g.Wankel Napisano 6. februar Prijavi Napisano 6. februar pred 3 urami je Bini napisal: Saj za to pa res ni treba tja.... 😂😉 Iskreno povedano, nisem šel nikoli za tem, dokler se ni tu pisalo. Zdej pa vidim, da so samo +2 razlike Citiraj
Slivka Napisano 8. februar Prijavi Napisano 8. februar Ko se zjutraj zbudim in pogledam skozi okno: Edino, kar me "jezi": na sliki nikoli ni tako dobro, kot je v resnici... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano torek ob 19:41 Prijavi Napisano torek ob 19:41 Ekipna zlata olimpijska medalja!!! 3 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano torek ob 19:57 Prijavi Napisano torek ob 19:57 pred 14 minutami je Z M A J napisal: Ekipna zlata olimpijska medalja!!! Bravo za vse naše. Vsi so skočili vrhunsko. Če bi danes skakali posamično, bi bil Lanišek (žaba)prvi, Domen pa drugi. 2 2 Citiraj
Jest Napisano torek ob 21:17 Prijavi Napisano torek ob 21:17 _users_f6cbf62a-d638-480d-ae78-c3e89f45a193_generated_4ff3d81a-06b5-4680-b8b2-6ff94c4f208e_generated_video.mov Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano sreda ob 06:01 Prijavi Napisano sreda ob 06:01 Zakaj AI? Vidim, UI še vedno ni jasno, kako delujejo človeške roke 😜 Citiraj
Boss Napisano sreda ob 11:46 Prijavi Napisano sreda ob 11:46 UI ni nič jasno, kdo so sploh te osebe na videu? Citiraj
Jest Napisano sreda ob 11:47 Prijavi Napisano sreda ob 11:47 Pravkar je Boss napisal: UI ni nič jasno, kdo so sploh te osebe na videu? Ampak mi ostali pa vsi vemo, za koga gre ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano sreda ob 12:02 Prijavi Napisano sreda ob 12:02 Jaz pogojno prepoznam Niko Vodan, pa mogoče Domna. OStla dva sta pa katera? Citiraj
Z M A J Napisano četrtek ob 19:00 Prijavi Napisano četrtek ob 19:00 Ju3 pa s prijatelco izkoristit (baje) edini sončen dan tega tedna in sicer za smučanje. Bo pa petek 13., tako da bo treba malo previdneje. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano četrtek ob 19:36 Prijavi Napisano četrtek ob 19:36 Tudi jaz grem za 3 dni jutri..... 🤗😉 1 1 Citiraj
Alex Napisano četrtek ob 22:35 Prijavi Napisano četrtek ob 22:35 pred 2 urama je Bini napisal: Tudi jaz grem za 3 dni jutri..... 🤗😉 Tudi s prijateljico?😇 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 09:50 Prijavi Napisano včeraj ob 09:50 pred 11 urami je Alex napisal: Tudi s prijateljico?😇 Ne, jaz sem poročen..... Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 10:12 Prijavi Napisano včeraj ob 10:12 Se moram pohvalit... Dobil 49 € dodatka do minimalne plače... 😒 1 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Tomzzy se tok matra s porabo, da ne vem kaj bi rekel na tole 😜 1 1 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) Verjetno bi ga zvilo😉😂🤓, ker poraba nad 9 je pa res nesprejemljiva🤣, ce pa gledas z druge perspektive 9.7/10 take ocene bi imel vsak na faxu🤔🧐 Popravljeno pred 2 urama od sportman333 Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 urami je g.Wankel napisal: Tomzzy se tok matra s porabo, da ne vem kaj bi rekel na tole 😜 Tolko je moja Kartca pila 😆 2 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 56 minutami Prijavi Napisano pred 56 minutami Pred eno uro je sportman333 napisal: Verjetno bi ga zvilo😉😂🤓, ker poraba nad 9 je pa res nesprejemljiva🤣, ce pa gledas z druge perspektive 9.7/10 take ocene bi imel vsak na faxu🤔🧐 Trenutno imam povprečje 9.3, še par izpitov mam tako da se bo definitivno še spremenilo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.