Skoči na vsebino

Košarka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Boss, ?e Olimpija zmaga v Barceloni za 2 piki, pol je tole res nova zlata generacija Olimpije (a te?ko verjamem)! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dr?im pesti za ?ude?, magari naj Lakovi? in E. Lorbek dezertirata za 1 tekmo! :P

Napisano

7 pik zmagat je pa neprecenljivo :bravo:

Najslaj?a zmaga bi bla za 1 piko, po dveh podalj?kih! :P:danzoman:

Napisano

tist bi pa najbr? ?iv?nga fasu :zvizga:

A bi kovanci in plastenke letel na igri??e? :P:hudicek:

Napisano

A je mel V6 pogon, to je moral bit total gorak?! :P

Napisano

A je mel V6 pogon, to je moral bit total gorak?! :P

mah sodniki so res sodl nenormalno slabo (ne na tej tekmi, ampak na prej?nji) pa so mu ?ivci dobesedno popustil

Napisano

Kdor v?eraj ni gledal tekme med Krko in Olimpijo je zamudil vse kar ko?arka lahko prinese. Divji preobrati, izni?iti 19 to?k razlikev zadnjih ?estih minutah, odlo?ilni meti v zadnjih sekundah, trije podalj?ki, fenomenalna igra mladih prihajajo?ih ko?arkarjev...itd.

?e take ko?arke :bravo:

33112_1.png

Napisano

Kdor v?eraj ni gledal tekme med Krko in Olimpijo je zamudil vse kar ko?arka lahko prinese. Divji preobrati, izni?iti 19 to?k razlikev zadnjih ?estih minutah, odlo?ilni meti v zadnjih sekundah, trije podalj?ki, fenomenalna igra mladih prihajajo?ih ko?arkarjev...itd.

?e take ko?arke :bravo:

en dan prej pa na?i pu?nili z Elektro v podalj?ku za 4 pike. Tak, ko sm bil pa na tej tekmi ?iv?n ?e pa nism bil sramezljiv

Napisano

Najslaj?a zmaga bi bla za 1 piko, po dveh podalj?kih! :P:danzoman:

prov si mel, najslaj? je zmagat za 1 piko in ravn to se nam je nardil u?eri, ko so nasprotniki zadnjih 6s pred koncem zadel trojko in vodl za 1 piko, pol se je pa stvar obrnla :D

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Olimpija uspela Zagreb?anom vrniti za poraz v Sto?icah... final four je na dosegu roke. :bravo:

33112_1.png

Napisano

Krka tudi ?e v Kon?nici YU lige! :danzoman::bravo:

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Krka tudi ?e v Kon?nici YU lige! :danzoman::bravo:

Krka nas je pa v soboto kr fajn nesla, v 3. ?etrtini smo ?e vodl za 4 pike, pol je pa Krka dala 21 zaporednih pik pa je blo vsega konc.

Bomo vidl kak bo dons razplet proti Olimpiji :)

Napisano

Sm vidu se tvoji Hopsi lepo dr?ijo nekje na sredini lestvice, tako da niso tok ?voh! :bravo:

Napisano

Sm vidu se tvoji Hopsi lepo dr?ijo nekje na sredini lestvice, tako da niso tok ?voh! :bravo:

Upam, da nam uspe pridit med prve 4, da gremo naprej :) Se pa pozna, d je na? najbolj?i (Gregg Tondique) po?kodovan :blush:

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Tole dans je pa bilo napeto, ampak zmagi se ne gleda v zobe! <_<

Napisano

Kaj je blo to :ne vem:

Sploh mi ni blo jasno kaj se dogaja, 12% met za tri pa so kr metal pa metal majo pa vsaj ?tiri igralce, ki so odli?ni v prodoru.

Ajojmene ?e dobr, da je na koncu bolgarom zmanjkalo mo?i in znanja kako odigrat kon?nice.

33112_1.png

Napisano

Kaj je blo to :ne vem:

Sploh mi ni blo jasno kaj se dogaja, 12% met za tri pa so kr metal pa metal majo pa vsaj ?tiri igralce, ki so odli?ni v prodoru.

Ajojmene ?e dobr, da je na koncu bolgarom zmanjkalo mo?i in znanja kako odigrat kon?nice.

Samo res.Dobro,da ni bila kak?na "normalno" dobra ekipa nasproti.Bi dobili paket,da bi se kadilo. :(

Napisano

S strani psihe je tole bilo dobro - wake up call...

za igralce verjetno res, moja psiha je pa oreng trpela, ker pri ?istih metih iz igre mam jaz vsaj 30% met za tri pa sem ?isti amater.

33112_1.png

Napisano

Ja po eni strani je skoraj?nji poraz dodobra iztreznil ekipo (upam)!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW. Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje. Tako so mi oni zaracunali.   Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci.   Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
    • 173€ s popustom. Menjana je bila tudi veriga in bouden.
    • Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga. Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške.
    • Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA.   Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča.   Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti.    Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. 
    • To z špeglim še morm rešit tut jst. Men špegle not ropočejo, že skos govorim, da si bom dal neko peno notr. Ker ovijanje špeglov v krpo je nepraktično.   Mi pa črička sprednja šipa že dlje časa, pa se mi tut ne ljubi reševat
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.