Skoči na vsebino

MOTO KOTIČEK

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je pa bila fora s trajektom, originalno je bil Benetke - Iogumenitsa, pa so ga prestavili na Ancona - Iogumentisa. Zaradi apeninov, je bilo to kot naro?eno, ni bilo treba nazaj na Benetke, samo ?ez hrib....pa sva zato dobila ?e refund 60?, torej je pri?el 24?...

Minoan to sedaj redno dela, glede na prijave v Benetkah in Anconi. ?e kdo gre, mora na to ra?unati - obvestilo o spremembi pride pa par dni prej.

Fuck, sam to je za Slovenca, ?e planira? ?tart iz Benetk kr naenkrat ful dlje, ?e prav razumem?  :vskalo:

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Jaz tudi iz Dolomitov, fenomenalni 3je dnevi. Vreme, ceste....dokler nisva prisla do Unca....vse stalo do cestninske. Katastrofa ......najprej ob 15h delovisce pred vipavo 2 delavca v senci, potem se cjazili 40 za kamionom, ker je 4 km pred cestninsko pod Nanosom spet gradbisce zaradi cestninske, nikjer nobenega delavca. Nato zastoj od Unca do Brezovice, po tem ko sta me 2 avta za malo falila pri divjem menjanju pasov pri 15 na uro, ki jima je primesel vsaj pol ure fore pred ostalimi v koloni sem dal 4 zmigovce in po odstavnem 50 na uro do Loga. Ni bilo druge. Kako je folk pri nas zivcen ne mores verjeti (sami Slovenci). On bo v koloni hitrejsi ce ti je na auspuhu in na 100m 3x zamenja pas vmes se pa po sredini vozi (zmigovci? Ha ha ha)

Naj kdo (Boss) rece kar hoce Italijani so svetlobna leta pred nami, kar se tice kulture in tolerance.

V Dolomitih se tocno ve - motor je hitrejsi in okretnejsi, tisti na klancu ima prednost, avtobus na serpentini potrebuje celoten radius obeh pasov, kolesar rabi svoj prostor in je rabljiv. Oziroma je na spustu celo v prednosti. Policija? Niti enega v treh dneh, ker ni potrebe

Na Montiroli pa gaviji si bil?

• 2 meseca kasneje...
Napisano

P.S. Dolomiti su pali u 7. mjesecu, a Apenini u 9. mjesecu

Si zaboravio slovenacki? ;) Predugo bio na moru? ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Vidim, da tebe tudi jebe tole globalno segrevanje in prelepi dnevi. Mater pol pa mora it ?lovek ven namesto, da bi doma ?del in bil ves depresiven v megli, vlagi in mrazu.

33112_1.png

Napisano

Ej...dobro si to zrihtal..pol pa samo gassssss...lp

• 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

A so motorji res tolk nevarni, da se niti testni voznik, ne more izogniti edinemu kontejnerju na ogromnem "parkiri??u"

33112_1.png

Napisano

Boss si kdaj probal skid bike in ves kaj je njegov namen.

Ampak odgovora na vpra?anje pa ?e vedno nimam. :ne vem: A so bremze takrat izklopljene, da se rukne? v oviro... kle je bil kontejner, lahko bi pa bilo kaj drugega. A je parkiri??e premajhno? Sam vpra?am?

33112_1.png

Napisano

Aha, nekako razumem... hvala za razlago. Jaz sem sicer bolj mislil, da model ne gleda naprej in ne vidi kontejnerja, ker bremzo zelo pozno stisne.

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Eden izmed razlogov zakaj je motor super na?in potovanja. Bistveno ceneje ?lovek vidi svet, manj CO2 verjetno proizvede? kot, ?e bi letel z letalom in tam rental avto, pa ?e najbolj si mobilen in svoboden kam bo? zapeljal, parkiral itd..

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Sicer vidim, da vozite bolj potovalne motocikle. Me pa vseeno zanima, kje kupujete gume? Sicer jaz rabim gume za ?portaka, sem pa razmi?lju,da bi dal gor kar bridgestone S21 ali S22, pa me zanima, kje bi jih dobu po kaki kul ceni? 

• 2 meseca kasneje...
Napisano

?akamo, da vidimo kaj bo zamenjalo Suzo. Ali bo to Du?e ali Guzi

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Tole pa tut mene zanima. ?eprav verjamem, da ?e ima samo malo izvenserijske ?elje, mu drugega ne preostane. Pri nas v tem rangu ima?? GSa, potem pa dolgo ni?.  

Napisano

Verjetno isti postopek kot za avto? Gre? na DURS, uni ti izra?unajo davek in po pla?anem davku gre? na tehni?nega in registrira??

In ja, razli?ni DURSi so razli?no hitri. Prijatelj in sodelavec sta oba ?akala en mesec na to, da je uradnik v obrazec vnesel model vozila, ceno, CO2 in mu je ven vrglo koliko davka morata pla?ati.  :vskalo: Prijatelj mu je kar sam rekel, ?e mu sam izra?una koliko davka ima, ker so itak standardni razredi. In se ni u?tel niti za cent. 

Napisano

Stari, dej merki nase, ker tole je powerhouse in ne nek nedol?en motocikel. Da te ne bo zavedli pospe?ki in adrenalin.

33112_1.png

Napisano

Sam Suzuki je imel kolk konjev pa navora? Kolk jih ima pa tale?

Ti ma? tud ?e krizo srednjih let, tako kot jaz.

33112_1.png

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Majkemu, sploh se nisem pohvalil tu z novo pridobitvijo :)post-11-0-37671100-1574888964_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vespa Rosi 

pa tvojih 46 let :vesel:  :harhar:  :jezicek:

Ne prehitevaj.. jaz bom komaj 42 :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Mladeni? jaz sem pred 16 dnevi ruknil 43

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• Jest je spremenil naslov v MOTO KOTIČEK
  • 4 let kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.