Z M A J Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Dobro uspel današnji piknik, sledita še 2 dneva precej različnih aktivnosti. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj (urejeno) Jp, mi pa takole danes, jutri je pa nov dan, ki bo zgledal nekaj podobnega.... 🫣🙃😉 Popravljeno 1. maj od Bini 1 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj pred 22 urami je Bini napisal: jutri je nov dan, Vidim da rad citiraš Milana Kučana. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj pred 10 urami je Mraušk Mčk napisal: Vidim da rad citiraš Milana Kučana. Ne, to je on pri nas vzel in odnesel v Lj..... Je "prlek", če slučajno ne veš.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj pred 6 urami je Bini napisal: Ne, to je on pri nas vzel in odnesel v Lj..... Je "prlek", če slučajno ne veš.... Ne bo držalo. Kolikor vem ni iz tistih Križevcev pri Lotmerki. Goričko premore še ene. Drugače pa Prleki so zelo fajn ljudje. Enako tudi ljudje z Goričkega. Zagotovo vpliv vinske trte. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Gremo malo bolj k umirjeni temi. Včeraj sem si ogledal zanimiv koncert Boccelija. Koncert se je odvijal ob 50. obletnici potresa v Gemoni del Friuli. Lepo je videti njega in druge vrhunske goste v živo. Smo pa bili zelo daleč zadaj, saj je bilo ogromnoo ljudi. 6 1 Citiraj
skritikrt Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj (urejeno) pred 2 urama je Alex napisal: Gremo malo bolj k umirjeni temi. Včeraj sem si ogledal zanimiv koncert Boccelija. Koncert se je odvijal ob 50. obletnici potresa v Gemoni del Friuli. Lepo je videti njega in druge vrhunske goste v živo. Smo pa bili zelo daleč zadaj, saj je bilo ogromnoo ljudi. 😲😲😲 Je prišel nov telefon z takšnim zoomom zelo prav,a ne😃👍...pri "navadnem" bi bile slike najbrž neuporabne🤔 Tud zmeraj gledam Boccelija...sam so karte "adijo pamet"🫣 Popravljeno 8. maj od skritikrt 1 Citiraj
Alex Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj pred 22 minutami je skritikrt napisal: 😲😲😲 Je prišel nov telefon z takšnim zoomom zelo prav,a ne😃👍...pri "navadnem" bi bile slike bajbrž neuporabne🤔 Tud zmeraj gledam Boccelija...sam so karte "adijo pamet"🫣 Včeraj je bil vstop gratis.. Samo si se morali hitro zagrepst za karte. So pošle v dveh urah, baje. 2 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj (urejeno) Že včeraj sem poklal "stare" kokoši nesnice in danes sem cel kurnik prebelil z apnom, da ga malo razkužim in pripravim za naslednjo jato, ki pride konec meseca. Sicer sem delal kot žival, ampak zdaj, ko je narejeno, je pa dober občutek... Popravljeno 9. maj od Slivka 6 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj In še končni izdelek: V resnici izgleda še malo boljše kot na sliki... 7 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Alex Napisano 10. maj Prijavi Napisano 10. maj Danes sem bil na enem izmed najboljših koncertov, kar se jih kdaj koli obiskal (Simon Philips - Protocol 6). Resno. Namreč, tako dobrih glasbenikov, tako dobre glasbe in tako odličnega zvoka nisem slišal že zelo,zelo dolgo. Dve uri čiste poezije, perfekcije, virtuoznosti, improvizacije...Skratka, vrhunsko. 7 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Danes v nabiralnik prejel plačilni nalog redarstva Ljubljane, ki sem se ga kar nekaj časa bal, no pa bo polovička 20eur in sem totalno navdušen. Sem pa danes prejel tudi še uradno "obvestilo o izbiri" za novo delovno mesto, tako da ni tako slab dan kot je sprva izgledal, haha 8 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dvorjan Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Danes sem videl izjemno redek prizor. Bojda najboljši avto na svetu - na avtovleki. Šlo je za premijsko rdečo "soul red" Mazda 6 karavanko. In ne, ni bila videti karambolirana ... Zelo verjetno je bila dizelsko gnana. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 1 minuto je dvorjan napisal: Danes sem videl izjemno redek prizor. Bojda najboljši avto na svetu - na avtovleki. Šlo je za premijsko rdečo "soul red" Mazda 6 karavanko. In ne, ni bila videti karambolirana ... Zelo verjetno je bila dizelsko gnana. Sem tudi sam videl kar nekaj 6-k že na avtovleki. Bojda sta bili dve od treh dino motorji. In ne, nisto bile rdeče. 😉 Citiraj
Boss Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Jaz sem pa zadnjič videl eno Zoe na avtovleki... verjetno je pač bumbar pozabil polnit? Ok, mal heca, ampak res je bla na avtovleki a z romunskimi tablicami... zdaj če ugibamo takole čez palec je bila lahko kupljena v Italiji, lahko ukradena, lahko pa je dejansko crknila. Tolk o ugibanju in prejudiciranju vzrokov. 1 Citiraj
godlike Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Jaz pa včeraj Teslo Y. Ni bila razbita in slovenske tablice. Citiraj
Slivka Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Em... Sm kmet an s hribu doma an ne zastopm lih tanartabl... Ki je to kišn nov šport? De se hvaleste, kdo je vidu avto na avtovleki... Kot prvo: jaz sem videl novega FucksWagna kar 8-krat na avtovleki - in to istega! No, pa naj se kdo pohvali s čim takim... Kot drugo: s prihodom vseh teh Kitajcev bo to najbrž kar neka stalnica. Tako da to najbrž ni taka redkost, da se mora človek prav pohvalit, da je videl avto na avtovleki. Kot kakšnih 80 let nazaj, ko so se hvalili, da so videli avto, ki se je peljal skozi vas... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Fotka z mojo domačo živaljo; čuvajko okolice hiše P.S. pravijo da ima vsaka hiša svojo kačo, če ne drugega na dveh nogah, haha 2 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj dne 11. 5. 2026 ob 8:53 je etcho napisal: Fotke so TOP! Res je! Citiraj
dvorjan Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Saj sem lepo napisal, da sem ujel izjemno redek trenutek - Mazdo na avtovleki. Verjetno prvič v življenju, vsaj spomnim se ne, da bi še kdaj videl kaj podobnega, pa avtovleke skoraj dnevno videvam. Lahko pa odpremo novo temo "Mazde na avtovlekah" pa vidimo, če bo sploh (za)živela. 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Danes bil na ogledu ene CALIBRE, pa sem vesel, da je (izjemoma) razum prevladal nad srcem in se (zaenkrat) nisem odločil za nakup, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Če te Calibra ne gane, potem... Noja, potem si premlad. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.