Skoči na vsebino

DARSOVCI MARSOVCI

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 48 minutami je Slivka napisal:

Ma še najbolj idiotski bo narod na dan volitev...

Se pravi samo tisti so idioti, ki ne volijo po tvoji izbiri al vsi volilci na splošno? :nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 6 minutami je Boss napisal:

Se pravi samo tisti so idioti, ki ne volijo po tvoji izbiri al vsi volilci na splošno? :nevem:

Samo tisti, ki izvolijo take primerke, kot jih imamo zdaj na oblasti. Žal je to večina volilcev...

Čeprav je bilo že nekaj podobnih kalibrov tudi v preteklosti...

• Všeč 1
  • Haha 3

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Problem je, da si idiot karkoli izvoliš. Izbira je slabo - slabše - najslabše.

Napisano

Tisti, ki so na oblasti, delajo zase in za svoje ljudi. Preden pridejo na oblast, so jih pa polna usta obljub. 

Daj človeku moč in spoznal ga boš. 

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ma še najbolj idiotski bo narod na dan volitev...

Zna bit 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Kaj bo smešno, ko bo večina obkrožila Prebeliča, pa bo JJ spet izvisel.

Tako gnoji kot so holobjaka

To vemo🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Samo tisti, ki izvolijo take primerke, kot jih imamo zdaj na oblasti. Žal je to večina volilcev...

Aha, pol drži moja prva trditev... Ok tud prav ;)

33112_1.png

Napisano

Aja pa še to... Tale Taubi je men čist zjebal tradicijo in zdaj bom moral razmišljat kaj naj fotru kupim za RD. Ker ga ma konec januarja je vsakič dobil vinjeto za darilo in je bil problem rešen.

Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. A ne bi bila bolj logična razlaga, da bi vsem, ki podaljšajo vinjeto v roku enega leta zaračunali namesto 117€ le 77€. Tako bi vsi dobili popust brez izjem pa četudi bi moral kupiti vinjeto 10 dni pred začetkom, boš pač popust uveljavil takoj po koncu. Velja pa le v primeru, da imaš aktivno staro vinjeto v 2025.

33112_1.png

Napisano
pred 25 minutami je Boss napisal:

Aha, pol drži moja prva trditev... Ok tud prav ;)

Se mogoče čutiš nagovorjenega? 

:hudicek:

Saj v bistvu me niti ne zanima...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Se mogoče čutiš nagovorjenega? 

:hudicek:

Saj v bistvu me niti ne zanima...

Ma kaj pa vem, zanimivo je slišat od enega hribovca, da sem idiot, zgolj zato ker ne volim tako kot bi on želel. Maš prav pustmo to.

33112_1.png

Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

Aja pa še to... Tale Taubi je men čist zjebal tradicijo in zdaj bom moral razmišljat kaj naj fotru kupim za RD. Ker ga ma konec januarja je vsakič dobil vinjeto za darilo in je bil problem rešen.

Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. A ne bi bila bolj logična razlaga, da bi vsem, ki podaljšajo vinjeto v roku enega leta zaračunali namesto 117€ le 77€. Tako bi vsi dobili popust brez izjem pa četudi bi moral kupiti vinjeto 10 dni pred začetkom, boš pač popust uveljavil takoj po koncu. Velja pa le v primeru, da imaš aktivno staro vinjeto v 2025.

Simpl, še več bojo pobrali. ker je akcija, in bodo nakupli tudi tisti , ki drugače nebi xD Biznis pač.

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Boss to se ne da, vinjeta je 117€ in konec. 😁

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece.

Top je.

Maja mi poteče. Bom lepo imel prvomajske in poletne pokrite.

Pa bom lahko spet kak mesec jeseni podaljšal do prve uporabe.

Napisano

Jaz bom začel zbirat podpise za referndum, da se ne podaljšuje veljavnost vinjet, ker je to le predvolilni bombonček. Janševci se strinjajo in mi bodo podarili podpis, ker takole pa res ne gre, da en Taubi klele neki po svoje dela. Janša bi dal prenosljivost vinjete, kar je super, da si kupim še en avto in bom prenašal levo desno - to rabimo. Za vse tiste, ki nimate vsaj dveh avtov, mislim, da je čas, da si vsaj še enega dodatnega omislite.

p.s. @Mraušk Mčk maš še kej tega belega, tole ful dobr prime

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.