Z M A J Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 3 urami je dvorjan napisal: Koga in kaj si na koncu izbral glede toplotne črpalke? VITATERM d.o.o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 1 uro je Z M A J napisal: VITATERM d.o.o. To nam pa veliko pove.... 🤔 Citiraj
Z M A J Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Pred eno uro je Bini napisal: To nam pa veliko pove.... 🤔 Za razlike od tvojega komentarja, ki ne pove NIČESAR, a ne? :))) 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij pred 18 urami je Z M A J napisal: Za razlike od tvojega komentarja, ki ne pove NIČESAR, a ne? :))) Ok.... 🥴 Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 19 urami je Bini napisal: Ok.... 🥴 Tule si aktivno sodeloval v debati, če si mogoče že pozabil, haha 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 4. julij Prijavi Napisano 4. julij Dopoldne kopanje v Velenjčku, popoldne že v popolnoma drugi regiji in kopanje v Črnavi v Preddvoru. Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho. Podmladek navdušen nad dogajanjem. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 4. julij Prijavi Napisano 4. julij pred 3 urami je Z M A J napisal: Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho. Sirotinja. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij Včeraj kupil dostojno naslednico Geckota; 2009 Mazdo2 1.4 motor. Bo sicer malo za poštimat in polepšat, ampak pelje se pa odlično in le 143 tisočakov na števcu. 9 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij Mojo bi te nabavil 😅 Redno vzdževana in cartana, 2010, 100k in 1.5 Mazdin motor, ne Fordov. 1 Citiraj
dvorjan Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij Samo, a nista bila v tej generaciji 1.3 in 1.5 motor "pijančka" (beri: sta spila bencina, kolikor sta ga dobila)? Spomnim se, da je sodelavka prav zato prodala svojo. Citiraj
godlike Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij 1.5 je pila pri meni ca. 7-7.5l. Letela pa je kot sneta sekira. Citiraj
godlike Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij pred 13 minutami je dvorjan napisal: Samo, a nista bila v tej generaciji 1.3 in 1.5 motor "pijančka" Ali pa ima celo DY in ne DE. Citiraj
godlike Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij @dvorjan sem pogledal statistiko. 7.17l/100km po 61.000 prevožwnih km. Vožena večinoma mestno, do max. 15km vožnje. Citiraj
godlike Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij pred 13 urami je Z M A J napisal: Mazdo2 1.4 motor. Torej dizl? V drugi sem sem videl belo (DE). Po specifikaciji je 1.4 samo dizl, al se motim? Citiraj
Nejc1986 Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij Uspešen prejšnji teden; bil na koncertu moje druge najljubše skupine in uspešno zagovarjal diplomo. 9 3 Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij Prijavi Napisano 7. julij pred 36 minutami je godlike napisal: Torej dizl? V drugi sem sem videl belo (DE). Po specifikaciji je 1.4 samo dizl, al se motim? 1349ccm je bencin; 63kw, letnik oktober 2009, naj bi bil fejst varčen motor. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano sreda ob 04:15 Prijavi Napisano sreda ob 04:15 (urejeno) To je Mazda prodajala pod 1.3 😅 review Avtomagazin Naj dobro služi. Nam je. 🙂 Popravljeno sreda ob 06:13 od godlike 1 Citiraj
skritikrt Napisano sreda ob 15:08 Prijavi Napisano sreda ob 15:08 (urejeno) Za koncert Bryan Adams Decembra v Stožicah so odprli še rdeči ring...pa nič reklame ne delajo...za 60€/vstopnica....takoj vzel dve...gre še kdo?😃 Popravljeno sreda ob 15:08 od skritikrt 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano sreda ob 22:38 Prijavi Napisano sreda ob 22:38 pred 7 urami je skritikrt napisal: ....takoj vzel dve...gre še kdo?😃 Če te prav razumem si eno vstopnico vzel na rezervo. Lej, z veseljem ti za koncert posodim ženo. Samo za koncert. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano sreda ob 23:45 Prijavi Napisano sreda ob 23:45 Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Če te prav razumem si eno vstopnico vzel na rezervo. Ne za rezervo...za tvojo ženo! Kaj,a ti ni nič povedala?🙄 Ups...upam,da nisem kaj preveč bleknil😄 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano četrtek ob 05:35 Prijavi Napisano četrtek ob 05:35 Samo da meni ne bo treba.. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano četrtek ob 08:02 Prijavi Napisano četrtek ob 08:02 pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Samo da meni ne bo treba.. Ne tega okoli govorit...se zna hitro maščevati😄😉 1 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 08:18 Prijavi Napisano četrtek ob 08:18 Boljše, da zve tukaj kot pa da vidi na kakšni "kameri zaljubljencev"... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano petek ob 08:18 Prijavi Napisano petek ob 08:18 Krvodajalstvo v teku; plazma 3 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 07:44 Prijavi Napisano sobota ob 07:44 (urejeno) Bi tudi jaz bil krvodajalec, ziher. Ampak že imam eno ki pije kri, ne samo plazme. Popravljeno sobota ob 07:55 od Mraušk Mčk 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.