Alex Napisano 14. avgust Prijavi Napisano 14. avgust pred 26 minutami je Boss napisal: o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. O, so, so. Jih sicer izvlečejo iz naftalina, a ponovitve vseh barv, vrst in podvrst so tu. Ta program ni vreden enega evra. Me zanima, koliko bi plačevalo RTV slo, če bi lahko izbirali. Mogoče kakih 20%. Citiraj
Bini Napisano torek ob 15:50 Prijavi Napisano torek ob 15:50 Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... 2 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 17:34 Prijavi Napisano torek ob 17:34 pred 1 uro je Bini napisal: Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... Ni jim dosti manjkalo do USPEHA 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano torek ob 18:39 Prijavi Napisano torek ob 18:39 Pred eno uro je Z M A J napisal: Ni jim dosti manjkalo do USPEHA Še dobro, da nisem gledal tega njihovega mučenja žoge. 😉 3 Citiraj
Z M A J Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami LETEČI Finci? Kapetan finske senzacije: "Če ne bi bilo Ljubljane, ne bi bil tu" WWW.RTVSLO.SI Kakšna senzacija v Rigi! Že dolgo pred prvenstvom ni bila ena reprezentanca tak favorit, kot je bila letos Srbija, toda njena pot se je... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano pred 10 urami Avtor Prijavi Napisano pred 10 urami Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači. 2 Citiraj
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 2 urama je Boss napisal: Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači. Ja. Oni bi igrali kar v finalu, brez tekem. Ko si tako prepotenten, pride hitro šiba. Tokrat v vlogi "hokejaša", kot so Fince podcenjevalno imenovali pred tekmo. Gledam malo italijanske kanale. Se kar konkretno bojijo Slovencev danes in govorijo samo v superlativih o naših. 4 Citiraj
Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami zdajle pa bitka s sosedi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 48 minutami je Z M A J napisal: zdajle pa bitka s sosedi Zaenkrat nam kaže dobro. 👍 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Hvala kurcu. Jaz sem glih iz kolesa ulovil zadnjo četrtino...sem se nag na kavču z pirom bolj potil kot na kolesu... 4 Citiraj
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Uf kako je vroče ratalo na koncu. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 minuto je Z M A J napisal: Uf kako je vroče ratalo na koncu. Sem bolj utrujen, kot da bi sam igral. 😄 2 1 Citiraj
Boss Napisano pred 2 urama Avtor Prijavi Napisano pred 2 urama Jap tole je bilo noro nervozna. Sploh, ker so naredili nekaj takih osnovnošolskih napak na koncu, ki pa jih hvala bogu niso kaznovale. Drugač pa čestitke za dobro obrambo in zelo solidno igro v napadu. Je pa tko, da prot Nemcem, bodo morali Nemci imet tud malo slab dan. Ampak vse je možno. Igra iz prvega polčasa današnje tekme pa stisnt obrambo pa lahko tudi se preismukajo mimo v polfinale. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama A je kdo tolikšen optimist, da si upa napovedat uspeh na tekmi z NEMČIJO? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano pred 2 urama Avtor Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 minuto je Z M A J napisal: A je kdo tolikšen optimist, da si upa napovedat uspeh na tekmi z NEMČIJO? Upa si vsak, sam da bi to napoved podkrepil še s kakšno stavo ... jaz si enostavno ne upam. Sem gledal nekaj Nemških tekem pa so močni na vseh pozicijah. Naši nimajo tiste širine in tukaj bi lahko bila le fortuna tista, ki nas spravi čez. Ni nemogoče je pa malo verjetno. 2 Citiraj
dvorjan Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Da bi premagali Nemčijo, bi morali naši imeti popoln dan, Nemci pa najslabšega možnega. Taka je žal realnost. Tam pa tudi če da Luka 40 pik, ne bo dovolj. Citiraj
Gelipter Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Alex napisal: Sem bolj utrujen, kot da bi sam igral. 😄 Enakooo 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 23 minutami Prijavi Napisano pred 23 minutami pred 1 uro je Z M A J napisal: A je kdo tolikšen optimist, da si upa napovedat uspeh na tekmi z NEMČIJO? če smo jih 45. namahal, jih bomo zdaj tud. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 6 minutami Prijavi Napisano pred 6 minutami Sagadin misli enako kot jaz "vse je mogoče na poti do finala" 🤔 Počakajmo do srede in bo vse jasno.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.