Rocky Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 bmw 530d je jajc za v sneg, kljub novim zimskim gumam sem na konc mogu pes proti domu Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 Tetku mu jebm snegu, ?e 3. dan zpored kidam k zme?an! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 Jez ps bi rad, pa nimamo snega - no ja 5cm, ampak to ?e ni za kidat, pa ?e bo tako vreme ?e naprej, jutri ?e tega ne bo ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 No pa prenosnik mi je krepnu, monitor, tko da je zdj prikloplen na hi?nega, beda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 bmw 530d je jajc za v sneg, kljub novim zimskim gumam sem na konc mogu pes proti domu ?e je samo to si jo bolj poceni odnesel, kot tisti, ki je s petko zletel iz dovoza AC na Brdu in pa en avstrijski model, ki je v?eraj z BMW M5 podrajsal ograjo na vrhni?kem klancu. Ampak sem bil pa v?eraj full jezen na bebaste egoisti?ne kamionarje, ki so rinili v zasne?eni vrhni?ki klanec in so jasno obstali. 8 komadov kretenov tako, dasmo stali pol ure, da je pri?la vle?na in jih za?ela na rob odmikat. Vmes sta pa policaja vsem napisala naloge. 400? kazni plus vleka - ni slabo za zdravljenje debilizma in egoizma. Citiraj
LabiGT Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 ne vem, jaz sem mel dva bistveno starejsa bmw-ja 520 in en celo z letnimi gumami, pa nisem mel nekih hudih problemov :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
adormi11 Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 BMW je zakon med dvokolesno gnanimi avti, ?e obvlada? zadnji pogon seveda. Jaz sem se ?e z oplom omego enakovredno kosal s spredjim pogonom, pa tam nisem mel zapore diferenciala, BMW-ji pa jo majo, tak da, ma? ljudi ki si z BMW-jom pove?ajo genitalije in ga pri prvem snegu razbijejo, drugi pa ga majo zaradi veselja pri vo?nji, ki ti ga nudi zadnji pogon. Citiraj
Alex Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 v mojem primeru sta dva tudi natikala verge na bmw-je kljub zimskim gumam gor. Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!! P.S. hvala qrcu mamo jamralnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!! P.S. hvala qrcu mamo jamralnik! vse so iste!! ampak gre potem na malo bolj?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 Hja, pol pa zna bit te?ava v koli?ini potrpljenja s katero razpolagam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 Hja, pol pa zna bit te?ava v koli?ini potrpljenja s katero razpolagam! Ne se sekirat.Pri ta drugem in tretjem pa ta...je vse skupaj mnogo la?je. Citiraj
adormi11 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja. Citiraj
x-layer Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja. Samo zdaj pa ima? izgovor, ?e te ustavi policija in ti re?e da si imel te?ko nogo ?imprej?nje okrevanje Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Alex Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Uf,to pa ni prijetno.Da bi ?imprej ?lo mimo. Bo? pa? nekaj pri?paral na smu?anju.Jaz sem svoj del ?oldov ?e zapravil letos. Citiraj
adormi11 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 HVALA - je pa bla slu?bena nesre?a - malo nerodnosti, malo ?asovne stiske, rezultat pa je na sliki Avta pa ne morem vozit, tak da nebo izgovora s te?ko nogo Citiraj
Z M A J Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Mah kako bedno vrme, sicer bi ?li lohk vsaj stamalo mal na zrak, dea bi pono? kej spala, tko pa beeeda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Jest bi ?la v AUS. Tam jih zihr ni? ne zebe Citiraj
x-layer Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Mah kako bedno vrme, sicer bi ?li lohk vsaj stamalo mal na zrak, dea bi pono? kej spala, tko pa beeeda! Jah vreme je res v ku... glede dojen?kov. Tudi na? mali sedaj abstinira sprehode, tako da ga samo malo na balkon nesemo vsak dan. Recimo za 5-10 min. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Jest bi ?la v AUS. Tam jih zihr ni? ne zebe ?ak a ti resno? 48 stopinj ?ez dan pa 37 pono?... http://24ur.com/novice/svet/prevroce-za-vlake.html Citiraj
Z M A J Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Boss, mam pa miljonkat raj fajn mrz, kt peklensko vro?ino - katastrofa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Boss, mam pa miljonkat raj fajn mrz, kt peklensko vro?ino - katastrofa! sva ?e dva - će je mraz se da dodatno oble?t, ?e je pa vro?e pa ko?e ne morem sle?t Citiraj
Jest Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 sva ?e dva - će je mraz se da dodatno oble?t, ?e je pa vro?e pa ko?e ne morem sle?t Smo ze trije ... Ze tako imam prevec "izolacije" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Ninja Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Meni ni pa nikoil (pre)vro?e, zebe me pa zmer. Tako da ja, bi ?la kenguruje pozdravt Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Meni ni pa nikoil (pre)vro?e, zebe me pa zmer. Tako da ja, bi ?la kenguruje pozdravt Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.