Skoči na vsebino

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum

Ustvari kratki URL

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum?  

56 uporabnikov je glasovalo

1. 1. Odgovor

• Da
      33
    • Ne
      23

Priporočeno sporočilo

Napisano

?urka vsekakor bo. Saj ve?. Lojz je imel nedavno rojstni dan in ?e enkrat se vsem, ki ste mi ?estitali, zahvaljujem za ?estitke.

Moram povedat da smo imeli v namen moje ?urke, v?eraj ?e tudi smrt pri hi?i. Zaklali smo pujsa in zdaj v hladilniku ?aka, da ga bomo v soboto lepo na ?erjavici lepo ogreli. Nekaj sem tudi ?e frajtonarco ?latal, ostalo delo pa me ?aka ?e te dni, ko bodo potekale priprave v moji zidanci.

Lepo od tebe, da ima? tud ti rad dobro vino. Jaz ga mam tud.

Cvi?ek je samo eden od mojih izvrstnih vin. Ampak kaj ?em vam to govort, ker se itak ne spoznate na te zadeve.

no lepo, da boste praznoval

sozalje za smrt ampak mislim, da pujsa ne moti - vsekakor bo v rokah (zelodcih) pravih mojstrov :bravo:

sploh, ko bo vse to zalito z izvrstnim vinckom...

zdaj sem pa mal lacen ratal

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• Odgovori 302
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Fantje, a se vam ne zdi da je tole nabijanje v temo? Zakaj ?loveka lepo ne ignorirate, se bo ?e naveli?u. Nevem pa zakaj se na forumu dovoljuje ?aljenje, zbadanje in nasploh tak stil inteligence, al kako bi se reklo. Na?eloma se mi zdi tale forum dokaj vredu, dokler ne za?ne? brati takih tem kot je tale.

Pa? Lojz je posebne?, ki mu ne se?emo do kolen pa to je to ane...

P.s. Evo Lojz samo zate:

Objavljena slika

Tole je moj edini post v tej in podobih temah, tako da se niti ni treba prepirat z mano, sem sam povedal moje osebno mnenje.

Pa ?e nekaj za admina in mode; dejte se skupej vzet, popucite forum, magari uvedite stro?ja pravila, ker tole je edini Mazda forum pri nas, in je ?koda da je zaradi nekaterih posameznikov na takem nivoju.

Lep pozdrav!

Jero

s2k_sig_transition_small.gif
Napisano

sem sam povedal moje osebno mnenje.

E, vidi?, to se pa tukaj ne sme. Svojega osebnega mnenja tle ne sme? imet. To je bogokletno.

?e bo? imel svoje osebno mnenje, bo? spokal tako kot bom spokal jaz.

Ne ga srat.

Napisano

Labimen, a tebe samo po?rtija in pija?a mika, al bi tut prisluhnu posko?nim ritmom iz Frajtonarce baj Lojz?! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Guess who se shou dam ? <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

... je ?el Rexa futrat in postavljat bode?o mre?o v gozd.... <_<

Feel free....

Napisano

Po tehle zadnjih izpadih, ?e bi anketo ponovili bi bla razlika za njegov odhod precej ve?ja kot je zdaj, ker ?lovek je resni?no neuravnove?en... kake izjava in kaka dejanja (?e je to vse res seveda) potem se pa s tem ?e hvali. Maene osebno bi bilo sram, da bi psa na ljudi ??uval in bohnedaj, da bi ?e koga pol pes po?kodoval. Ker vsak pameten bi nto Lojzeka lepo civilno to?il za zadane po?kodbe.

Sam vseeno mislim, da tako kot j 90% vsega napisanega pri njemu BS mislim, da je tudi ta zgodbica s psom ravno tako zrasla na zeljniku prevelike domi?ljije in ?elje po tem, da bi bil mali Lojzek velik in mo?an pa ?eprav samo s pomo?jo svojega psa rexija al naj raje re?em Komisarja Rexa :jezicek:

33112_1.png

Napisano

Boss, jaz pa mislim, da je tale Lojze v resnic en velik zajebant! :harhar::P

Napisano

Boss, jaz pa mislim, da je tale Lojze v resnic en velik zajebant! :harhar::P

hja, ?e u?iva? v prcanju in poni?vanju pol definitivno je :bravo:

33112_1.png

Napisano

Ali ima Lojz danes dopust? Ali je ze predcasno zapustil forum? :ne vem:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Boss, ampak ?e zmer mi je ?lovek totalni misterij - te?ko je razbrat kaj resno misl in ?esa ne! :blush:

Napisano

Ali ima Lojz danes dopust? Ali je ze predcasno zapustil forum? :ne vem:

A vidte... Par ur se ne oglasi, pa ga ?e pogre?ate :blush::D

Vi bi ga pa banal... <_<

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Napisano

sori ampak ne morm se zadrzat glede Lojza ... nej si da nitro u rit pa stisne tipko turbo na tipkovnici ... zdej me pa loh "napizdite"

Napisano

A vidte... Par ur se ne oglasi, pa ga ?e pogre?ate :blush::D

Vi bi ga pa banal... <_<

Kdo bi ga banal? Sam ze en cajt jamra in se poslavlja :harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jz sm se pa ustra?u da se mu ni kej zgodil, ko ga ?e ni ni? danes gor! :blush:

Napisano

Ma ni panike... verjetno je kak kozar?ek cvi?ka preve? ruknu... pa je malo zaspal danes.... ampak je ?e tu! :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Lojze ?trajka... mogo?e mu je pa Rexy prsteka odgriznu ker je bil laaa?eeeen..... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Dejte prosim nehat !!! :angry2:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Evo, ?e ena "korektnost" tega mazda foruma.

Iz na?e IT slu?be sem dobil obvestilo, da so prejeli prito?bo nekoga, ki bojda ve, da sem jaz med slu?benim ?asom na forumu mazda-si.net. Le kako so izvedeli? Zdaj ho?ejo moje potrdilo, ?e je to res. Kaj naj druzga kot priznam.

?e ena podlost, ki si jo lahko privo??ite le tukaj. Le kdo bi to naredu?

Torej dvojna likvidacija s strani tega foruma. Lepo od vas. Le kaj ste ?e vsega zmo?ni, naredit, da bi uveljavili svoj prav?

In pol se tukaj spra?ujete, zakaj me danes ni z vami....

Bleferji..

Napisano

Torej dvojna likvidacija s strani tega foruma. Lepo od vas. Le kaj ste ?e vsega zmo?ni, naredit, da bi uveljavili svoj prav?

Poiskati naslov zidance, da pridemo in organiziramo eno Mazda?ko zabavo na parkiri??u. :bravo::bravo:
Napisano

Poiskati naslov zidance, da pridemo in organiziramo eno Mazda?ko zabavo na parkiri??u. :bravo::bravo:

A boste vsaj tolk fer in naznanili ?as prihoda k moji zidanci, da bom en dan prej mojga psa Reksija stradal? Bo potem raj? za vami teku, ?e bo ?e na te??e tisti dan.

Le povejte le, da ne bo moj pes predolgo la?en in ?ejen.

Napisano

Evo, ?e ena "korektnost" tega mazda foruma.

Iz na?e IT slu?be sem dobil obvestilo, da so prejeli prito?bo nekoga, ki bojda ve, da sem jaz med slu?benim ?asom na forumu mazda-si.net. Le kako so izvedeli? Zdaj ho?ejo moje potrdilo, ?e je to res. Kaj naj druzga kot priznam.

?e ena podlost, ki si jo lahko privo??ite le tukaj. Le kdo bi to naredu?

In pol se tukaj spra?ujete, zakaj me danes ni z vami....

Bleferji..

Si ti ziher da tvoja IT slu?ba ni gledala, kje ti skos brouzas. Ker zelo dvomim, da bi se kdo tlele matral pa ?pecal tvojim IT-jevcem.

Namre? IT-jevci v kakih resnih/ve?jih firmah, lahko gledajo ?e se kej dela al ne (ne iz svojga veselja, ampak v ve?ini na zahtevo vodilnih).

Napisano

No glasovanje se naglo bli?a koncu, zato bi vas ?e nekaj prosu.

Dejte tukaj povedat, kdo je glasoval z DA in kdo z NE. Da bom vedu. Si bom zabele?u.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.