Tudi mi ostali imamo radi Mazde , pa še vedno najdemo kaj za kupit pri tej znamki.
Sam osebno sem bil res ful let proti suvom ,a sedaj ne bi kupil več nič drugega.Tudi žena in sin imata raje vožnjo z 30-ko , kot pa z 6-ko. Ok, ko rabiš več placa v prtljažniku (za glasbeno opremo) je 6-boljša.
Ne mi rekel, da jih izgubila. Poglej samo,koliko nas je zvestih kupcev kupilo CX 30 in drugih novih modelov.
Hkrati dobiva nove kupce, ki prej Mazde niso vozili.
Pač tudi Mazda ponuja tisto,po čemer je povpraševanje. In limuzin so ne želi skoraj nihče več, zato so jih tudi opustili.
Ko smo že pri škodi , tak je profil kupcev škode oktavije in superb :
-kupujejo jih bolj konzervativni kupci, racionalni, ki hočejo za svoj denar največ, želijo si velik prtljažnik, jih toliko ne zanima zunanjost, največ se jih proda v srednji in vzhodni Evropi.
Ponavadi so nostalgični po starih časih.
Nočejo izstopati , imajo kako obrt.
Veliko jih kupujejo podjetja za svoje avto- flote, saj so najcenejši glede na konkurenco.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.