Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 156
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Ja majstr pravi da nimajo takih mar?. Dostavo imajo tudi v Lj tko da..to je zlo ugodno v primerjavi s servisi :)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Ob prebiranju tegale posta sem se na koncu izgubil. Za svojo M6 143kw dpf 2006 rabim torej katero olje in kje ga dobim brez teh divjih mar? uradnih serviserjev?

• 1 leto kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

Sem vse prebral, pa nisem zasledil, kak?no olje pa?e v mojo Mazdo 3, letnik 2005, bencinar 1.6. ?al sem ga kupil brez knji?ice z navodili, da bi notri pogledal ...

Hvala!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo , jaz sem tudi zamenjal z novimi Alpin7 (dot 3125 in celo made in germany)....sem se pogovarjal malo za letne v dimenziji 225/45R18 in mojster pravi Nexen nfera sport -> ima kdo na forumu ? (da je zelo dobra guma - price&performance in da so imeli do sedaj samo 1 reklamacijo, vse ostalo bp), sam z letnimi michelin ps4 nisem bil zadovoljen v smislu obrabe, saj so zdržale samo 3 letne sezone, kar se mi zdi malo ob normalni vožnji.....je pa razlagal, da imajo sedaj z iskanjem čim boljših ocen vsi proizvajalci - predvsem premium težave z hitro obrabo (predvsem robov zaradi mehkih bočnic), tako michelin, conti, goodyear....tako da.....no nekaj časa je še do marca 26 in novih letnih gum    
    • 225/45/17 91w 2023 letnik Bile so na Toyota Corolla, sedaj smo kupili celoletne     cena in dodatne info po dogovoru
    • Kdaj pa si imel zamenjan akumulator?   Meni Ford pri bolj praznem akumulatorju feršterker vgasne, da špara.
    • Hmmm.    @Boss premakneš? Tole ni tehnična težava s forumom 😉
    • A ima kdo kako idejo še oz pozna koga k rihta avto-ojačevalce, namreč meni se nekaj časa že dogaja da ga meče v protect mode. Lahko ga vrže 1 minuto po vklopu lahko pa cel dan nič, čeprav se mi zdi da je ta frekvenca vedno bolj pogosta. Odklopil sem činče in zvočniške kable in se dogaja enako. Sumim, da je po nekaj letih ojačevalec začel kazati zobe  Se priporočam za kakšno info.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.