Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Jaz bi si želel, da bi vsi navajali realno ceno. Tko pa prodajalec avtomatsko pričakuje cenkarje in navija ceno, kupci so si pa tudi že zapekli v glavo, da nikoli ni zadnja cena. In potem smo kjer smo. 
    • Vedno več nas je, ki vozimo te odlične  x motorje. 💪 Je pa šel na preizkus ene cx5 (dino mašina) in je bil totalno razočaran.  Tako z motorjem, avtomatskim menjalnikom, obliko, lego na cesti...  Pravi, da je x motor pravi balzam z ročnim menjalnikom. Edino barvo bo izbral belo, ker je imel vse Mazde do sedaj bele. Za svojo mazdo 6, 150 konjičev,letnik 2020, 70000 km, se je dogovoril s kupcem za 20K€. Po moje poštena cena. 
    • Če mene vprašaš, za tak avto je zelo malo kupcev, in če se morda kakšen najde, ko vidi 12.000 €, oglasa niti ne prebere. Sam bi izpustil številko ali pa navedel realno.
    • Bogi prijatelj, samo upam, da mu nisi priporočal še svoje žene. 😁
    • Nekaj je cena, po kateri se avto PRODAJA, nekaj je pa cena, po kateri se avto PRODA.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.