jures Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Je tu ?e kdo uporabnik GEN-i? Sam sem predhodno z namenom 'testiranja' pre?el na GEN-I v stanovanju v Kranju, kjer so sedaj najemniki, in moram re?i da sem zadovoljen, razlike ni, stvar dela (?trom je ), in ra?uni so nizji. Sedaj razmi?ljam ?e za hi?o. Va?e izku?nje? If any.... he he Kozmus je pobasal in ?el...http://www.gen-i.si/novinarsko_sredisce/novice&aiid=47 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Kolk je razlike v ceni? Mislim, kolk prhrani?? Citiraj
SpEkTr Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Baje so problemi potem, ko ti kaj crkne in je potrebna intervencija. Recimo pri elektro gorenjska ti pridejo naslednji dan...tukaj pa...je kr problem. Citiraj
jures Napisano 28. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Kolk je razlike v ceni? Mislim, kolk prhrani?? cca 10? na mesec trenutno - ob obracunu se malo vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Mi mamo tut to . In zaenkrat vse ?tima, kot je treba. Nam je pa prej?ni teden elektriko ven vrglo (razlog bil, da je sosed neki narobe skupi zvezal in je nam potem ven vrglo ob 22:00, ko se preklopi na tapoceni tok). Pa smo poklicali Elektro LJ in je pr?u "majster", ki je bil prepri?an, da nam je kabl nekje v stanovanju skurlo Tipi?en odgovor nekoga, ki se mu ni dal delat. Zjutraj je pa taprav elektri?ar zadevo po?timal, pa se samo smejal prvi diagnozi. Potem smo pa soseda za u?esa Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Bolj kot prihranke podpiram alternativo in NE podpiram lobije! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.