Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Torej, kopija mosta bi baje pri mojem mehaniku prišla 550 eur, amortizerji 160 eur, spodnji roki ??? eur, šraufi cca 100 eur, ... = cca 1000 eur za zadnji del avta. Spredaj pa ni samo glava zgloba, ki ima veliko lufta, pač pa še "spodnje" roke al neki podobnega, ki baje pride ena 200 eur v kompletu, saj se ločenih ne da dobiti. Torej skupaj je potegnil cca 1500 eur, potem je tu še delo in optika, kar bi naneslo proti 2000 eur. In ko sem ga vprašal, če je to vse kar lahko gre narobe, je rekel, da se lahko dodatno komplicira še pri neki drugih zadevah, npr pri enem šraufu, ki drži most in če ga je treba rezat, potem to pomeni, da je treba snet zadnje zice in rezat dno avta in tam čez potem reševati zadeve. Ni pogosto, lahko se pa zgodi in znajo nastat višji stroški. PS: zadaj avta je res noro porjaveno vse, luknje v mostu in prerjaveni šraufi in zdelane puše (če sem si prav zapomnil) in bi bilo potrebno večino rezat in menjat za novo. Na koncu je rekel, da mi popravila ne priporoča, ker bom na koncu pizdil nad stroški. Mogoče bi bilo dobro spravit avto nekam, da še kdo drug oceni, ampak temu mehankarju res zaupam. PS2: luči je potrebno spolirat, ker imajo slabo svetilnost
-
Žena vozi mojo bivšo Mazdo 6 (2010), jaz pa sem do lani imel šihtno Škodo Superb, ko sem jo rabil s totalko in si potem julija kupil Mazdo 6 (2018). Naslednji tip avta, ki bi ga žena nekako imela, bi bil nekakšen cross suv in velikost ni najbolj pomembna. In ona še najbolj prisega na Mazdo ali pa kakšenga azijca in o evropejcih niti slišat noče.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.