Boss Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 48 minutami je Slivka napisal: Ma še najbolj idiotski bo narod na dan volitev... Se pravi samo tisti so idioti, ki ne volijo po tvoji izbiri al vsi volilci na splošno? Citiraj
Slivka Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 6 minutami je Boss napisal: Se pravi samo tisti so idioti, ki ne volijo po tvoji izbiri al vsi volilci na splošno? Samo tisti, ki izvolijo take primerke, kot jih imamo zdaj na oblasti. Žal je to večina volilcev... Čeprav je bilo že nekaj podobnih kalibrov tudi v preteklosti... 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Agerg Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober Problem je, da si idiot karkoli izvoliš. Izbira je slabo - slabše - najslabše. 2 Citiraj
Shrek Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober Tisti, ki so na oblasti, delajo zase in za svoje ljudi. Preden pridejo na oblast, so jih pa polna usta obljub. Daj človeku moč in spoznal ga boš. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 2 urama je Slivka napisal: Ma še najbolj idiotski bo narod na dan volitev... Zna bit Citiraj
Tilen5 Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober Se že smeji ^^ 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
FuManchu Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 4 urami je g.Wankel napisal: Kaj bo smešno, ko bo večina obkrožila Prebeliča, pa bo JJ spet izvisel. Tako gnoji kot so holobjaka To vemo🤣 Citiraj
Boss Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 3 urami je Slivka napisal: Samo tisti, ki izvolijo take primerke, kot jih imamo zdaj na oblasti. Žal je to večina volilcev... Aha, pol drži moja prva trditev... Ok tud prav Citiraj
Boss Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober Aja pa še to... Tale Taubi je men čist zjebal tradicijo in zdaj bom moral razmišljat kaj naj fotru kupim za RD. Ker ga ma konec januarja je vsakič dobil vinjeto za darilo in je bil problem rešen. Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. A ne bi bila bolj logična razlaga, da bi vsem, ki podaljšajo vinjeto v roku enega leta zaračunali namesto 117€ le 77€. Tako bi vsi dobili popust brez izjem pa četudi bi moral kupiti vinjeto 10 dni pred začetkom, boš pač popust uveljavil takoj po koncu. Velja pa le v primeru, da imaš aktivno staro vinjeto v 2025. 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 25 minutami je Boss napisal: Aha, pol drži moja prva trditev... Ok tud prav Se mogoče čutiš nagovorjenega? Saj v bistvu me niti ne zanima... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 1 minuto je Slivka napisal: Se mogoče čutiš nagovorjenega? Saj v bistvu me niti ne zanima... Ma kaj pa vem, zanimivo je slišat od enega hribovca, da sem idiot, zgolj zato ker ne volim tako kot bi on želel. Maš prav pustmo to. Citiraj
50keda Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 52 minutami je Boss napisal: Aja pa še to... Tale Taubi je men čist zjebal tradicijo in zdaj bom moral razmišljat kaj naj fotru kupim za RD. Ker ga ma konec januarja je vsakič dobil vinjeto za darilo in je bil problem rešen. Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. A ne bi bila bolj logična razlaga, da bi vsem, ki podaljšajo vinjeto v roku enega leta zaračunali namesto 117€ le 77€. Tako bi vsi dobili popust brez izjem pa četudi bi moral kupiti vinjeto 10 dni pred začetkom, boš pač popust uveljavil takoj po koncu. Velja pa le v primeru, da imaš aktivno staro vinjeto v 2025. Simpl, še več bojo pobrali. ker je akcija, in bodo nakupli tudi tisti , ki drugače nebi xD Biznis pač. Citiraj
Bini Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober Pred eno uro je Boss napisal: Aja pa še to... Tale Taubi je men čist zjebal tradicijo in zdaj bom moral razmišljat kaj naj fotru kupim za RD. Ker ga ma konec januarja je vsakič dobil vinjeto za darilo in je bil problem rešen. Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. A ne bi bila bolj logična razlaga, da bi vsem, ki podaljšajo vinjeto v roku enega leta zaračunali namesto 117€ le 77€. Tako bi vsi dobili popust brez izjem pa četudi bi moral kupiti vinjeto 10 dni pred začetkom, boš pač popust uveljavil takoj po koncu. Velja pa le v primeru, da imaš aktivno staro vinjeto v 2025. Boss to se ne da, vinjeta je 117€ in konec. 😁 1 Citiraj
godlike Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober pred 1 uro je Boss napisal: Pol pa pride en Taubi pa pa prav o ne ne ne , vinjeto podaljšujem za 4 mesece. Top je. Maja mi poteče. Bom lepo imel prvomajske in poletne pokrite. Pa bom lahko spet kak mesec jeseni podaljšal do prve uporabe. Citiraj
Boss Napisano 16. oktober Prijavi Napisano 16. oktober Jaz bom začel zbirat podpise za referndum, da se ne podaljšuje veljavnost vinjet, ker je to le predvolilni bombonček. Janševci se strinjajo in mi bodo podarili podpis, ker takole pa res ne gre, da en Taubi klele neki po svoje dela. Janša bi dal prenosljivost vinjete, kar je super, da si kupim še en avto in bom prenašal levo desno - to rabimo. Za vse tiste, ki nimate vsaj dveh avtov, mislim, da je čas, da si vsaj še enega dodatnega omislite. p.s. @Mraušk Mčk maš še kej tega belega, tole ful dobr prime 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. november Prijavi Napisano 1. november Očitno bomo rekorderji v svetovnem merilu! 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.