Debata tukaj o moških in šovinizmu in o ženskah in feminizmu in da je današnja družba seksistično naravnana in ... ... ...
Pa reče ena sodelavka:
- "No, naj kdo reče nekaj, da se bom počutila kot ženska!"
Meni pa butne skozi možgane in bleknem:
- "Glej, kako si parkirala."
Dobro, da pogledi ne ubijajo, ker drugače tega ne bi napisal. So se pa smejali vsi razen nje...
Meni na vsakem racunu pise 20 do 30 eur kazni za presezeno moc, ki so jo sami nastavili na 4.6 kW.
Ce jo dvignem na 9.4 kW, toliko imam namrec najvisjega porabnika (savno) ki dela 90 min parkrat tedensko, pridem s poloznico nizje.
Tako so mi oni zaracunali.
Ampak pazi... ce so se zmotili, spet placam kazen zaradi neuporabe toliksne moci.
Mislim da je sistem narejen da te olupijo in so ga zanalasc tako naredili kot so ga.
Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga.
Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.