Skoči na vsebino

AVTOPLIN

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e se tule sponzorstva merijo v pija?i in jeda?i bo ?lo..... ;)

res ?e pol leta pripravljam sre?anje pa mi ne uspe nikoli (ponoviti)

vsak petek je aktualen pa nikakor ne gre...

• Odgovori 404
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Po novem tudi moja mazda laufa na plin :D:D

Zadevo so pri Sigasu profesionalno zmontirali :bravo: avto hitro preklopi na plin in dela brez problemov vse do rde?eg polja. Na mo?i se ne pozna skoraj ni?, poraba pa je bila prvi tank okol 9,6 l plina, kar se mi zdi povsem normalno :ouje:

Do sedaj jih lahko samo pohvalim ker res vse dela kot mora.

lp

Napisano
<_< jebo vas plin,benzin pa gasa,te pa si kupte 1.0 motore ce vas poraba moti :harhar:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Po novem tudi moja mazda laufa na plin :D:D

Do sedaj jih lahko samo pohvalim ker res vse dela kot mora.

:bravo:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

<_< jebo vas plin,benzin pa gasa,te pa si kupte 1.0 motore ce vas poraba moti :harhar:

?e ho?e? bencinarja vozit pa met kr nekaj konjev je to kr cenej, ?e posebej ?e dela? ve? kot 25.000 km letno

:danzoman:

Napisano

Majstr 1X bo? sigurno na na?i poti.

Lej avto ima ?e vedno 166 konjev samo porabi manj 5 litrov(prera?unano v ?), ne smrdi in je ?e ekolo?ki.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Majstr 1X bo? sigurno na na?i poti.

Lej avto ima ?e vedno 166 konjev samo porabi manj 5 litrov(prera?unano v ?), ne smrdi in je ?e ekolo?ki.

Pa ?e jebach si k tanka? tam k skor noben ne :ouje: folk pa debel gleda ?zmeden?

Napisano

Pa ?e jebach si k tanka? tam k skor noben ne :ouje: folk pa debel gleda ?zmeden?

V ka?nem smislu, js mam za tankat tam kot benz, samo en nastavek pr?raufam vmes, je pa res da ?e nikol ni blo gu?ve na to?ilnem mestu za LPG. :D

Pomoje bolj ?udno tao da slonim na to?ilni avtomat kot bi bil nabasan in ne morem sam stat. :D

Napisano

Ja Ajvar, al pa kok se folk ustra?, ko za?ne ma?inerija "nabijat" plin pod pritistkom, pa je to fajn ropot - zadnji? se je ena ?enska, ko je u bli?in Klijota tankala, skor podelala u gate! <_<:hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

je pa res da ?e nikol ni blo gu?ve na to?ilnem mestu za LPG. :D

to?no to sem imel v mislih

Pomoje bolj ?udno tao da slonim na to?ilni avtomat kot bi bil nabasan in ne morem sam stat. :D

se ti to pogosto dogaja :P

joke ;)

Napisano

to?no to sem imel v mislih

se ti to pogosto dogaja :P

joke ;)

cca 1X na 10 dni. :ne vem:

Sam na blagajni pa ostali debelo gledajo :danzoman: .

Napisano

Jure, ma? prov, bemumatr, a se je tok te?ko 3m naprej sparkirat (eni pa? ne vidjo dlje od svojga nosu)! :whatever::ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V?eraj sem tankal pri kolegu doma. :ouje:

Napisano

?zmeden?

Kva tle ni jasn ?

Napisano

Js si bom za bajto namontiral 2k litrsko cisterno in se bom vozil za 45 centov in to po ?isto uradni poti. :D

A je to ta varijanta :ne vem:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ja samo lokacija je drugje. :D

Napisano

?e upo?tevamo zgoraj navedene "iznajdbe", bi se lahko izognili nakupu pe?i za centralno. Na prirejenemu avtomobilu naredimo ?e hitro monta?ne priklope za obtok hladilne teko?ine preko radiatorjev in se priklju?imo na cenralno. Avto imamo v dobro izolirani gara?i, namontiramo cev za odvod izpu?nih plinov v zunanjost in zmagali smo. Avtomobil je vedno ogret. Ko nas ni doma itak ne rabimo gretja, odsotnost pa re?imo z dobro izolacijo hi?e in akumulacijo toplote v konstrukcijo (hi?a ne sme biti grajena iz monta?nih elementov, ali siporeksa.) Ko gremo z doma se odklopimo od radiatorjev in to je to.

Izkoristek takega sistema je lahko enak kondenzacijski pe?i na plin. Potrebna je le ?e neka vrsta rekuperatorja za ni?anje temperature izpu?nih plinov. :danzoman::jupiii:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Danes je o podjetju G1 nekaj besed v ?urnalu na strani 12. :bravo:

Dj kopi pejst ! :blush:

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Prebral sem vseh osem strani, na?el podobno vpra?anje, kot zanima mene, odgovora pa nikjer nisem zasledil. Torej: kako je z garancijo avta, ?e v novega vgradijo plin? ?e mi bo ?e v garancijskem roku avta odpovedal, recimo, altenator, se bo vsa krivda zvrnila na plinsko instalacijo, ker ni tovarni?ka in gre za poseg v motor, ki ga proizvajalec ni odobril. Da pa ?akam tri leta, da garancija mine... Na star avto dajat plinsko instalacijo.. Ne vem, no, bo ve? ko?talo kot bo avto vreden... Skoraj...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Prebral sem vseh osem strani, na?el podobno vpra?anje, kot zanima mene, odgovora pa nikjer nisem zasledil. Torej: kako je z garancijo avta, ?e v novega vgradijo plin? ?e mi bo ?e v garancijskem roku avta odpovedal, recimo, altenator, se bo vsa krivda zvrnila na plinsko instalacijo, ker ni tovarni?ka in gre za poseg v motor, ki ga proizvajalec ni odobril. Da pa ?akam tri leta, da garancija mine... Na star avto dajat plinsko instalacijo.. Ne vem, no, bo ve? ko?talo kot bo avto vreden... Skoraj...

Evo ti odgovor, pred monta?o si mora? dobit poobla??enega monterja in potem njega prosit-zahtevet da ti on uredi papirje za garancijo, ali pa da se vsaj posku?a dogovorit z uvoznikom, pri dolo?enih znamkah to sploh ni problem pri enih je, pri nekaterih pa nepopustljivi.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.