Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tukaj se z "mačkonom" popolnoma strinjam. Sodobna "arhitektura" vsaj pri nas diktira kvadraturo za cvenk. To pomeni dvojčki,trojčki,petorčki....samo čez okno pogledam in jih vidim....pritličje po kvadraturi manjše kot prvo nadstropje...vse z "previsi,ker bi drugače zmanjkalo za avto pred bajto (ker za garažo zmanjka),in na drugi strani za "vrt z terasico"...vse "na knap in "do ograje" kolikor še lokalna določila dovoljujejo. V mojih očeh "bruhancija"...to se danes gradi in prodaja...na čim manjši in čim cenejši parceli čimveč kvadratov...nimaš garaže nimaš delavnice,nimaš shrambe,...še majčkeno kosilnico nimaš kam dati... Evo-slikano direkt skozi okno z moje dnevne sobe-trije "dvojčki"...narejen le prvi do konca,ker so neka "južna lopovska posla"...poglej kako je cev od žlebov speljana....kr nekaj....cena pa si lahko misliš... Pa,da ne bomo preveč nasmetili temo...k je o toplotnih črpalkah...bom prilimal še slike izpred deset let,ko so pri meni montirali TČ od CTCja. Zna koga zanimati,kako to izgleda.
-
Miha je zadevo odprl. In hvalabogu je vse drugo v dobrem stanju. Če ga citiram: tok lepega motorja znotraj še nisem videl Lepe kavne barve Ne zažgan Tudi sesalni kanali zgledajo za 200k super (itak da je nekaj nesnage ampak sem pričakoval veliko več). Škoda za to odmično, ampak nimaš kaj, takšno je življenje. Turbina tudi zgleda ok, to je tudi dobra novica
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.