krco22 Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Na pa je sel akumulator ne morm vec mazdice vzgat Zde pa v lov za novim akujem Ma kdo kak predlok glede akujev in cen :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ?e ti je Leclerc blizu, majo ogromno izbire in zelo pametne cene! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Na pa je sel akumulator ne morm vec mazdice vzgat Zde pa v lov za novim akujemMa kdo kak predlok glede akujev in cen :ne vem: mislim, da bom js po?as naslednja ?rtev Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ti slabo vziga? meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem. mogoc je sam mraz. Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 ti slabo vziga? meni tut zdle ko je mrzlo... pa je jeseni blo noproblem.mogoc je sam mraz. Upam da jih ne verglata takoj, sam namre? kadar vozim od ?enske 323F vedno dam kontakt, potem pa mal po?akam, da benz pumpa zrihta svoje in potem v?ge z lahkoto, s tem ji prihranim kar neki verglanja! Isto sem po?el z Mx5 pa je v?igala - k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 no tega nism vedu.. bom pozorn na to hvala Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 no tega nism vedu.. bom pozorn na to hvala js tut ne, je pa pri men tut normalno v?igal, dokler ni blo mrzlo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Avto stal cca en teden in v?gal brez problema Citiraj
Symon Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 A mx-5 je imela enispritz??? NB ga nima benz pumpa za?ne delati z motorjem namre?, ne vem ?e je NA imela druga?e..... Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg. Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2011 Prijavi Napisano 3. januar, 2011 Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg. Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. js jih nimam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Kolikor vem ima? res ti prav ne Jo?aGuliko?a. Bencinska pumpa se pri Mazdah v?ge ?ele ko v?ge? motor, ni? prej. Pri nekaterih avtih se pa res zalaufa ob kontaktu, da je bencin ?e pred injektorji pripravljen za vbrizg. Ni pa slabo po?akati, da se lu?ke ugasnejo, ponavadi to pi?e v navodilih. Simon, od kod pa pol tak?na opazna razlika, ?e sem pustil kontakt in po?aku kaki 2 sekundi al pa re?mo 5, al pa ?e sem te mazdure direkt verglu, pa je kr znal trajat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Simon, od kod pa pol tak?na opazna razlika, ?e sem pustil kontakt in po?aku kaki 2 sekundi al pa re?mo 5, al pa ?e sem te mazdure direkt verglu, pa je kr znal trajat! Sam povej mi a ko da? kontakt nekje za tabo pod zadnjimi sede?i naredi BZZZZ? To je bencinska pumpa. ?e ne naredi potem je razlika kve?jemu v elektroniki, ki malo po?aka ker ponavadi naredi (nekaj tak?nega kot) hitro diagnozo pred v?igem, ?e je vse OK. Citiraj
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Ja mislim da benz pumpa zaprede (al pa mam to ?e v spominu iz Celice, letnk 90), nekak u tem stilu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Ne bom vidu delnega son?evega mrka danes med 8 in 11. uro Citiraj
Z M A J Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Kok so vsi te?ki tle na sodniji dans! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 4. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2011 Ne bom vidu delnega son?evega mrka danes med 8 in 11. uro V LJ smo imeli popolnega. Megla pa take fore Citiraj
LabiGT Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 kok denarja gre za gorivo: v letu 2010 mazda 6: 40.000km prevozenih, ce vzamem 1l = 1.2 eur in porabo 7l/100km, je to cca. 3400 eur mazda mx5: (od avgusta) 12.000km prevozenih, 1l=1.3 eur, poraba 7.8l/100km, je to cca. 1200 eur se pravi 4600 eur sam za bencin....fak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 4. januar, 2011 Prijavi Napisano 4. januar, 2011 3. dan bolan. Pa tolk dela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 3. dan bolan. Pa tolk dela. Hitro se pocajtaj, delo po?aka Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Mah tale slu?bena aplikacija v keri delamo, zajebava k sto matr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 Tok sm ?iv?n, dans grem po Renoja, stresu bom pa nekih 500 EUR po tamalem, pa ?e zmer bom meu skret, skoraj 9 let star, matr mi gre kar na bruhanje - bol? da dans ni?esar ne jem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 To je kao normalen servis :ne vem: Citiraj
Ploki Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 To je kao normalen servis :ne vem: ne, za renoja je to poceni servis. Citiraj
Grega_ Napisano 5. januar, 2011 Prijavi Napisano 5. januar, 2011 500 eur?? pa to ?e dobi? druzga renoja za ta denar. Sam to bodo ?e marsikaj zamenjali. Jaoo se spomnim mojega renoja, na pol leta prednje le?aje menjal in ?e kaj, pa dobro da je obstajal avto odpad na Rakovi Jejl?i, kjer sem mariskaj po?raufal in premontiral Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.