Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Pono?i bi bilo treba pogledat, kako se vidi. Ja sej nesre?a je bila pono?i Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Ve?inoma so skoraj vsi uvozi in izvozi. So pa brez kak?ni bolj oddaljeni in malo prevozni. Razcepi in viadukti, tuneli, ..... so pa vsi pod nadzorom. Ko se boste enkrat podnevi peljali po AC bodite pozorni na kak?ne kandelabre, gor pa kamere. ne niso. Celje center Arja vas 100% ni.. vsaj lani se ni bla.zdej so izvoz/uvoz CE Center neki rihtali tako da nevem Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Huh, en ?alabajzer je zaklenu politi?no debato Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Pravilno, ker je vodila v orng prepir! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Huh, en ?alabajzer je zaklenu politi?no debato A ma kdo kaj proti, si ?eli na dopust v prekmurje ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 mogo?e bi morali take prijeme tudi vladni organi uporabit... zapret gobce vsem novinarjem ki zganjajo prepire ;P Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 A ma kdo kaj proti, si ?eli na dopust v prekmurje ? Jaz bi kr ?el... ma? kakk?no allinclusive karto mrbit? :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 mah, res se trudim delat, pol pa me pa ra?unalni?ka aplikacija stalno blokira! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 mah, res se trudim delat, pol pa me pa ra?unalni?ka aplikacija stalno blokira! lol ti ti web-browser.. Citiraj
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Tkole to zgleda po bli?njem sre?anju z betonsko ograjo na AC Gleda na mo? udarca presenetljivo malo...stara ?ola a ne klopko Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Kwa pa litka ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 lepa. litka tut ni hudo ruknjena Citiraj
Gorjup13 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Zdj ti pa tankat nou treba Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Baje bo sne?il k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Kwa pa litka ? Zvita... Zdj ti pa tankat nou treba Sej grem sam enkrat na 2. mesca... Do konc januarja bo zdr?al Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Grega_ Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Noben no?e dons z mano na David Guetto v Sto?ice....jeeeeeaaaa sm jezen na te softiće Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Pri -10 montiral zunaj pod nadstresek elektriko in reflektor, potem pa ?e le?al na tleh ker je mx-5 dobila facelift....kon?am jutri, bo slika P.S. Ko sem pri?el notr me je orngi scat, ampak ga tud olupt nisem mogu Kak?en reflektor si namontiral Citiraj
uklopko Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Noben no?e dons z mano na David Guetto v Sto?ice....jeeeeeaaaa sm jezen na te softiće ma? karto!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jstdoma Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 150W s senzorjem - ni LED Sej bol? da ni! Sm pr stricu montirou LED reflektor (kupljen v Merkurju) pa svet slab? kot moja ?epna lu?ka z supersvetlo ledico! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Katero verzijo pa? Drugo verzijo sem dobil danes domov in sveti malo slab?e kot navaden reflektor. Ni pa spet toliko, da se nebi videlo. Bom pa v kratkem naredil primerjavo, kolk slab?e sveti. Citiraj
Symon Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 Katero verzijo pa?Drugo verzijo sem dobil danes domov in sveti malo slab?e kot navaden reflektor. Ni pa spet toliko, da se nebi videlo. Bom pa v kratkem naredil primerjavo, kolk slab?e sveti. No le daj pa takoj poro?aj. Citiraj
Grega_ Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 ma? karto!! nope ampak so ble na bolhi po pol cene...sam da so prodal. Citiraj
Symon Napisano 17. december, 2010 Prijavi Napisano 17. december, 2010 nope ampak so ble na bolhi po pol cene...sam da so prodal. Da niso bile ponarejene? Citiraj
Grega_ Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 Da niso bile ponarejene? hehe, mah sej jih je miljon prodajal, folk je zbolel ipd. Druga?e pa ?e tko kupim, zahtevam ra?un pa ?e osebno s telefonom slikam iz obeh strani...in ?e je muti voda ga stisne hehe. So pa cene kart padle v zadnjih urah iz 42eur kot je bila v prodaji na 20 eur. Ponavadi je lih obratno. Citiraj
Z M A J Napisano 18. december, 2010 Prijavi Napisano 18. december, 2010 Kok sm pa dans snga na roke zmetu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.