Skoči na vsebino

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 83
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano (urejeno)

ja sam to majo vsi sam par modelov...

ocitno moram v tujini kupit, ko gres noter v sonyericsson trgovino in kupis kar hoces, ne pa kar ti prodajalc prodaja :)

naslednji teden tko al tko grem v nemcijo in nizozemsko, tko da bo vec izbire

trenutno pa so mi najbolj vsec g705 in z770 (slednjega ne najdem v slo.)

uu pardon jest, mobisvet ima veliko izbire :bravo:

muchas gracias

Popravljeno od LabiGT

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• 1 mesec kasneje...
Napisano (urejeno)

evo prvi pravi racun:

Objavljena slika

plusi: cena definitivno

minusi: rahli problemi na balkanu (ko pridem do novega omrezja mi kaze SOS calls only in je treba ponovno prizgat telefon, slovenske stevilke pri dolocenih operaterjih mi kaze v tem stilu: +4931xxxxxx ali +38131xxxxxx in ne imena ali prave +38631xxxxxx stevilke), na zacetku so ble tezave s sms-i iz simobila, zdaj je to ok, pa se en velik minus: cena klica v roamingu iz EU v non EU je nenormalno draga

primer: iz avstrije na kosovo za 21 sekund 4.35eur!

all in all za zdaj sem zadovoljen

Popravljeno od LabiGT

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• 1 mesec kasneje...
  • 2 leti kasneje...
Napisano

Da ne odpiram nove teme....

Crknu mi je mobilc, kar z danes na jutri. Zdaj sem vr?en v milost in nemilost izbire (simobil).

Kaj predlagate?

Moje zahteve oz pri?akovanja

- da ni model starej?i kot 1 leto

- fotoaparat bolj?e kakovosti (vsaj 5mpix)

- wlan

- bluethooth

- ?e se le da da ni nokia, ker mi gre njihov servis na kozlanje

- razen wlan sem ?isto nepovezan in ne rabim interneta povsod sploh

- ne vem ?e bi imel androida, ker ga ne rabim

Kaj svetujete?

LP,

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

@Gustav, razmisli tudi, ?e se mora? pod mus dr?at tega Si.mobil-a, ker njihov signal je blago re?eno KATASTROFA, iz tega razloga resno razmi?ljam, da jih v za?etku oktobra 2012 skinem s k...a (mo?kega reproduktivnega organa, da se zastopmo). <_<:jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Odvisno od kraja men dela super, tudi sedaj na ishitu cel ?as poslu?am Oe3 radijo in hrva?ki narodni radio v avtu tudi pri 130 nq uro - brez prekinitev.

back to topic - lahko ti ?enkam tegale - je ?e nekaj ?asa v predalu SGH-L760

http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/...ti.aspx?aid=897

ful huda gesta, hvala lepa!

Sej mi ni problem kupit, problem je kaj kupit. Ziher ti bo ?e kdaj za rezervo prav pri?el. Simobil... kaj pa vem ,jaz ne opa?am veliko izpadov signala - ve?inoma mi dela.

Dvomim, da bo zbral pogum in ?el k mobitelu. Bomo vidli....

A Klokateer...

Napisano

Lumia 900 je trenutno v Evropi se redkost... Tudi na eBayu jih ni veliko... In tiste, ki so, so drage...

Imam Lumio 800 in po mojih izkusnjah je baterija izredno slaba... Vsaj za moje potrebe... Nekateri pa nimajo teh problemov...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Lumia 900 je trenutno v Evropi se redkost... Tudi na eBayu jih ni veliko... In tiste, ki so, so drage...

Imam Lumio 800 in po mojih izkusnjah je baterija izredno slaba... Vsaj za moje potrebe... Nekateri pa nimajo teh problemov...

z baterijam itaq vemo kok je, tut pri N8 ni ni? bolj?e, kok si pa kej s sistemom zadovoljen?

Napisano

z baterijam itaq vemo kok je, tut pri N8 ni ni? bolj?e, kok si pa kej s sistemom zadovoljen?

Noja... je vsaj pri moji velik problem... ker je ne morem uproabljati niti cel dan, brez da bi moral imeti nekje poleg se dodatno energijo iz vticnice :) ... Sam sistem mi je vsec bolj kot Android... je pa se malo v "plenickah" ... in bo treba se malo pocakati, da se razvije ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Noja... je vsaj pri moji velik problem... ker je ne morem uproabljati niti cel dan, brez da bi moral imeti nekje poleg se dodatno energijo iz vticnice :) ... Sam sistem mi je vsec bolj kot Android... je pa se malo v "plenickah" ... in bo treba se malo pocakati, da se razvije ...

se pravi, da so baterije ?e slab?e kot so ble :glare: en dan mi zdr?i brez problema pod polno uporabo.

Me pa veseli, da je Nokia spremenila operacijski sistem, ker Symbian je ?e kr mal za cajtom...

• 2 meseca kasneje...
Napisano

A je kdo ?e kupoval in uporabljal Chinafon kaj takega kot je tu na linku

Android 4.0 5 ali 5,2 zoll, ......

Telefon ni mi?ljen da bi ga nadgrajeval pa posodobljal mora pa zanesljivo delat pa po?ta pa malo internet,...

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Kak?en mesec do dva sem ?e uporabnik Xperie Arc S in pojavljati se mi je za?el problem ,da se telefon kar na lepem resetira. Poudarjam, da ?e ni padel dol. Ko sem malo brkljal po netu sem ugotovil ,da nisem lonely rider za to sranje in da ima SE kar nekaj takih uporabnikov, ?e se komu bere:

http://www.xperiablog.net/2011/05/12/xperi...m-reboot-issue/

http://xperia-arcs-auto-reboot.blogspot.co...uto-reboot.html

Zanimivo je, da smo hkrati kupli v pisarni 3je isti telefon, a kolegici ne opa?ata rebootanja.(res ma ena pin izklopljen tako da morda sploh ne ve za reboot)

Sicer je to moj prvi android in po za?etni negotovosti sem se hudi?a ?e precej navadil in mi je postal kar uporaben (razen tega da ga je pa? treba hudo pazit, da se ne opraska, uma?e ipd).

Ker sem imel ?e s prej?nim mobilcem (nokia N79) prave more (menjave in cca 15 x na servisu), se tega ne mislim iti ?e s to Xperio.

Pa sem si mislil, da bi jo vrnil in dopla?al za Samsunga S2. In 2 klika na googlu me pripeljeta do tega:

http://samsunggalaxysforums.com/showthread...-of-S2-problems.

Torej kaj naj si mislim.... da kapitalizem spet prehiteva tehnologijo in je na trgu nedelujo? izdelek, al sem spet jaz pesimist.... Skratka, pojma nimam kaj storiti. Se mi pa zdi da mi kot potro?niku ni potrebno po?reti, da se mi FON ves ?as re?tarta, sploh ?e je v garanciji....

?e se odlo?im in ga vrnem, sploh ne vem kaj vzeti, da ne bo spet te?av.

Ima kdo kako idejo? OK ,razen ericssona GA628, ta bi vsaj delal.... :jupiii:

A Klokateer...

Napisano

Zanimivo - po moje je to ?ist hardwareski problem, ki se SE-ju o?itno karponavlja. Imam namre? ene ?tiri leta star SE pa je po dveh leih po?enjal natan?no isto - pa gor nima androida ampak ?ist obi?ajen trlrfon brez vseh teh pametnih funkcij.

So ga pa na servisu zrihtali tako, da so zamenjali vlo?i??e za SIM saj se je zadeva resetirala zato, ker je zgubljala kontak s kartico.

33112_1.png

Napisano

Se kdo kaj ve o gornji temi?

A Klokateer...

Napisano

a si probal firmware update narest (s kablom povezes na pc in instaliras se pc suite) ?

Napisano

a si probal firmware update narest (s kablom povezes na pc in instaliras se pc suite) ?

Ne bo pomagalo - ker problem je enak mojemu, kjer upgrade ni pomagal. Pomagala je le menjava nosilca SIMa... oziroma vsaj tako so rekli, da so naredili na servisu.

33112_1.png

Napisano

Brez zamere ampak na organ mi gre, da mor? neki upedejtat, kar si v?eraj iz ?trcune prnesu in to zato, da bi stvar delovala, ne deovala bolje. Madona.

Kokrkol, sedaj ?akam statement svetovalca na mobitelu. bomo vidli kaj pore?ejo.

A Klokateer...

Napisano

A je kdo ?e kupoval in uporabljal Chinafon kaj takega kot je tu na linku

Android 4.0 5 ali 5,2 zoll, ......

Telefon ni mi?ljen da bi ga nadgrajeval pa posodobljal mora pa zanesljivo delat pa po?ta pa malo internet,...

no vzeli smo LG Opt L7

Napisano

Jaz mam to, pa niti ni drago,kar vse ima...

post-278-1351545404_thumb.jpg

kateri model je to? In kdo jih prodaja?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sicer off topic.   Ali morda veste zakaj se CX-60 in CX-80 tako slabo prodajajo? Na cestah jih je zelo malo.  Predrago glede na konkurenco?   LP  
    • Med prvih 100 avtomobilov novih registriranih pri nas v SLO v 2025 je edina Mazda na 34. mestu CX-30 😁 (482 registriranih, se mi zdi kar dosti prodanih, sem presenečen, sem mislil da je precej manj), ostalih Mazd pa ni med prvih 100. Ne vem, ali je to dobro ali slabo za Mazdo. Izvleček in še spodaj link:    Pa še link: Ste videli te številke? Vtis je eno, realnost pa nekaj povsem drugega. SIOL.NET Prvih sto prodajno najuspešnejših avtomobilov v Sloveniji ustvari 83 odstotkov vseh registracij, a med prvo stoterico je za zdaj le deset električnih in pet kitajskih avtomobilov. Oboji skupaj ne dosegajo 11...  
    • "Peskanje", ki se dogaja v pomivalcu, pa ga.   Copilot: Na kratko: ne, pomivanje nožev v pomivalnem stroju ni priporočljivo. Visoka temperatura, detergenti in močan vodni curek lahko poškodujejo rezilo, ga otopijo, povzročijo rjo in celo poškodujejo ročaj. To potrjujejo tudi strokovnjaki iz priznanih nožarskih podjetij.   Zakaj noži ne sodijo v pomivalni stroj 1. Otopitev rezila Pomivalni stroji uporabljajo agresivne detergente in visoke temperature. To postopoma topi ostrino rezila in skrajša življenjsko dobo noža. 2. Možnost rjavenja Dolgotrajna izpostavljenost vlagi in vročini lahko povzroči korozijo, tudi pri nerjavnem jeklu. 3. Mehanske poškodbe Curek vode lahko premika nože in jih udarja ob druge predmete. To povzroči odkruške, praske ali ukrivljeno konico. 4. Poškodbe ročaja Leseni ročaji lahko nabreknejo ali razpokajo. Plastični ročaji se lahko sčasoma zrahljajo ali deformirajo.   Kako pravilno prati nože Operi jih ročno, takoj po uporabi. Uporabi toplo vodo, blago milo in mehko gobico. Nož obriši takoj, da preprečiš rjo. Shranjuj jih v blok, na magnet ali v zaščitni etui.   Ali obstajajo izjeme? Nekateri cenejši noži so označeni kot dishwasher-safe, vendar tudi strokovnjaki pravijo, da je to bolj marketinška oznaka kot dobra praksa. Tudi ti noži se hitreje obrabijo v pomivalnem stroju.
    • Itak dokler ne pada dež in iščeš ključe po žepih🫣🤣
    • Ženska je pri 18 letih kot nogometna žoga - 22 fantov teka za njo. Pri 28 je kakor košarkarska žoga - 10 moških teka za njo. Pri 38 je kakor golf žogica - en moški hodi za njo. Pri 48 je kakor pingpong žogica - en moški jo hoče spraviti k nekomu drugemu...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.