Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ampak, a ni tako v vseh državah, ki so v vojni? Ko je vojna so navadno povoženi vsi demokratični ideali. Recimo naš primer: ko je Kučan in kasneje slovenska skupščina v juliju 1991 podpisala Brionsko deklaracijo se je Janša repenčil, da gre za poskus sil kontinuitete, da bi izničil Slovensko osamosvojitev in da gre za izdajo, ter da je treba nujno nadaljevati z vojaškimi akcijam in vojno. Se pravi idealno rešitev za mir in le tri mesečni moratorij osamosvajanja je želel zamenjati za nadaljevanje prelivanja krvi. Za njega je bil Kučan izdajalec, ker ni želel nadaljevati vojne. Pa recmo ZDA po Pearl Harbourju - polovili so Japonske državljane po Ameriki in jih zaprli v taborišča, ker bi lahko bili teroristični dejavniki. Sploh se ni šlo na osnovi izjav ali delovanje, ne polovili so jih kot podgane zgolj na osnovi barce kože. Mosad recimo lovi in zapira judovske Izraelce, ki propagirajo proti vojni in jih naziva Hamasovi (teroristični) sodelavcem. Vprašite Ben-Gvirja kako to poteka recimo po univerzah in kako izgubljajo zaposlitve ter izključitve. Nič ne rečem, tale luštna tetica ima prav, da propagira proti vojni, ampak, da to počne iz države, ki jo Rusija smatra kot sovražno, ker opremlja Ukrajince je pač to neka logična posledica in tale tetica to tudi ve. Mi je pa vseeno zanimivo, da imam občutek, da več Rusov želi, da se vojna konča kot pa to želijo v EU vrhuški.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Meni je dohtar rekel, naj se izogibam alkohola. Da bi ne bil kr na enkrat prevelik šok, sem se za začetek začel izogibat alkoholikov. O izboljšanj zdravja poročam. -
Ni treba brati😉 jaz tudi ne komentiram v vaših debatah o plastičnih kitajskih električnih kao avtih.
-
Policija išče tistega, ki je postavil... kr na obično naj grejo, tam so taki faloti, ki bi malo proračun polnili.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.