godlike Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Novi štirje original so bli za Mondiča 20€, 2 leti nazaj. Kolko so ti iz chineziuma? Citiraj
FuManchu Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september pred 7 minutami je godlike napisal: Novi štirje original so bli za Mondiča 20€, 2 leti nazaj. Kolko so ti iz chineziuma? 22€. Made in Jermany 1 Citiraj
godlike Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september Manjka mi kataloška na zadnji strani, za to sem mislil, da so AliExpress/Temu. Citiraj
FuManchu Napisano 7. september Prijavi Napisano 7. september So AliExpress. Ampak je nemška roba. Je kolega enake naročil kakšen teden nazaj. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. september Prijavi Napisano 8. september Wikend je biw precej gurmanski in z obilo druženja, luštno preživet, zdaj pa se bom tehtnico raje izognil, ker imam občutek da kljub rednemu fitnessiranju sem prišel na 3-mestno cifro, haha. No ne bo dolgo tako. Aja, pa Netopirja kompressorja sem danes dobil od mehanika, zdaj je med drugim tudi nekoliko "optimiziran", se kar pozna, tistih tovarniških 163 psičkov mi je bila itak totalna komedija. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano torek ob 07:26 Prijavi Napisano torek ob 07:26 Ne bi te rad strašil, ampak pri trimestni cifri na tehtnici je prašič zrel za klavnico... 1 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano torek ob 13:14 Prijavi Napisano torek ob 13:14 pred 5 urami je Slivka napisal: Ne bi te rad strašil, ampak pri trimestni cifri na tehtnici je prašič zrel za klavnico... Dobro, v tem primeru lahko kar začneš z nožkom harat po forumu, ker jih imaš kar precej tistih, ki pa znatno presegajo meje med 2 in 3-mestno cifro 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano petek ob 19:39 Prijavi Napisano petek ob 19:39 (urejeno) Smo priredili v našem kraju koncert s skupino ČOMPE... 👍🤗😉 VID_20250912_214220.mp4 Popravljeno petek ob 19:44 od Bini 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Je bilo luštno v vlogi krstnega botra in tudi after dogajanje ni bilo švoh. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.