Skoči na vsebino

Košarka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 26 minutami je Boss napisal:

o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. 

O, so, so. Jih sicer izvlečejo iz naftalina, a ponovitve vseh barv, vrst in podvrst so tu. Ta program ni  vreden enega evra. Me zanima, koliko bi plačevalo RTV slo, če bi lahko izbirali. Mogoče kakih 20%.

• 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... :nevem:

Ni jim dosti manjkalo do USPEHA :) 

• Všeč 1
  • Haha 2

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Ni jim dosti manjkalo do USPEHA :) 

Še dobro, da nisem gledal tega njihovega mučenja žoge. 😉

Napisano

LETEČI Finci?

WWW.RTVSLO.SI

Kakšna senzacija v Rigi! Že dolgo pred prvenstvom ni bila ena reprezentanca tak favorit, kot je bila letos Srbija, toda njena pot se je...

Napisano

Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači.

Ja. Oni bi igrali kar v finalu, brez tekem. Ko si tako prepotenten, pride hitro šiba. 

Tokrat v vlogi "hokejaša", kot so Fince podcenjevalno imenovali pred tekmo. 

Gledam malo italijanske kanale. Se kar konkretno bojijo Slovencev danes in govorijo samo v superlativih o naših. 

Napisano

zdajle pa bitka s sosedi :) 

Napisano
pred 48 minutami je Z M A J napisal:

zdajle pa bitka s sosedi :) 

Zaenkrat nam kaže dobro. 👍

Napisano

Hvala kurcu. Jaz sem glih iz kolesa ulovil zadnjo četrtino...sem se nag na kavču z pirom bolj potil kot na kolesu...

jajcadizlska.jpg

Napisano

Uf kako je vroče ratalo na koncu. :) 

Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

Uf kako je vroče ratalo na koncu. :) 

Sem bolj utrujen, kot da bi sam igral. 😄

Napisano

Jap tole je bilo noro nervozna. Sploh, ker so naredili nekaj takih osnovnošolskih napak na koncu, ki pa jih hvala bogu niso kaznovale. 

Drugač pa čestitke za dobro obrambo in zelo solidno igro v napadu. Je pa tko, da prot Nemcem, bodo morali Nemci imet tud malo slab dan. Ampak vse je možno. Igra iz prvega polčasa današnje tekme pa stisnt obrambo pa lahko tudi se preismukajo mimo v polfinale.

33112_1.png

Napisano

A je kdo tolikšen optimist, da si upa napovedat uspeh na tekmi z NEMČIJO? :) 

Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

A je kdo tolikšen optimist, da si upa napovedat uspeh na tekmi z NEMČIJO? :) 

Upa si vsak, sam da bi to napoved podkrepil še s kakšno stavo ... jaz si enostavno ne upam. Sem gledal nekaj Nemških tekem pa so močni na vseh pozicijah. Naši nimajo tiste širine in tukaj bi lahko bila le fortuna tista, ki nas spravi čez. Ni nemogoče je pa malo verjetno.

33112_1.png

Napisano

Da bi premagali Nemčijo, bi morali naši imeti popoln dan, Nemci pa najslabšega možnega. Taka je žal realnost. Tam pa tudi če da Luka 40 pik, ne bo dovolj.

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Sem bolj utrujen, kot da bi sam igral. 😄

Enakooo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.