Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vsi ki gobcate, da smo poceni, dajte se malo zamislit. Zamislite si, koliko litrov goriva si lahko kupi s svojo pla?o Nemec in koliko Slovenec. Pa boste videli kako drago je pri nas.

V Avstriji sem na OMv pumpi pla?al 83 centov za liter 95 okt bencina 6. julija letos.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Vsi ki gobcate, da smo poceni, dajte se malo zamislit. Zamislite si, koliko litrov goriva si lahko kupi s svojo pla?o Nemec in koliko Slovenec. Pa boste videli kako drago je pri nas.

V Avstriji sem na OMv pumpi pla?al 83 centov za liter 95 okt bencina 6. julija letos.

ejga... pa saj ni noben rekel da smo poceni, se itak vsi zgra?amo nad tem, da je drago,

je pa res, da je vmes padla primerjava s ?panijo, proti kateri pa smo poceni... ;)

bo treba izvest kako dr?avljansko nepokor??ino :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

cena benza gor al pa dol!! Jaz vedno isto tankam in cena je zme enaka! Gre? in natanka? vedno za 20? pa je!!! :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

aja.. .dubu sm tak vtis.

Glede nepokor??ine... stavim, da bi lahk podra?ili za 50 centov pa ne bi blo ni?. Smo pa? tak narod da dlje od forumskih in gostilni?kih natolcevanj ne pridemo. Z drugimi besedami beee beeee beeeeeeeee

A Klokateer...

Napisano

Se pravi, gre? na pumpo, tanka?, ne pla?a? :hohoho:

Cigani ?e dolgo izvajajo tako dr?avljansko nepokor??ino... vi? kolk so napredni :jezicek:

33112_1.png

Napisano

Plavi diesel je na Hrva?kem Euodiesel D2, ki naj bi ga obarvali modro in je namenjen za poljedelce in ribi?e saj je opro??en tro?arinskih dajatev.

Za primerjavo imajo oni ?e stari diesel D1 in njihov kurilc je ravno tako obarvan z rde?o kot pri nas samo da so na kurilcu vseeno neke tro?arine zato je dra?ji od plavega diesla.

33112_1.png

Napisano

Pri nas pa kmetje nimajo izbire. Al dizla tankat ali pa tvegati, da ga zalotijo ko vozi na kurilca. :whatever:

Sej lahko naknadno zahtevajo povra?ilo tro?arin... problem v teh zadevah je vedno v tem, da se ne futra samo traktorja za na njivo ampak tud doma?ga Golfa pa Golfa od ?ene pa ?e neki drugih Golfov od prjatlev ipd.

33112_1.png

Napisano

Pa ?e kak?nega Golfa. :hohoho: Le na kaj namiguje? s tem Golfom in kmeti? :P

To je stereotip - Traktor in Golf in na dolenjskem je to kar tipi?na kombinacija, ki se ji pridru?i ?e kak Clio.

Druga? pa kaj naj re?em... jaz tud vozim v slu?bi Golfa zdej sam ?e i??em kakega kmeta, da bom pri njemu tankal... hehe :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

Ti kr verjem... na tistem hribu, kjer sem ?ivel 6 let so vsi mel Golfe (tud tisti, ki niso mel trahtorja). V mojo Mazdo (?e prej pa v KIO) so vedno bulili ko sem se peljal mimo - o?itno jim ni blo v?e?, da ma kdo ?e kak drug avto k Golfa. Scena je bla tako morbidna kot v kak?ni ameri?ki grozljivki, kjer ima kako samotno mestece neko srhljivo skupno posebnost. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Deliverance?

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Deliverance?

aha :bravo: sam noben ni na benđo ?pilal... pa jaz mam poleg brkov ?e brado tako, da pa? Burtu Reynoldsu tud nisem podoben... :hohoho:

33112_1.png

Napisano

v nedeljo sem ga ?gal mimo bencinske v (A), to?neje v Bad Radkersburgu mimo OMV ?rpalke... dizel je tam 0,979 EUR... pri nas pa v istem trenutku 1,050

pri 50 litrih torej 3,55 EUR v prid sosedom...

je pa res, da je v centru Graza dizel tudi 1,054 EUR :)

aja... v MS lahko plin tankate na BS na AC, in to samo na strani proti MB !!!

v smeri Lendave NI LPGja!

to pomeni, da ?e ho?ete v MS nato?iti LPG, morate iti ven iz MS proti Lipovcem (Beltincem), tam na AC proti MB, in pri odcepu za MS na Petrolov BS...

?e ?gete iz MB proti (H) pa mimo Murske Sobote, dol pri odcepu za Lipovce (Beltince) in nazaj na AC proti MB...

vedno ko greste tankat LPG, naredite torej najmanj dodatnih 10km :blink:

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?...3+MURSKA+SOBOTA

LP KAALman

Napisano

ki nas kosta 0,4? :harhar:

ej... saj meni je to vse jasno.. ampak za teh 10km porabi? dodatnih 10-15 minut... ?asa pa ne more? nadomestiti ;)

LP KAALman

Napisano

kolk litrov ima rezervoar za plin, ki je na mestu rezervnega kolesa? 40? 50?

A Klokateer...

Napisano

kolk litrov ima rezervoar za plin, ki je na mestu rezervnega kolesa? 40? 50?

Moj jih ima 59 litrov.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Moj jih ima 59 litrov.

Frajer z velikim sodom.... hahahahaha

Feel free....

Napisano

Frajer z velikim sodom.... hahahahaha

Z dvema, drugi je ?e ve?ji, z enim polnenjem naredim skoraj 1200 kilometrov. :ouje:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Jaz pa z 2 x 60L mogo?e 900km.... :blush:

hehe tolk jih jaz z enim 60 litrskim sodom :harhar:

33112_1.png

Napisano

V?eraj na Verov?kovi LPG = 0,42? :harhar: z V6 se peljem pod 4? na 100km :ouje:

P.S. ?rpalkar pravi, da bodo kmalu podra?ili... :(

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

A se je pocenil al kako, prej je bil 0,47?! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

A se je pocenil al kako, prej je bil 0,47?! :P

Ja sam pravi, da bo ?el kmalu gor.... :angry2:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.