Skoči na vsebino

Alessandro praznuje RD

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vse najbol?e muzikant Primorc! :danzoman::ouje: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vse najbolj?e.

Zdej vem zakaj si vabil na :pepsi: .

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

No,pa ?e tukaj vse najbolj?e dec. :D

:cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano
:rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

VSE NAJBOLJ?E !! :mi pijemoo: :rozico:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vsem skupaj najlep?e hvala.Je pa res bilo v?eraj,oz ?e danes,malo ve? :cheers: :mi pijemoo: .

Napisano
:pepsi:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Ja, podobno sem slišal tudi v Lj. Ene 2-3 stvari so recimo bolj zoprne, sicer pa nič posebnega, pa še to na bolj kot ne začetnih letnikih. Tako da, meni se ne zdi spet tak krš, ker pol je vse krš. Recimo pri VAGu crkavajo menjalniki kot po tekočem traku, pa jih noben tok ne kritizira, ali pač
    • Enako pravi moj mehanik, ki je bil vodja mazda servisa v KP. Pravi, da je tu pa tam bila res kaka težavica, a velikoooo manj kot na mercedesih in ostalih jajcih, ki so jih tudi servisirali. Pravi, da če je mašina pravilno in redno servisirana ne bi smelo bit problemov. 
    • Res je...po moje en najbolj kopiranih nožev...z razlogom. Po moje-kar je pod 200€ je že sumljiva cena oz. roba.   Če veš,kaj gledati,te ne morejo "nategniti"...samo je problem,če ne poznaš originala. Npr. da ne veš kako je okvir skeletoniran,kako "grabi" nazobčanje za prste itd.... Če ne kupuješ "v živo" pa itak ne moreš vedeti. Še najlažje pa je po teži. Ko oba daš v roko,takoj pogruntaš,...kopija je zmeraj težja.... V mojih očeh...jaz pa ne rabim niti gledati...samo potipam "ostrost" nazobcanja,in takoj pogruntam,ker je rezilo standardnega Paramilitari 2 narejeno iz prašnega jekla CPM S30V,ki je izjemno trdo,in zelo težko "otopi"...in tisto nazobljenje tako noro,a vseeno ne preostro grabi za blazinico prsta,da na otip takoj pogruntaš,če je drugačno jeklo...ne rabim gledati...na slepo takoj pogruntam. To je taka kvaliteta v materialu,da si marsikdo ne more niti predstavljati o čem govorim...moraš sam poizkusiti v rokah...   Aja @godlike-dobr nož si kupil👍...a imaš S90V verzijo?
    • Ja si tam tam nekje ja. Jaz imam nekje tako porabo, ampak mi vleka prikolice precej dvigne porabo, sicer bi bil pod 7 sigurno. AT ti porabo dvigne za nekje 0.7l recimo.   Upam da si kupil tako šestko z znano zgodovino in znamimi posegi v motor?
    • Jaz vedno zategnem na moment ključ, nekje 11-12kg se mi zdi, pa do sedaj ni bilo nobenih težav. Tudi čez par mesecev ko odtegujem, se mi zdi približno isto zategnjeno kot takrat ko sem delal v obratni smeri.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.