Slivka Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Imaš možnost, da postaneš "maskota" foruma: kupi si premium CX v premium barvi, premium kurba si že in prijavljen si na premium forum... Pa ne preveč resno vzet tega... 6 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Agerg Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec Eh, tisto delati več za več denarja je za luzerje. 😀 Kako delati enako ali pa manj za več denarja, to je da šit. Mislim da nekdo z izkušnjami si to pa že lahko nekako privošči. Če si le sam sebi dopusti. Ali pa drugače povedano, cilj je direktorska plača brez direktorskih odgovornosti. 5 Citiraj
godlike Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 10 urami je Boss napisal: ampak nekje znotraj se pa vseeno počutiš kot kurba, mogoče ne una ta najcenejša, ampak taka mal bolj premium pa. Taka rdeče barve 🫣🤔 1 Citiraj
x-layer Napisano petek ob 10:14 Prijavi Napisano petek ob 10:14 null 3 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Janez007 Napisano petek ob 11:40 Prijavi Napisano petek ob 11:40 (urejeno) Bi se pohvalil po tem, ko sem zjutraj našel mizo na travniku, jo zapeljal nazaj ob hišo, miza pa je v drugem poskusu šla direktno v avto. A se takim reče budala ali kako že ... Popravljeno petek ob 11:41 od Janez007 1 1 7 Citiraj
Bini Napisano petek ob 14:10 Prijavi Napisano petek ob 14:10 pred 2 urama je Janez007 napisal: Bi se pohvalil po tem, ko sem zjutraj našel mizo na travniku, jo zapeljal nazaj ob hišo, miza pa je v drugem poskusu šla direktno v avto. A se takim reče budala ali kako že ... In to mizo za namizni tenis.... Citiraj
Janez007 Napisano petek ob 18:42 Prijavi Napisano petek ob 18:42 Veter so poslali Gorenjci ... Citiraj
Boss Napisano petek ob 22:01 Prijavi Napisano petek ob 22:01 Sodelovec je iz Žirovnice pa mu ni blo kej dosti do smeha, čeprav jo je v redu odnesel. Miu samo štirje strešniki manjkajo. Ostali sosedje so ga nekoli bolj nasankali. Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 16:53 Prijavi Napisano nedelja ob 16:53 Danes dobil s servisa 2 prevozni sredstvi; SLK Netopirja kot tudi gorski becikel oz. Oslička. Hvalim se pa zato, ker je bil dejansko servis Merkla 25€ cenejši kot za Oslička, haha. 4 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano nedelja ob 18:31 Prijavi Napisano nedelja ob 18:31 Dej ne govor, ker gre moj bicikel na servis v ponedeljek in mam občutek, da bo dražji servis k za avto. 2 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 11:33 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:33 Joj kake pecikle pa mate to.... Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 12:19 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:19 Ti bom jutri povedal, ko bom ceno videl... mislim trenutno še ne vem a mam premium bicikel, ko pa račun dobim mi bo pa prec jasno. 1 1 Citiraj
godlike Napisano ponedeljek ob 15:42 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:42 pred 21 urami je Boss napisal: Dej ne govor, ker gre moj bicikel na servis v ponedeljek in mam občutek, da bo dražji servis k za avto. Samo če sem prav razumel je on imel kolo na servisu, ti pa boš dal pony express na servis? 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 20:12 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:12 pred 4 urami je godlike napisal: Samo če sem prav razumel je on imel kolo na servisu, ti pa boš dal pony express na servis? A ni tko, da so vozila z električnim motorjem ful pocen za servisiranje oziroma jih sploh ni treba na servise vozit. Tko nas prepričujejo EV verniki. Kona že razgraja, da rab servis pa še nima 15kkm, ta e-mtb pa tud prav, da rab vse živo za zrihtat. Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 04:23 Prijavi Napisano včeraj ob 04:23 Po drugi strani pa pony express ni enako čistemu električarju. Bolj hibrid. Ti pa so znani, da se zaradi kompleksnosti bolj kvarijo 😉 Citiraj
Boss Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami dne 30. 3. 2026 ob 14:19 je Boss napisal: Ti bom jutri povedal, ko bom ceno videl... mislim trenutno še ne vem a mam premium bicikel, ko pa račun dobim mi bo pa prec jasno. Kot sem obljubil menjava verižnika in celoten servis je zneslo 215€. Ker sem stalna stranka so mi dali 28% popusta pa je blo pol v evrih 160€. Sem kr vesel, da ni premium e-mtb, ker vprašanje bi bilo kakšna bi šele pol bla cifra. Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 6 urami je Boss napisal: Kot sem obljubil menjava verižnika in celoten servis je zneslo 215€. Ker sem stalna stranka so mi dali 28% popusta pa je blo pol v evrih 160€. Sem kr vesel, da ni premium e-mtb, ker vprašanje bi bilo kakšna bi šele pol bla cifra. A je rdeče barve? Če ni, imaš srečo. Koliko bi bil servis šele potem.😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.