 1 Citiraj
Alex Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 A sem ga kar kupil in postavil. Koliko pa je to mo?no v watih in DB?To je lampa?kih 120 W, na ful je okoli 110 db. Lampa?kih 120W je toliko, da ?e v stanovanju da? samo na tri ?etrt glasnosti zna kako steklo po?it.Box je pa 4x70 W =280W,izkoristek 109db,se pravi da je to res glasna stvar. ?e tistega malo sluha bo ?lo. Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 To je lampa?kih 120 W, na ful je okoli 110 db. Lampa?kih 120W je toliko, da ?e v stanovanju da? samo na tri ?etrt glasnosti zna kako steklo po?it.Box je pa 4x70 W =280W,izkoristek 109db,se pravi da je to res glasna stvar. ?e tistega malo sluha bo ?lo. Sem ravno prav mahnjen na glasbo (in trdim da se mora glasba poslu?ati na glas in nikakor zgolj za ozadje), da se mi zdi tole totalno Kul 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 To je lampa?kih 120 W, na ful je okoli 110 db. Lampa?kih 120W je toliko, da ?e v stanovanju da? samo na tri ?etrt glasnosti zna kako steklo po?it.Box je pa 4x70 W =280W,izkoristek 109db,se pravi da je to res glasna stvar. ?e tistega malo sluha bo ?lo. A bo? prebijal zvo?ni zid? 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Nejc1986 Napisano 27. julij, 2019 Prijavi Napisano 27. julij, 2019 Oddelal zadnji dan pred dopustom,ki se mi za?ne v ponedeljek.. Kot ponavadi so mi ?li na roko in dal ju3 frei, da se bom lahko v miru spakiral. Sem prav vesel, da bo ju3 de? , da ne bom trmasto hitel ?e danes in ?e ju3 ?elel iti. Ugotavljam,da ?edalje te?je pricakan dopust... Citiraj
Z M A J Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 Zdele naro?il nekaj dobrega v Dobri vili, da mi dostavijo, kot se spodobi za zadnji dan pred dopustom. Sledi 14 aktivnih dni na zelo razli?nih lokacijah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 Zdele naro?il nekaj dobrega v Dobri vili, da mi dostavijo, kot se spodobi za zadnji dan pred dopustom. Sledi 14 aktivnih dni na zelo razli?nih lokacijah. Lepo, lepo. Sem mislil, da se samo mi med dopustom selimo kot la?. (Na na?ih planotah je pregovor: Kjer la? zajtrkuje, tam ne ve?erja. Drugod po Sloveniji sem sli?al nekaj podobnega: La? ima kratke noge...) 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 31. julij, 2019 Prijavi Napisano 31. julij, 2019 Danes tudi uspesno podaljsal registraciji plinskega Zelenca, ker je bila vmes titalna komplikacija, saj mi je teden nazaj poteklo voznisko dovoljenje in njegova neveljavnost mi kot lastniku blokira registracijo vozila. Danes dobil zacasni kartoncek in je reseno oboje, huhu Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 12. avgust, 2019 Prijavi Napisano 12. avgust, 2019 Uspe?no oddelal prvi dan po dopustu.... Presli?al nepotrebna vpra?anja v stilu "kje si pa bil?" In "kako je bilo?". Od?tevam tedne do septembrskega podalj?anega vikenda.... Citiraj
Tilen5 Napisano 14. avgust, 2019 Prijavi Napisano 14. avgust, 2019 Moja mazda je tudi iz ITA sam nism jaz uvozil Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Alex Napisano 14. avgust, 2019 Prijavi Napisano 14. avgust, 2019 Moja prva 61ka tudi. Sem jo jaz uvozil. Ta nova pa iz doj?land.Jaz sem samo en avto do sedaj kupil v slo in ?e s tistim so bili sami problemi. Verjamem, da je motor bolj?e kvalitete kot za na? drugorazredni trg in ti bo dobro slu?il. Citiraj
323 BA Napisano 14. avgust, 2019 Prijavi Napisano 14. avgust, 2019 Nedvomno... japonci imajo zagotovo drugo linijo B-kvalitete motorjev za tistih nekaj 100 mazd, ki jih skupaj letno prodajo v dr?avah EX-juge. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.