Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Takole izgleda fašizem z one strani Atlantika.  Evropa pod nujno rabi dvignit izdatke za vojsko na vsaj 5%BDP   ZDA uvedle sankcije zoper štiri sodnice ICC-ja, tudi proti Slovenki Beti Hohler WWW.RTVSLO.SI ZDA so sprejele sankcije zoper štiri sodnice Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) v Haagu, med njimi tudi proti sodnici iz Slovenije Beti...  
    • Pa dobro, koliko časa pa ti že imaš EV? Po tem zapisu sodeč si se zadnjič vozil z Golfom II. serije z razštelanimi injektorji - tisti so se tresli. Pri sodobnih pa, ko stoji na mestu, sploh ne slišiš motorja. Če gre pa za družinski avto in da družina ni skregana, se motorja ne sliši niti pri hitrosti, ker otroci zadaj prepevajo in vriskajo in sprašujejo in razlagajo in je toliko "šuma" v vozilu, da ne slišiš niti svojih misli, kaj šele motorja.   Onesnaževanje? Kje začnemo: da voziš na elektriko iz termoelektrarne Brestanica ali na elektriko iz sončne elektrarne Zorenci 2? 
    • Mi žabarji to rabimo 🤠   Prej:   Potem: Prejšni teden sem mal še posodobil notranjost s srebrnimi dodatki:   Prej:   Potem:        
    • Ne, ampak zato, ker se tako najlažje pogasi tak požar. Je bila zelo kolegialna...
    • Jaz sem kupil dve Mazdi in obe sta imeli tovarniško kljuko gor in so homologacijo uredili še preden je avto dobil tablice.   Očitno je to pri Mazdi zdaj nekaj novega...   Pa tudi FucksWagna smo naročili z vlečno kljuko in ko smo ga dobili, je bila že gor (tako kot Mazda BT-50 in Mazda 5 pred tem) in ko smo šli prvič registrirat in po tablice, je bila kljuka že vpisana v homologaciji...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.