Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Koga in kaj si na koncu izbral glede toplotne črpalke?

VITATERM d.o.o.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

VITATERM d.o.o.

To nam pa veliko pove.... 🤔 

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

To nam pa veliko pove.... 🤔 

Za razlike od tvojega komentarja, ki ne pove NIČESAR, a ne? :)))

Napisano
pred 18 urami je Z M A J napisal:

Za razlike od tvojega komentarja, ki ne pove NIČESAR, a ne? :)))

Ok.... 🥴 

Napisano
pred 19 urami je Bini napisal:

Ok.... 🥴 

Tule si aktivno sodeloval v debati, če si mogoče že pozabil, haha

Napisano

Dopoldne kopanje v Velenjčku, popoldne že v popolnoma drugi regiji in kopanje v Črnavi v Preddvoru. :)

Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho.

Podmladek navdušen nad dogajanjem. :)

IMG_20260704_121141.jpg

IMG_20260704_173935_1.jpg

Napisano
pred 3 urami je Z M A J napisal:

Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho.

Sirotinja.

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Hvala 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Včeraj kupil dostojno naslednico Geckota; 2009 Mazdo2 1.4 motor. Bo sicer malo za poštimat in polepšat, ampak pelje se pa odlično in le 143 tisočakov na števcu. :)

Napisano

Mojo bi te nabavil 😅

Redno vzdževana in cartana, 2010, 100k in 1.5 Mazdin motor, ne Fordov. 

Napisano

Samo, a nista bila v tej generaciji 1.3 in 1.5 motor "pijančka" (beri: sta spila bencina, kolikor sta ga dobila)? Spomnim se, da je sodelavka prav zato prodala svojo.

Napisano

1.5 je pila pri meni ca. 7-7.5l.

Letela pa je kot sneta sekira.

Napisano
pred 13 minutami je dvorjan napisal:

Samo, a nista bila v tej generaciji 1.3 in 1.5 motor "pijančka"

Ali pa ima celo DY in ne DE.

Napisano

@dvorjan sem pogledal statistiko.

7.17l/100km po 61.000 prevožwnih km.

Vožena večinoma mestno, do max. 15km vožnje.

Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Mazdo2 1.4 motor.

Torej dizl?

V drugi sem sem videl belo (DE).

Po specifikaciji je 1.4 samo dizl, al se motim?

Napisano

Uspešen prejšnji teden; bil na koncertu moje druge najljubše skupine in uspešno zagovarjal diplomo.20260610_082129.jpg

20260626_182647.jpg

20260627_005815.jpg

• Všeč 9
  • Ljubim 3
Napisano
pred 36 minutami je godlike napisal:

Torej dizl?

V drugi sem sem videl belo (DE).

Po specifikaciji je 1.4 samo dizl, al se motim?

1349ccm je bencin; 63kw, letnik oktober 2009, naj bi bil fejst varčen motor. :) 

• Všeč 1
  • Hvala 1

Napisano (urejeno)

Za koncert Bryan Adams Decembra v Stožicah so odprli še rdeči ring...pa nič reklame ne delajo...za 60€/vstopnica....takoj vzel dve...gre še kdo?😃

Popravljeno od skritikrt
Napisano
pred 7 urami je skritikrt napisal:

....takoj vzel dve...gre še kdo?😃

Če te prav razumem si eno vstopnico vzel na rezervo. Lej, z veseljem ti za koncert posodim ženo. Samo za koncert.

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Če te prav razumem si eno vstopnico vzel na rezervo.

Ne za rezervo...za tvojo ženo!

Kaj,a ti ni nič povedala?🙄

Ups...upam,da nisem kaj preveč bleknil😄

Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Samo da meni ne bo treba..

Ne tega okoli govorit...se zna hitro maščevati😄😉

Napisano

Boljše, da zve tukaj kot pa da vidi na kakšni "kameri zaljubljencev"...

• Všeč 1
  • Haha 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Krvodajalstvo v teku; plazma :)

IMG_20260710_094030.jpg

• Všeč 3
  • Ljubim 2

Napisano (urejeno)

Bi tudi jaz bil krvodajalec, ziher. Ampak že imam eno ki pije kri, ne samo plazme.

Popravljeno od Mraušk Mčk
  • Všeč 1
  • Haha 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Antonelli spisal zgodovino – po 60 letih Italijan znova kralj Monze | 24ur.com WWW.24UR.COM Dirkaški vikend na legendarnem dirkališču v Monzi je minil v znamenju Mercedesa. Veliko zmago je slavil Kimi Antonelli, ki je dirko začel šele z začelja, nato pa uprizoril izjemen preobrat in se prebil vse do prvega...  
    • Policija pravi marsikaj in to so njihovi prvi odgovori še z začetka avgusta predno so v javnost prišli posnetki in ja vsak nalet od zadaj je najlažje zaključit z besedami prekratka varnostna razdalja oziroma neprilagojena hitrost. S tem se da praktično 95% vseh prometnih nesreč razložit, če je potreba po hitrem reagiranju in pričakovanju uradne navedbe nekega vzroka. Da, v Sloveniji se je že kar nekajkrat tožilo policijo, da je zavajala z navajanjem vzrokov nesreče in ne dejanskih vzrokov.   Ker pa so tukaj vpleteni policisti centra za varovanje in zaščito to zadevo MORA prevzeti specializirano državno tožilstvo, ki zdaj vodi in usmerja celoten postopek. Tukaj pač prvotne navedbe policije niso dovolj še manj pa merilo, da bi lahko kogarkoli kaznovali ali mu nadeli krivdo. Bi pa po vsej logiki morali poiskati voznika/voznico črnega avtomobila, ki je nato pobegnil/a s kraja nesreče.    Ne vem no, ampak po goli logiki, če nisi kriv, zelo verjetno nimaš nobene potrebe pobegnit s kraja nesreče.
    • Pa zakaj nas poskušaš prepričat, da ne poznaš Zprcp-ja? Glej ti bom pomagal.   45. člen 3. odstavek. (3) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti. Voznik dvoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po dveh kolesih. Voznik enoslednega vozila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po enem kolesu.   še kazen za tako početje (8) Z globo 200 eurov se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki razen v nevarnosti sunkovito speljuje, zavira ali ustavlja.   Verjetno je ta člen napisan z neko logiko, ker če ga ne bi bilo bi lahko v vsakem trenutku izvedel brake checking, dobil nekoga v rit in pokasiral zavarovalnino, ker itak je kriv tisti, ki pride od zadaj al kako naj bi šlo po taki logiki. In še enkrat, tukaj je šlo za zaviranje brez logike, kolk je bilo sunkovito bo spisal forenzik, se je pa hitrost bistveno spremenila navzdol brez, da bi to zahtevala situacija na cesti. Situacija na cesti je zahtevala zgolj umik iz prehitevalnega pasu ter prepustitev prostega prehoda varovani koloni označenimi s predvidenimi opozorilnimi lučmi. Kje tukaj ne vidiš logike mi po pravici povedano res ni jasno.   Pa še provokativno vprašanje... kako bi pa ti reagiral, če bi se nahajal na mestu tistega črnega avta? Kaj dejasnko bi naredil? Zaviral?    
    • Nisem volil trenutne vlade.   Ta očitek je pa pod pasom.
    • Natančno tako in to je bistvo vsega... meni iskreno povedano dol visi za NPM a zadeva je zanimiva iz prometnega stališča oziroma poteka dogodkov ter ravnanja soudeleženih. Sploh pa to... zakaj je povzročitelj pobegnil s kraja nesreče, kdo mu je dal dovoljenje, da lahko gre?   Srčno pa upam, da tisti, ki ste tukaj fejst pametni, da nikoli ne boste doživeli brake checking. Ker če ga boste in bo nalet vas bomo tukaj podučili, da ste sami krivi ne pa budala, ki je želela izzvati nesrečo z zaviranjem brez razloga.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.