Skoči na vsebino

Košarka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

razmi?ljam a bi gledal dana?njo tekmo al raje ne ... ?e se bom odlo?u, da bi vseeno gledal pa grem najprej v lekarno po tamo?na pomirjevala, da ne bom pizdil kot "sosed...."

33112_1.png

Napisano

Boss, ?e pa s temi zgubijo, pa kar tv razbijem, bemusunce! <_<:angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Gruzici so mo?nej?i kot Bolgari in Ukrajinci tko, da je vse mo?no ?eprav upam, da ne mogo?e ampak tako kot so na?i KEKci zgubli v?eri me ne bo ni? ve? presenetilo.

33112_1.png

Napisano

Boss, mislim da je vseeno ?oga pri nogometu "bolj okrogla", se pravi ve?krat zmagajo outsiderji (npr. na?i so znali ?e ve?krat premagati Italijo) kot v ko?arki! :P

Napisano

Sej je bilo ?e kar v redu.Bolj?e,da zmaguje? vse za par pik kot pa da eno razturi?,drugopa sp***?. ;)

Napisano

V redu je blo... lepo so po?asi mleli brez neke euforije in padcev v igri. To je prva lepa tekma na?ih.

p.s. a pomirjevala vzamejo v lekarni nazaj, ?e jih nisi odprl :ne vem:

33112_1.png

Napisano

V redu je blo... lepo so po?asi mleli brez neke euforije in padcev v igri. To je prva lepa tekma na?ih.

p.s. a pomirjevala vzamejo v lekarni nazaj, ?e jih nisi odprl :ne vem:

Jih bo? ?e rabil.Ne jih vra?at. :P

Napisano

Trenutno se odvija zanimiva tekma, oglejte si jo! :bravo:

Napisano

Sam res, ampak tole je ?ele predtekmovanje, upam da se bo boginja Fortuna bolj nagnila na na?o stran v pomembnej?ih tekmah, sicer pa zadnjih 5 minut (govorim od oka) nismo dali ko?a, brez da da? ko? je pa te?ko zmagat a ne, zlasti ?e prej vodi? le za to?ko! <_<:hudicek:

Napisano

Jaz bi pa rekel, da je poraz pri?el ob ZELO pravem ?asu (?e je ?e moral se zgodit)! :bravo::danzoman:

Napisano

Croatia pa izpadla, s solidno ekipo - o?itno so jih notranja trenja ko?tala (nekaj so se prerivali ?e takoj na za?etku kakor je bilo sli?at). :ne vem:

Skupina B je bila pa zanimiva u?eri, vse tri tekme so se kon?ale le s to?ko razlike, dve celo po podalj?ku, huhu! :bravo:

Napisano

Grki in njihove trojke, klasika, ?e ve?krat videno! <_<:hudicek: :ne vem:

Napisano

Ne ne, na?i pa na?e trojke...Edina stvar, ki jo mamo zgleda..in ?e to ne funkcionira smo pe?eni...25/6 met ...jaooo, da ne govorim o prostih metih..

Ne vem od kod taka nihanja v na?i ekipi..

Napisano

pizda Sagadin se bi drl ko jeshar

Un gospod iz Borovnice se je tud pomoje, ?e ga le ni kap usekala! <_<:blush:

Napisano

Ja zdele bo pa mal jeba ratala... v najbolj?em primeru smo le tretji v grupi, bolj verjetno pa samo ?etrti, ker dvomim, da bodo grki 2x pu?ili in da makedonci ne bodo premagali gruzijcev.

33112_1.png

Napisano

Ja in potem trofit ?pance ali Francoze, dvomim da se ra?un izide. Ampak pazi to, garantirano ni ?e niti 4.mesto! <_<:hudicek:

Napisano

Zdej je pa samo ?e ta mo?nost, da je Maljkovi? tolk prefrigan, da so tako z Grki kot zdele z Makedonci zgubli zanala?? in grejo na minimalno zmago proti Fincem samo zato, da bodo zgledali ?ist v riti in jih bodo ?panci (nekak se mi zdi, da bodo prvi) podcenjevali na polno sploh po tem, kako so jih 2x premagali na pripravljalnem turnirju.

Zakaj se mi zdi, da naj bi bilo tako? Maljkovi? komaj kej pizdi, kot, da je to del plana . Proti grkom, ko je bla ?e ?ansa, manj kot minuto pred koncem, sploh niso igrali presinga in so le ?akali, da ?as pote?e pa ?eprav je bilo evidentno, da rabjo vsaj dva napada. Met za tri in prosti so tako katastrofalni, da je sigurno zanala??, ker normalna ekipa ne more tolk fulat.

Se pravi, bo nekak napoved taka, da premagajo Fince nato presenetijo ?pance in so med ?tiri, kjer je pa vse mogo?e. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Zdej je pa samo ?e ta mo?nost, da je Maljkovi? tolk prefrigan, da so tako z Grki kot zdele z Makedonci zgubli zanala?? in grejo na minimalno zmago proti Fincem samo zato, da bodo zgledali ?ist v riti in jih bodo ?panci (nekak se mi zdi, da bodo prvi) podcenjevali na polno sploh po tem, kako so jih 2x premagali na pripravljalnem turnirju.

Zakaj se mi zdi, da naj bi bilo tako? Maljkovi? komaj kej pizdi, kot, da je to del plana . Proti grkom, ko je bla ?e ?ansa, manj kot minuto pred koncem, sploh niso igrali presinga in so le ?akali, da ?as pote?e pa ?eprav je bilo evidentno, da rabjo vsaj dva napada. Met za tri in prosti so tako katastrofalni, da je sigurno zanala??, ker normalna ekipa ne more tolk fulat.

Se pravi, bo nekak napoved taka, da premagajo Fince nato presenetijo ?pance in so med ?tiri, kjer je pa vse mogo?e. :hudicek:

?e vse tekme do sedaj (tudi tiste z autsaiderji) so komaj zmagali (ve?ino igre so vse izgubljali).

Ko so pri?le "prave" ekipe,smo pri?eli izgubljati,potem smo izgubili tudi z Makedonci.

Ni dvakrat za re?i,da ne bo problem tudi z Finci.In dobimo ?pance,ki nas bodo povozili,da se bo kadilo.

Mislim,da ta ekipa enostavno ni dobra.?e samo pogleda? met za 3. :aaaaa:

Pa prosti meti?Pa jaz jih zadenem ve?,?eprav ne treniram in igram zgolj ob?asno.

Napisano

Kle ma? prav, sicer mal igram ko?arko tko bolj rekreativno (je pa vedno borba tko, da ni zajebancije) pa mam ?e vedno met za tri ve? kot 30% pa ne treniram tako, da mi res ni jasno zakaj tolk mim me?ejo.

Zakaj pa ?e vedno razmi?ljam o zvija?nosti Maljkovi?a - Vse rezultate ostalih tekem imamo stalno pod nadzorom, se pravi, da gre? na zmago samo takrat, k je res nujno treba in to bo tekma s Finci. Z makedonci zmaga ni pomenila skoraj ni?, ker tudi, ?e bi Makedonce premagali in zgubili s Finci bi nas Finci prehiteli in bi bilo konec s ?etrtfinalom.

Se pravi Makedonija je bila prakti?no vseeno a jo premagamo ali ne. In ?e bi jo bi lahko bili toreti?no tretji oziroma ?e vedno samo ?etrti. ?e bi bili ?etrti bomo dobili ?panijo ali pa Francijo. ?e bi bili tretji bomo dobili, hmmm spet ?panijo ali pa Francijo :o . Se pravi niti sami ne bi mogli izbirati, ker igramo prvo tekmo in ne bomo ?e vedeli ostalih rezultatov v na?i grupi

Imam pa ob?utek, da se Maljkovi? najbolj boji doma?inov Litvancev (na njihovi strani bo polna dvorana navija?ov in nor met iz razdalje) na katere bi skoraj sigurno naleteli, ?e bi bili drugi. Drugi bi pa bili le v primeru, da bi po porazu z Rusijo (to je bila zadnja tekma, da so popolnoma resno igrali in sicer nesre?no izgubili) premagali tako Gr?ijo, Makedonijo in Finsko. Edino kar bi nam pomagalo bi bilo prvo mesto, kar pa je bilo verjetno nedosegljivo saj Rusi ne bi pustili presene?enja in bi morali v tem delu izgubiti kar dve tekmi (nemogo?e), da bi mi lahko bili pred njimi.

Poraz z Rusijo je namre? takoj spro?il kombinatoriko in po prvem krogu drugega dela je Maljkovi? to?no vedel katere tri reprezentance bodo na prvih treh mestih v grupi, ki se kri?a z nami v ?etrtfinalu. Vedel je da bo Litva skoraj sigurno tretja in da bosta Francija in ?panija na prvih dveh mestih.

Sicer sem zdele napisal cel roman o teoriji samo kljub jezi v?eraj in ?udni igri v dolo?enih trenutkih in zlaganem obna?anju Maljkovi?a se mi je utrnilo, da gre tukaj za zavajanje vseh bodo?ih nasprotnikov Slovenije, da smo lahka tar?a in da nas bodo odpravili z levo roko in tako bodo tudi vstopili v igro v stilu "lako ?emo", kar je zna?ilno za vse sredozemske ?portne ekipe - da tudi ?panijo in Francijo. To niso Rusi, Nemci, Litva, ki gredo vedno v maksimum tako, da neka ?ansa je.

Sicer bo pa marsikej bolj jasno po tekmi s Finsko, kjer bo po moje rezultat maksimalno 5 pik za zmago na?ih pa ?e to bodo Finci nadoknadili razliko v zadnjih minutah.

Zdej pa da vidmo kolk sem imel prav oziroma a je Maljkovi? res tak lisjak kot mislim da je, al pa imajo vsi ostali prav, da je na?a reprezentanca letos zgolj povpre?na.

33112_1.png

Napisano

ma ka?ni ?panci neki....?e nam ?e rata pridt naprej, prot ?pancem nimamo za burek..

?e nas premagajo finci je bols da ae ne gremo vec ko?arke. Jest upam da razbijejo fince, sam prot ?pancem ni variante pomoje. Enostavno prehitro igrajo za nas....

Napisano

Mislim, da je morala ekipe po trez ZAPOREDNIH porazih tolko nizka, da bojo tudi Finci zmagal, vseeno pa dr?im pesti za kontra scenarij! :angry2: :ne vem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Rekreiranje s kavo😝
    • Mojo CX-30 v prime line izvedbi si sedaj lastim malenkost več kot 6 mesecev. Glede na razvoj teme, sem se odločil, da še jaz povem za svtari, ki so mi na avtu všeč in stvari, ki mi niso najbolj. Avto ima sedaj nekaj več kot 5000km. Proti drugim forumašem je to malo, vendar hodim v službo peš.   Kaj mi je všeč (razen izgleda): - ergonomija in izgled notranjosti - avto je zelo tih v večini situacij - vozne lastnosti so dobre, avto se minimalno nagiba v ovinkih pri višjih hitrostih - všeč mi je upravljanje ekrana s koleščkom. - avto dobro pospešuje in ni bojazni za prehitevanje. - fizični gumbi za izklop piskanja in start/stop sistema - "teža" volana in njegova preciznost - Drago plastične obrobe - gretje(ročna klima). Ko začne gret greje na polno. Gumb za mešanje zraka imam sedaj pozimi nastavljeno na sredino, drugače je prevroče.   Stvari, ki mi niso všeč oz. bi se dale izboljšati z minimalnim vložkom: - zakaj je pri menjavi radijskih postaj na volanu 1-2s zamik s tem tečnim glasovnim opozorilom. Ali ne bi bilo bolje, če bi lahko šel hitro skozi postaje. - v vozilu pri notranjem kroženjem zraka (pre)hitro postane zatohlo, prav čutiš vlago v kabini. Sama klima je ok(navadna ročna). Ko nastavim moč pihanja, ter mešanja zraka za dane razmere, dela kot vsaka druga (ročna) klima - včasih traja predolgo preden prekliče zadnjo omejitev( piskanje vedno izklopim) - lane assist je moteč, ko se hočem čemu izognit in ne dam smerokaza - položaj stranskih ogledal oz. ogledalo na sovoznikovi strani. Preveč nazaj za moj okus, kar povzroča težave z nastavitvijo maksimalne vidljivosti. - ni slovenskega vodenja v navigaciji. Resno Mazda(in uvoznik), celotni vmesnik je preveden in niste mogli copy pastat enega fajla za slovenščino - pokrov prtljažnega dna(brez smart cargo). Tu so pa res šparali. En navaden "popndekl" oblečen v blago. Ko bi dali vsaj en pokrovček, ki gre v luknjo, kjer je kit za popravilo pnevmatik. Tako pa moraš paziti, da težjih predmetov ne daš gor preko luknje, ker se piga. Pozicionirat pa so jo morali ravno na mestu, kjer človek odloži večino stvar. Kasneje  sem kupil aftermarket gumi korito in je bolje. Ker občasno vozim plinske jeklenke, moram pazit, da gleda na obeh straneh preko luknje. Za primerjavo je moj Clio IV Expression za takratnih 9910€ s popustom imel pokrov iz umetne mase, spodaj pa nalepljen neke vrste recikliran filc debeline okrog 20mm. - škoda, da sam prtljažnik ni bolj štirioglat, da bi vsaj gume pri menjavi lažje šle not.   Če povzamem, sem z nakupom zelo zadovoljen in bi vozilo priporočil tudi drugim. So pa določene stvari, ko človek lahko samo reče "resno". Raje bi videl, da bi na kupca prevalili dodatnih 100-200€, kot pa šparanje na brezveznig stvareh.
    • Sicer se omenja, da bo 100kW dizel samo v kombinaciji z samodejnim menjalnikom, kar mi ni všeč, ampak, če dodajo zraven še štirikolesni pogon, bi tudi to pogoltnil.   Upam samo, da motor ne bo kak nafriziran litrski trivaljnik...
    • Mogoče prihaja nekaj, kar bi zate bilo zanimivo za zamenjavo Fukswagna   ...    Prihaja Fiatov novinec, ki ga bodo najbolj vzljubile družine AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Na avtomobilskem salonu v Bruslju je Fiat predstavil velikoprostrosko zasnovani Qubo L, ki bo imel do 7 sedežev ter dizelske, bencinske in električne motorje.  
    • Baje, da bodo začeli Forde serijsko opremljati s 'šibedahom'.   Zato, da bodo tisti vosli, ko ga bodo kupili, imeli kam dat ušesa...       Pravkar mi sodelavec razlaga, kako mu je na Ford Courierju počila sprednja šipa. In stopi do našega FucksWagna, da mi pokaže in reče: - "Ja, prav tako kot tebi." Pogledam malo bolje in res, razpoka je vzporedno s spodnjim robom šipe, kakšna dva centimetra nad spodnjim robom. Iz kabine se sploh ne vidi, on je opazil, ko je ročno pral tisto koreto. Jaz pa šele, ko mi je on pokazal. Da bi kakšen kamenček tako nizko udaril, je že skoraj nemogoče, ker je v "zavetju" pokrova motorja in zaščiten z brisalci. Prej bi rekel, da prihaja do kakšnih napetosti, ko na šipo piha topel zrak, ker so zračniki narejeni tako, da piha na sredino šipe. In v tem mrazu je rob okoli mrzel, sredina pa vroča... Najbrž je utopično pričakovati, da bodo to upoštevali kot garancijo...   Ma, jebo ga da ga jebo stokrat da ga jebo pa FucksWagen...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.